Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 384
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 920
Не разбирам мотивите на Таня, както писах, не искам и да ги разбера. Тя си има своите причини, част от тях може би са, че е твърде фин и възпитан човек, научен от професията на търпение и дисциплина. Само се страхувам, че такъв човек търпи, търпи, пък като се отприщи е като цунами. То пък и колко е търпяла... Сватбата на 26-28 януари, първия скандал на 12 февруари, а очевидно още преди това вече едва го траеше с бъркането в ушите ѝ и подмятанията в мебелния магазин. Последва простотията му в гимнастическата зала и ескалира до голия му задник без гащи. Сега очаквам нейната реакция. А най-вече тази на екипа на предаването!
Да допълня: и все пак има нещо диво в тази жена, която след всичко преживяно се хвърли с главата надолу в този експеримент. Тя не е глупава, вероятно е имала своята представа и очаквания какво може да и се случи в някаква степен, но то преживяването с този и най-болната фантазия не може да го роди. Човек все си вика "сигурно и друга изтерзана самотна душа търси другар като мен" , а то...

# 1 921
Смятам, че му се отразява най-вече наближаващия край на безплатната квартира, с топла вода и тоалетна. Като добавим и факта, че жената му се изплъзва, не се омагьоса от чара и чувството му за хумор, за да го прибере в нейното жилище, пък той така се напъваше. Показа му и какво е постигнала, което допълнително го озлоби и се обяснява промяната в поведението му. Интересчията е той, виждайки, че няма да може да скубе тази златна кокошка и трябва да се върне към мизерията си и да си намери работа, го избива на злоба и агресия. Какво да очакваш друго от такава дребна и бедна душица като него...

Дали се е бъгнал или просто жената, която е омекотявала поведението му, си е отишла и той е показал пълния си блясък, а приятелите му са решили, че се е получила грешка в хардуера му е съмнително. По-скоро той винаги да си е бил такъв, просто да са съумявали да го покажат в по-добрата му светлина.

Птиченцето в устата излетя, за да остави грозни мимики и блестящ поглед. Изглеждаше ми страшно, когато обясняваше, че Таня била интересчийка с Тодор Върбанов.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 22:19 от sunny_rose

# 1 922
Абсолютно точно казано!

# 1 923
Според мен проблема на Таня й е, че не е свикнала да се отказва. Спорта е възпитал в нея упоритост - знае, че щом човек иска нещо - трябва да не се отказва лесно и да се бори. Само, че в случая няма смисъл - Фазомера е неспасяем случай. Мисля, че тя прогледна и скоро ще го шкартира! Simple Smile
За неустойките не съм съгласна  - сигурно има, но едва ли са задължени да са нон стоп заедно и да търпят всичко- както миналата година ГГ намериха вратички хем да се снимат, хем да не се виждат често, така и Таня може да се дистанцира максимално. И ще го направи.
Танчето сигурно се е прежалили след еуфорията от сватбата, но бързо се отдръпна. Още като се прибраха вече виждах как не й е приятно да я докосва.

# 1 924
Аз чак сега го видях това изказване на фазо за половия и мму живот.меко казано съм в потрес. нямам думи.

# 1 925
  • Sofia
Според мен проблема на Таня й е, че не е свикнала да се отказва. Спорта е възпитал в нея упоритост - знае, че щом човек иска нещо - трябва да не се отказва лесно и да се бори. Само, че в случая няма смисъл - Фазомера е неспасяем случай. Още като се прибраха вече виждах как не й е приятно да я докосва.
Е то това търпи ли се? Колкото и да е висок прагът на търпение на Танчето Везувий скоро ще изригне!

# 1 926
  • ENGLAND
Таня постъпи много умно като не му предложи да живеят в нейния апартамент след като видя мизерията в къщата му в Симеоново. Ако беше се нанесъл в апартамента и сигурно с топ нямаше да може да го изгони. А фазо сигурно щеше да има претенции за апартамента и и да стигне до Страсбург да и го вземе. Мисля, че повратен момент беше точно влизането му в къщурката му, Таня с такова отвращение разглеждаше наоколо и може би го търпи за да се представи фазомеро в пълния си блясък.

# 1 927
Като ти се падне един Фори невестулката, Мерал Ага ефенди и изгорях със 100 000 както каза колежката по писмена самодейност.
Припадам, пия вино на терасата сама и се хиля като олигофрен Sweat Smile

# 1 928
Таня постъпи много умно като не му предложи да живеят в нейния апартамент след като видя мизерията в къщата му в Симеоново. Ако беше се нанесъл в апартамента и сигурно с топ нямаше да може да го изгони. А фазо сигурно щеше да има претенции за апартамента и и да стигне до Страсбург да и го вземе. Мисля, че повратен момент беше точно влизането му в къщурката му, Таня с такова отвращение разглеждаше наоколо и може би го търпи за да се представи фазомеро в пълния си блясък.

Достатъчно е да излезе за половин час, за да се смени патрона на вратата. Има как да го изгони, но ще бъде придружено с панаири. Така на квартира си е чиста работа. Сигурна съм, че за по-малко от час куфарите ще са събрани и ще си е в Овча купел Simple Smile

# 1 929
Лисан: - Жени, аз съм абсолютно свободен и без гащи!
- Момент, да уточним. Свободен или никому ненужен? 😁😁😁

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 23:19 от Джейн Остин

# 1 930
Бих добавила "свободен и без гащи" Laughing

# 1 931
Grin
Скрит текст:

# 1 932
Таня доста куфари помъкна, поне така се каза уж.
Иначе търпението вярно е присъщо на спортистите, обаче тук се минаха границите според мен. Та тя ходи за съвет на психолог, вменяваше си вина, страхуваше се че няма да я хареса този, отделно проля сълзи последния епизод, нещо не ми се връзват нещата. Да го харесва пък съвсем ми е нелогично. Да, каза че ще даде шанс без да го е видяла, ама тя и затова се е записала и очаква пишман специалистите да си свършат професионално работата. Това са клишета, даваш шанс, докато не ти станат нещата ясни, при това държиш умерена дистанция. Тя свали гарда още на сватбата, тогава... какъв шанс, какви пет лева. На страната на Таня съм, бях резервирана в началото към нея, сега напълно я подкрепям, ама не я разбирам хич значи.
Може би, ако се знае какъв е бил животът и в миналото, съпругът и, какъв брак са имали ще стане по-ясно. Това, че е спортистка не означава и че в личния живот е толкова силна жена, особено ако е била в сянката на мъжа си. Обаче е културна жена, еманципирана, не е някаква в затворен свят живяла, та...пак се връщам, че образът на Таня ми е най-мътен от всички участници. Загадка е за мен и това е.

# 1 933
Доста куфари, ама гардеробът беше двукрилен. И видяхме точно два куфара, които ги подреди в този същия гардероб. Даже нали каза, че не си е взела рокли, после уточни че една си е взела. Още в началото бяха с ясното съзнание, че са там за малко и после - кой от къде е. Оставаше и да му ремонтира Симеоново Танчето....

# 1 934
  • Sofia
Оставаше и да му ремонтира Симеоново Танчето....
И доста по-добре от Фазо щеше да се справи 😀

Общи условия

Активация на акаунт