Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 397
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 905
Нима само погледа? Иначе викаш, ако е със затворени очи е мега секси парче?
Аз ще върна поръчката... 🤮🤮🤮

Секси, ама за туземците от Тонга, дето тлъстините са култ.

# 1 906
Аааа, тихо нали трябвало да търпи жената. Боже, добре, че имам мъж, че в такова предаване не мога да се омъжа. Като ти се падне един Фори невестулката, Мерал Ага ефенди и изгорях със 100 000 както каза колежката по писмена самодейност
Ае стига па ти, разбрахме, че си горда българка и тирания не търпиш. Не си там, лесно е. Докато не си в тая ситуация всички лозунги са недоказуеми. И аз като теб мисля, ама не съм на мястото на Таня. Пък хората са казали "никога не казвай никога"!

Скрит текст:

Нима само погледа? Иначе викаш, ако е със затворени очи е мега секси парче?
Аз ще върна поръчката... 🤮🤮🤮

Секси, ама за туземците от Тонга, дето тлъстините са култ.
Абе повече са храна, та да внимава...

# 1 907
# 1 908
Ааа, виж сега не знаеш в какви ситуации съм била, така че няма как да прецениш и как съм реагирала. Аре кажи ми верно не съм била в тази ситуация, ама по договр ли им пише- Таня глади ризи и му готви. Тя с какво му показа, до момента, че държанието му е недопустимо?

# 1 909
Ами пак недоказуемо. Била съм е в минало несвършено време, като бъдеш пак, викни ме да видя как реагираш.
Ти искаш да кажеш, че отначалото Таня трябваше да му каже: ок, женени сме официално, но ризите си гладиш сам и си готвиш сам. Ако има предбрачен договор и тия клаузи изрично не са упоменати, няма какво да кажа. Ако има и е конкретизирано точно това, питай Таня, не мен.

# 1 910
Оставила му покойната съпруга завет - да намери някоя, която да се грижи за него...уж. Как ли се обръща в гроба жената, ако изобщо я е имало.
Наглец.

Като каза покойната му съпруга, Лисун имаше един клип в профила си във ФБ. Лисун е на морето с група семейни приятели и познати. Лисун държи едно корабче в ръце, което корабче е направено от всички тях в памет на Катя и ще го пускат в морето. И говори Лисун на покойната Катя как еди коя част от корабчето е направена от Мишо, знаменцето е направено от Петя, прозорчето е направено от Петко, свещичката е купена от Мария и т.н. И накрая Лисун казва: "А аз Катя написах ето това изречение за теб - преписах един твой смс, който ми беше изпратила приживе".

# 1 911
Добре ще те викна да си спокойна. Не, когато той още от самото начало се държеше малоумно тя с нищо не му показа, че не е ок. Ако, трябва да бъда честна не съм фен на никой от това предаване, за да го защитавам специално. Но за мен  И ЩЕ ГО НАПИША още хиляда пъти, ако искам, това не беше най-адекватното поведение и е супер логично, един глупак като не го спреш да ти се качи на главата

# 1 912
Не съм неспокойна, ама добре, викни ме! 😁

# 1 913
Те не са се познавали в началото, скандалното му поведение започва едва две седмици след брака. В началото може да е мислила, че се опитва макар и неумело да я разведри, да я впечатли, че играе за пред камерата. След връчването на фазомера вече всички илюзии са загубени и явно тя чака да минат там дните по договор. Защото пък ако му падне на нивото, става един селски панаир, в който не съм сигурна Таня дали би искала да участва, понеже тя не е Василена все пак.

# 1 914
Беше качил снимка на втората си жена в един разговор с адвокатката. Хубава жена е била, от младите им години, много стилна, слаба, висока, финна. Той също изглеждаше добре на снимката, в един манастир са се снимали. Но коя година е било не знам, отдавна доста май.
А иначе скандалното му поведение беше още на сутринта след брака им. Не две седмици, не два дни. Ръцете му играеха още на втория ден, отделно каквото сподели, отделно и че Таня не се дърпаше ама хич, напротив-гушваше се в него и подаваше буза или устни. Та още тогава писах, че ми странно, ама..Направи грешка Таня, но затова сме и хора де. Явно го е мислела за човек с положение и ..хлътнал по нея веднага. То тя си е хубава жена и нормално да я хареса, ама фазата му е нулева на Заро във всяко отношение.

# 1 915
В началото наистина бяха големи лигни, особено в Йордания - то не бяха признания, че се влюбва, че Таня свети като слънце и т.н.

# 1 916
Факт, така е. Само че, на него още от самото начало или поне за мен му личеше, че е супер дефицитен. Още от ден първи ръсеше клишета и тъпизми.
А, може ли да допуснем, че и на него всичките несгоди са му повлияли

# 1 917
Сега, ако трябва да сме честни, с първата му поява в този формат се опулих какъв неприятен тип са подбрали. Само престореното му говорене, опулената му... цветнокожа физиономия и дружките му, на които съобщи че се жени и аз бях "НЕ", а вярвам, че и повечето от вас. Какви са мотивите на Таня от началото до момента на присъствието и в този водевил, аз нямам обяснение. Тя вероятно има за себе си.

# 1 918
Таня си каза още преди да види съпруга си, че ще му даде шанс в началото, че иска и на нея да бъде даден шанс и си изпълни обещанието. Който и да бяха сложили пред нея, тя явно има някакъв предвиден толеранс и след това ще действа според обстоятелствата.
А за него Бънди писа, че се е бъгнал след като загубил втората си жена. Ама вече за битието Светозарево нищо категорично не твърдя след това което се разбра.

# 1 919
Сега като се върнахте в Йордания. Той й подари ключ за дома си, дори ключодържателя беше подарък от магазина. За кой дом ще е бил този ключ, при положение, че той няма такъв. Не е ли съобразил, че тази лъжа рано или късно ще лъсне.

В началото ме "впечатлиха" пръстените. Има мъже, които ги носят с финес и такива, които просто демонстрират нещо. Лисунгеров е от вторите, но реших, че се взирам прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт