А двустайните панелки?

• 20 575
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Нашия апартамент е подобен на втората схема. Кухнята сме изнесли в хола на балкона -от едната страна е мивка +миялна, от другата печка, хладилника е от към хола. Оставили сме свода и бар-плота, под,който има шкаф.  

Много е удобно и функционално и всеки си има спалня! Hug

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 16:21 от Leo

# 31
С червено съм оградила щранговете, от които да вземете вода, но не съм сигурна дали са там  newsm78 и да я изкарате до тъмната част на хола  Peace
Точно там са и това ми хареса като идея, но лошото е, че абсорбацията няма как да стане...ами печки, хладилници, перални  newsm78 - т.е цялата кухня ще трябва да местя ooooh!
А не може ли просто на дългата страна на хола да се сложи? Там където е общата стена с кухнята

като размери, не е толкова голямо - хола е 20 кв. м., а на тази страна - мястото е недостатъчно

# 32
по дългата стена е по - добре, така ще можеш да изнесеш абсорбацията към терасата.

# 33
по дългата стена е по - добре, така ще можеш да изнесеш абсорбацията към терасата.
...което ме доведе на мисълта, че барплота може да е ъглов, т. е между стената на куня/хол и прозореца на хола newsm78

# 34
Точно там са и това ми хареса като идея, но лошото е, че абсорбацията няма как да стане...ами печки, хладилници, перални  newsm78 - т.е цялата кухня ще трябва да местя ooooh! ...

Трябва да има комин в единия от двата ъгъла в тъмната част на хола  newsm78
При нас стана супер, защото всички под нас са съборили комините, а над нас са ги оставили, така, че нашите ги разбихме, за да стане по-широко и забихме тръбата директно в тавана  Grinning

Като извикате майстор, той ще намери решение за всичко  Peace

# 35
Точно там са и това ми хареса като идея, но лошото е, че абсорбацията няма как да стане...ами печки, хладилници, перални  newsm78 - т.е цялата кухня ще трябва да местя ooooh! ...

Трябва да има комин в единия от двата ъгъла в тъмната част на хола  newsm78
При нас стана супер, защото всички под нас са съборили комините, а над нас са ги оставили, така, че нашите ги разбихме, за да стане по-широко и забихме тръбата директно в тавана  Grinning

Като извикате майстор, той ще намери решение за всичко  Peace

Разбира се, че има комин smile3555, ама кой да мисли...
Ще събирам идеи все пак! Благодаря на всички   bouquet

# 36
И нашата панелка е такава като на Никол, с вътрешни балкони. От много време обмислям как точно да я прекроя за да е удобна за живот. Сега си имаме кухня, детска стая и хол със спалня (т.е. спалнята е в хола), но не ни е удобно. И аз ще чакам да видя различните идеи.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 19:12 от Приказливка

# 37
  • Варна
Кои балкони са вътрешни и кои - външни?  newsm78

# 38
Кои балкони са вътрешни и кои - външни?  newsm78

С външни балкони са старите панели, издадени са напред.
С вътрешни са по-новите, те са равни със зградата или съвсем леко издадени.

# 39
Това с балконите е много неприятно...специално нашия блок - външни са и по-старите съседи казват, че блока пропадал #Crazy
Мен ме е страх да изкарвам каквото и да е на балкона. Ако е лоджия (вътрешен) си е друго нещо Peace

# 40
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=1d3ascd& … com/ph//my_photos

ето линк към нашата двустайка, на която много и се радваме - никакви размествания на стаите няма и снимките са правени веднага след ремонта, даже мебели няма още и врати Simple Smile сега сме подобрили доста неща като интериор но снимки ще кача по късно...........всичко си направихме сами с мъжа ми , ей много зор беше за 2 месеца само събота и неделя.........а беше в ужасно състояние като след квартиранти-студенти Simple Smile

# 41
  • София
Апартамента ни е 64кв. Използвам само единя балкон. балкона на кухнята е присвоен. За сега мухъл няма. Хола ни е преграден със секция - хем хол, хем спалня. Дияна си има собствена детска.

# 42
Абе аз доколкото знам, вътрешните балкони са си вътрешни, т.е. изравнени със сградата, а лоджиите са малко издадените балкони с по 30 см например. Поне като работех в агенция, така обяснявахме.

# 43
АнМари, няма ли снимки на хола Sad Да видя каква е секцията с която е разделен  Simple Smile

Цитат
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=1d3ascd& … com/ph//my_photos

ето линк към нашата двустайка, на която много и се радваме

Много е хубав  bouquet

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 08:08 от zayo

# 44
  • Варна
Ето нашият хол - кухня, той не е за показване още, но има усовен балкон, затова го пускам, и кухнята е изместена в хола.
(Далеч е от завършен вид, тук сме от месец само,почти няма мебели, а и не съм разтребвала, нащтраках сутринта снимките)

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10819&AlbumId=58117

Общи условия

Активация на акаунт