Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 382
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 935
Фазомер се е записал в предаването, за да разясни на жените в България, че е полов атлет! Някаква си Таня там, пък него колко жени го искат без гащи... Ох, задавих се от смях!

# 1 936
  • Sofia
Мдаааа иска му се на човека... Оффф само като се сетя за лукавата му мазна мутра, за лигавия му гласец и ме избива на агресия! Кротък човек съм, чак се плаща от себе си 🙄

# 1 937
В потрес съм от начина му на "кандърдисване" на жертвата с вменяването на вина за неудовлетворените му щения...
Вероятно наистина е безработен, в противен случай нямаше да знае в колко часа става Таня.
И дали до десет успява да приготви закуска и кафе или само се вее по без гащи...

# 1 938
Сигурно сутрешната му ерекция го събужда голкова рано 😁😁😁
А и каква полза от ранното ставане?
Не мога да си представя да мога да живея с такъв мъж дори един ден, макар да съм рак.
Подозирам, че асцендентът му е водолей.

# 1 939
  • Тра-ла-ла
Сигурно сутрешната му ерекция го събужда голкова рано 😁😁😁
Нещо друго го алармира Joy

# 1 940
е как каква, ставал рано (Аня Филипова в коментар от фейсбук) заради зелената зона на улицата на квартирата им, след еди си колко часа започвало да начислява сметка, а нашия безработник нямал пари, за да я плаща и ходел да си маха колата от зоната.

# 1 941
  • Тра-ла-ла
И къде кеси цял ден докато свърши зоната, за да се върне? По любовници? Joy То и горивото е с пари.

# 1 942
  • София /Абсурдистан
Четох някои от коментарите във Фейс. Някои от хората го познават и твърдят, че съседката, която му взела жилището, е бившата му любовница, а той и го е прехвърлил сам доброволно, тя после го е изгонила, а той е завел дело да си върне жилището. Егати тъпотията.
А Таня може да няма фин.възможност да плати неустойка.
Пишман експертите да си скъсат дипломите, ако ги имат изобщо, и да вземат да идат някъде да се гръмнат.

# 1 943
Как прехвърляш нещо, за което дори нямаш нотариален акт?? Много е мътна и кървава на Фазомеро историята...

# 1 944
Denicius, разбирам, че според теб Таня трябва да прояви гордост и да си излезе от формата, без значение какъв е размера на неустойката, но не считам, че е разумно години наред да изплащаш такава, защото е по-гордо да си тръгнеш 20 дни преди финала. Никифор спомена, че има неустойка. w00x също го потвърди, при това, доколкото разбрахме, е петцифрена, като първата цифра не е 1. Представи си, че Таня няма тези пари, че ако ги има, биха били по-полезни на децата й, отколкото да плати с тях проявата си на гордост. И за какво да излиза? Това няма да му попречи на оня жалкар да плещи гадости и клевети  по нейн адрес. Така поне и тя може да каже как стоят нещата. Ако беше напуснала, щяхме да знаем само това, което на него му изнася. По-добре да остане и да го размаже. Мисля, че може да се справи с това. Мачкай, Таня!

# 1 945
  • София /Абсурдистан
Не знам как. Когато го прочетох за първи път, помислих, че някой си пише просто така. Обаче когато го видях същото още на няколко места и писано от различни хора, помислих си, че може и да има нещо вярно.

# 1 946
По-скоро оспорва придобиването на жилището по давност от въпросната жена. Но няма смисъл да гадаем. Скоро ще стане ясно.

# 1 947
По-скоро оспорва придобиването на жилището по давност от въпросната жена. Но няма смисъл да гадаем. Скоро ще стане ясно.
И аз това предполагам. Просто съседката го е изпреварила в узаконяването на незаконното имотче

# 1 948
Сега,  омръзна ми да дъвча едно и също, който ме е разбрал, разбрал
Както и преди съм писала, някак си не стават ясни самите герои, с битието и житието им, и следователно не можем да ги опознаем. Тоест дали реално ситуациите са такива. За мен, ако става на въпрос не мисля, че Таня е сухарка, толкова, колкото покрай Заро се стяга. Просто те са тоооооолкова несъвместими. Общо взето уважавам смелостта на тези хора да рискуват в това предаване, но почти всички излизат с негативни емоции, а идеята е била добра.

# 1 949
Фазо Жълтопаветов са го сложили в предаването за сплотяване на семействата.
Гледайки го, всяка жена би си казала какъв късмет имам с мъжа до мен, чукайки на дърво никога да няма досег с подобни примати.

Общи условия

Активация на акаунт