Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 97 213
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 875
От кого пък получава такъв цървул! Не вярвам, че някой се е залетял да лиши себе си, за да даде на него, щото е много 'убав. Сигурна съм, че след тоя позор и адвокатката и другите клакьорки ще си бият камшиците, а в Страсбург метат за фазомера... Ще увисне като цифка, само да свърши предаването. Вече и за протестър няма да му плащат. Не вярвам да има нормален човек, който по каквито и да е подбуди, да иска да се забърква името му с името на Фазомер Жълтопаветников.

# 1 876
Ако от продукцията четат тук /а мисля че да/ още веднъж призовавам, за да не заорат съвсем дъното, да го привика някой от "спецовете", дето се бият в гърдите че много знаят и могат да подбират и да му дръпнат една консултация. Ако не сработи, юристите на продукцията да се заемат.

# 1 877
Боже, какво нагло човече..
Искали го без гащи нейде си. Баш като в поговорката - В селото не го щат, той за поповата къща пита.
Ако досега някой бе заревал за тоя гол смърдел, щеше ли да търси жена в *Женени от пръв поглед*?!
Всичките му думи са лъжа. Оставила му покойната съпруга завет - да намери някоя, която да се грижи за него...уж. Как ли се обръща в гроба жената, ако изобщо я е имало.
Наглец.

# 1 878
Ако от продукцията четат тук /а мисля че да/ още веднъж призовавам, за да не заорат съвсем дъното, да го привика някой от "спецовете", дето се бият в гърдите че много знаят и могат да подбират и да му дръпнат една консултация. Ако не сработи, юристите на продукцията да се заемат.
Аз предлагам да прескочат консултацията и направо юристите да се заемат. Пък и на Таня предлагам добър адвокат да си потърси! Но този е гол като пушка, та колкото и да го съдят, не знам какво ще му вземат. Зъбите и пръстените освен... И титлата "потомък".

# 1 879
  • Sofia
От кого пък получава такъв цървул! Не вярвам, че някой се е залетял да лиши себе си, за да даде на него, щото е много 'убав. Сигурна съм, че след тоя позор и адвокатката и другите клакьорки ще си бият камшиците, а в Страсбург метат за фазомера... Ще увисне като цифка, само да свърши предаването. Вече и за протестър няма да му плащат. Не вярвам да има нормален човек, който по каквито и да е подбуди, да иска да се забърква името му с името на Фазомер Жълтопаветников.
Е как кой?!? Те жените (задължително богати и имотни) се избиват за него, без гащи го искат, на ръце го носят и от високо го изпускат! Накрая му бият един щут в @@за и го връщат там, откъдето е изпълзял!

# 1 880
  • софия
Много бих искала да видя тази смела жена, която желае Фазомер по без гащи. А е по без гащи, защото няма и 2 лв. за едни от Женския пазар. Жалък, гнусен, дърт комплексар.

# 1 881
Бе те наскоро едни законови промени предлагаха...като си престъпник с гол г@з, с принудителен труд да си изкарваш наказанието. Много поучително ще е да се развихри с метлата точно по Жълтите павета бат ви Зарю....

# 1 882
Какви неустойки, да седи, да си мълчи културно жената, няма да се държи просташки, я. Важното е да е възпитана, като скала дет се вика и да не и бръкнат в джоба, който има да я такова, да я таков. Бъдете възпитани, мили хора!!

# 1 883
По без гащи е щото е вечно с на**ан г@з! Съмнявам се и майка му да го иска, ако го знае в какво се е превърнал.

# 1 884
По без гащи е щото е вечно с на**ан г@з! Съмнявам се и майка му да го иска, ако го знае в какво се е превърнал.

Хахаххахаха

# 1 885
Скрит текст:
Относно неграмотно написаната дума от мен съжалявам, се извинявам основно на себе си, че се излагам. Относно иронията за парите и неустойките, успех на вас щом стоически да търпиш е голяма гордост, успех. Относно парите, които за мен били нищо, не ме мислете. И да това, че съм бойно настроена за простотията първо, не означава, че се държа толкова просташки и второ не знам какво се обяснявам на хора с толкова пораженческо мислене, които са готови да изтърпят в името да не им взезмат някой лев. Жалка история. Ако бяхте изтъкнали други аргументи, да бих се съгласила, но тези точно са жалки.
Не се засягай. На повечето от нас, просто няма как да се случи такова нещо, защото не бихме участвали, но хипотетично, ако нямам толкова пари /аз наистина нямам/, вече да бях опитала да обърна играта т.е. той да иска да се отърве от мен, ако не сработи щях да бягам и да си търся богат любовник.
Много търпелив човек съм, но унижение от плужек не бих могла да изтърпя.

# 1 886
Абе аз не зная коя е Аня Филипова, но браво на жената! Освен това забелязвата ли че зарчето не влиза в диалог с нея, не пуска гадни шеги, въобще се снишава, а тя го храни ли храни....Явно знае коя е и защо му е толкова бясна и като че ли се страхува от нея.

# 1 887

Iseto6 ................на ръце го носят и от високо го изпускат!

умрях да се смея Sweat SmileSweat Smile

# 1 888
Яиж 50 000 лв на куп и то за тази глупост, трудно някой ще даде. Но Таня за мен трябва да е много зле, ако той я малтретира психически и се жалва заради неустойката. Ми както си записва видеото може и да каже нещо по тази тема, не " ох Зарко не яде с мен... ох Зарко сърдит и тн". Не ме интерсува как звучи за мен тя до монента реагира изключително мекушаво и неадекватно. Ако, причината е заболяването, за това й поведние, това вече не искам да го коментирам, достатъчно е изстрадала жената.   

Майкоооо сега гледах промото, няма ли кой да го цапърдоса тоя с правата лопата

# 1 889
  • София
Абе аз не зная коя е Аня Филипова, но браво на жената! Освен това забелязвата ли че зарчето не влиза в диалог с нея, не пуска гадни шеги, въобще се снишава, а тя го храни ли храни....Явно знае коя е и защо му е толкова бясна и като че ли се страхува от нея.
Да, по неговото поведение може да се съди за много неща, включително и "разчистването" на ФБ профила. Всичко изтри и се върна на 2018-та. Даже любимите му снимки вече ги няма. Новите може да са без гащи.

Общи условия

Активация на акаунт