Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 017
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 145
  • густо майна Филибето

Тази жена  Анна Филипова да не е Аня Филипова? Да не би да са били колеги и от там да го познава толкова добре .

Никакъв шанс. Тя - доктор, другия - инженер. Фазо може да им е замервал контактите.

# 2 146
  • Тра-ла-ла
Амадор друг път. Той поне боцкаше. Joy Заро по-скоро е онзи мустакатия Макси, дето имаше за гадже секс кукла.
Скрит текст:

# 2 147
Ми той човека има много широкоспектърна професия на общественик, така че там влизат много длъжности
Може да е барета под прикритие в МОЛ-а Grinning
И обикаля с фазомера да замерва хората Grinning
😂🤣😂 Задавих се бре хора... имайте мааалко милост😂🤣😂
То и аз се смея - цвиля под чаршафа, че да не събудя къщата...
А , бе, то не е само туй да ги замерва с фазомера, ами първом гащите им събува. Joy  Внимайте, кат одите в тоз Мол. Може да ви уважи с фазомера Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм рахат - не съм от София Bowtie

# 2 148
Аня Филипова продължава да задава въпроси:

# 2 149
Тая Аня вече не я разбирам, честно.
Нали писа, че уж браковете не били реални, сега за развод говори.
Аз ли съм тъпа, че не и разбирам последователността и смисъла на коментарите ?!

# 2 150
  • Sofia
Офф , този Фазо. Че аз почти всяка седмица обикалям в този мол. Не съм се оглеждала, вече ще знам.
Тц,тц тц,величия са се разхождали покрай теб,ти да не ги видиш... Laughing

# 2 151
avi10, а де, ама отде да знам, че там е суперфазо
Аз ходя, но само на първия етаж се мотам по магазините м НМ, Кикито и Тера Нова. Нагоре вече рядко ходя. Не съм видяла обаче охрана, не ми е направило впечатление. На втория етаж Технополис, където е съм виждала, но хич нямам спомен. Кой не ходи другата седмица и обиколи всичко па-на. Даже ще го заговоря за нещо уж, а накрая може и да питам дали е с гащи.
Бе то трябва да си направим график, коя на първи, втори етаж и на смени  Joy
Той, ако е охрана, наистина защо не са го изписали охрана, барета в мол, в корпуса за сигурност , знам ли ..
Е много им станаха лъжите в това предаване. Наистина за олигофрени взеха зрителите.

# 2 152
Такааа май е експерт по системата ХАСЕП. И баща ми като го видя каза, че май му се струва познат

Щеше поне на едно място да се появи като такъв. А вместо това ми се появява жена. Може да е той. Smile

Тази жена  Анна Филипова да не е Аня Филипова? Да не би да са били колеги и от там да го познава толкова добре .

Най-вероятно е същата жена. Звучи компетентно, авторитетно от писанията във фейсбук, не е случаен човек.
Самият той обяснява в промото в някоя от  първите серии, че работи точно там, дадох и линк, на който явно никой не обърна внимание, защото подвизите му бяха в начална фаза. След 40та минута във видеото помня, че бе обяснението му.
Предполагам на база отъркване с по-значими личности и връзки, някой го е нагласил на низова позиция в тази сфера и той вече мина на ниво експерт в биографията си. И там вероятно си е сговнясал статуквото с шибания си характер. Защото колкото е напъчен, досега да са ни отделили половин серия с дейността му, ако още е съществуваща.

Сега излизам, но ако някой не ме изпревари,докато се върна, ще търся пак кадъра.
Намерих го- след 30минута гледайте -https://www.dailymotion.com/video/x734532

И сигурно си е бил охрана от памтивека, защо иначе ще се асоциира с барета?!  С Фазовите способности за преиначаване на реалностт.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 08:35 от Walnuss

# 2 153
Честно на мен Мишо и Юлия са ми много скучни. Дори не са ми забавни за коментиране.  Общо взето лош английски и постоянно избиране на храна и мрънкане

# 2 154
Нищо чудно и да си я е бил набелязал да й ръчка в ушите и на нея и от близо да му познава златния характер! Simple Smile

А за това като какъв точно е работел - според мен той е способен и да е работил нещо временно, по заместване и на длъжност различна и по надолу в йерархията от въпросната, но да си е избрал да се представи като "експерт", защото му се струва престижно.

# 2 155
Аз пък не видях тази госпожа да е написала нещо невярно или вулгарно - не знам тези тук, които я критикуват как не ги е срам! Единственото, което ми изглежда прекалено, е дължината на коментарите, но ако тя го познава лично, тогава е нормално да иска да си излее душата.
Тя си пише на страницата на предаването, не на неговата - никой не може да я спре, освен тамошните модератори, но явно не искат.

Според мен е лицемерно да се правите, че хората от риалититата са актьори и не съществуват - може да се напише в темата или официалната страница, че някой е боклук, но ако се напише на стената му, това е недопустимо - много сбъркана логика! Rolling Eyes
Аз лично ги блокирах - и Светозар, и Никифор (систъра пък тя ме блокира), понеже ме е яд, че ми излизат в търсенията, като цъкна да проверя нещо друго. Но не смятам, че е лошо, че други хора са им писали, даже напротив.

# 2 156
Никифорий вчера е публикувал пост с едно разбито сърце. И отдолу му пожелават да срещне скоро човекЪТ. Той благодари.

# 2 157
  • софия
Ох, няма край вселенската мъка за този мил мАж Weary
Но на фона на Фазомер Жълтопаветников, Нафърфорий е почти нормален.

# 2 158
Никифорий вчера е публикувал пост с едно разбито сърце. И отдолу му пожелават да срещне скоро човекЪТ. Той благодари.
Значи онази дето я е водил по църкви и манастири не му е вързала.
Казвах ви аз, че с 1000кинта жена не се гледа вие ми се скарахте.

# 2 159
  • София
Значи, да очакваме да налазят тук половите атлети, по-специално "локума". Ще дойде да врътне темата в неговата посока.

Общи условия

Активация на акаунт