Всякакви въпроси относно пералнята - тема 5

• 36 901
  • 735
  •   2
Отговори
# 135
Днес в единия техно- в нашия град ми предложиха Самсунг, за който казаха, че е с инверторен мотор, с ремък, не с директно монтирания мотор. Моделът WW70K44305W/LE. Питам ВМ21 дали е така?

Samsung имат и модели под класическата концепция, но за жалост по сайтовете и даже в сайта на производителя не предоставят толкова подробна техническа информация. За да научите детайли относно даден модел намерете имейл адрес за информация в сайта на Samsung и ги попитайте конкретно за детайлите, които Ви интересуват. Там ще Ви дадат най-точна информация, дали дадения модел е с директно монтиран към вала мотор, или е класически с ремък и ремъчна шайба.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 16:37 от BM21

# 136
Здравейте,нашият нагревател е пристигнал и пералнята е готова Blush Майсторът каза,че целият е бил в котлен камък.Знаете ли,какво мога да ползвам за омекотяване на водата?

# 137
  • оттам, откъдето започва България
Тези таблетки за омекотяване на водата ги има в Лидл:
Казват, че са добри. Лично аз не съм ги ползвала, но се чудя доколко има смисъл от тях, защото примерно: Аз слагам таблетката в същинското пране, водата се омекотява, пералнята след изпиране изхвърля омекотената вода и отново следва твърда вода при изплакването.

# 138
Ами все ще има ефект. Нали при плакнене нагревателят не нагрява, така, че би следвало да не се отделя варовик. Може и да греша де.

# 139
Благодаря Simple Smile При първа възможност,вземам таблетките.

# 140
  • Русе
Ами все ще има ефект. Нали при плакнене нагревателят не нагрява, така, че би следвало да не се отделя варовик. Може и да греша де.
И аз така мисля.
Ползвам таблетките от 5-6 години вече, ама не знам в какво състояние е нагревателя.

# 141
Мъжо се прибра с 2 кутии Калгон,бил на промоция Grinning В Събота или Неделя,ще отскочим до Лидъл за таблетките Simple Smile

# 142
  • софия
Момичета, може ли да ми разтълкувате какво означава центрофугана ниска Т. Нали центрофугата е обороти? Предполагам, че ниска Т е около 400 до 600 оборота.
Скрит текст:

# 143
Момичета, може ли да ми разтълкувате какво означава центрофугана ниска Т. Нали центрофугата е обороти? Предполагам, че ниска Т е около 400 до 600 оборота.
Скрит текст:
Нещо са объркали. Вижте тук:
https://caramella-online.com/polezno/9-umeesh-li-da-razchitash-z … ite-varhu-etiketi

# 144
  • Русе
Скрит текст:
Това не са ли знаци са сушилня?

# 145
При зададените температури и на мен ми се струва, че това
са знаци за сушилня.

# 146
  • софия
Скрит текст:
Това не са ли знаци са сушилня?
Пише центрофуга. Явно масово се преписва грешно.
Допълнение Simple Smile Ако на етикета няма знак за центрофуга, това означава ли, че не трябва да се центрофугира?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 09:57 от zvаnchе

# 147
Zvanche, ето описания кое какво значи. Прането в пералня предполага ползване на центрофуга. Самите инструкции на пералнята дават насока в описанието на програмите кои материи на какви градуси и при какви обороти на центрофугата да се перат.
Знакът за ръчнно пране по принцип предполага да не се центрофугира. Обикновено пералните имат такава програма и тя е с минимални обороти при цетрофугиране. В случая при теб по-скоро производителят е наблегнал, че ти трябва пералня и сушилня мин. 7 кг. Предполагам това е някаква завивка....

# 148
Zvanche, това е знак за сушене. На етикета, който си дала, казват може да сушиш при ниска температура. А иначе сушилнята суши дрехите като ги центрофугира, така се казва. Тя не е с толкова високи обороти като пералнята, но пак центрофугира.
А аз да се похваля, вече имам нова пералня. След много умуване взех Самсунг,  с възможност за добавяне на пране, 7 кг, 1400 об. Дано да нямам проблеми

# 149
  • оттам, откъдето започва България
Честито! Със здраве да си я ползваш и безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт