Звездни компромати - май

• 226 671
  • 2 216
  •   2
Отговори
# 1 770
А Алекс Раева и Дончо защо са се разделили?

# 1 771
Сега прочетох последните страници и "драмата с мъжа до Алекс".... Имам чувството, че в темата вписват тийнки до 17 годишна възраст. Joy

# 1 772
Защо? Нейното явно си е търсен ефект (обвързаният мъж). Как пък така всеки път се влюбва в точно такъв типаж...

# 1 773
Казала си го е жената. Има фобия от стари ергени. Женените/разведените наистина са по-податливи на промени и влияние Simple Smile

# 1 774
А къде остава сегашната жена на кой и да е женен към момента мъж?Тя просто ей така ли го дава?Ако съм аз ще търся отмъщение и ще го получа.

# 1 775
Най-доброто отмъщение е жената да си живее добре и без дотогавашния си мъж. Естествено, че ако той е залитнал, трябва да му даде пътя. Всичко друго е губене на време и нерви.

# 1 776
Просто не разбирам как ей така ще прежаля за 2 минути мъж,който обичам и с който сме били години,да речем.

# 1 777
По нова ТВ мина интервю с дъщерята на Иванков, вратарят-легенда на Левски /мисля, че са близначки двете му дъщери/, много красива, естествена, почти без грим, работи като модел в чужбина вече, много ми хареса! От това, което чух много интелигентно и умно момиче, добре възпитано - свеж полъх в нашата действителност.

# 1 778
Най-доброто отмъщение е жената да си живее добре и без дотогавашния си мъж. Естествено, че ако той е залитнал, трябва да му даде пътя. Всичко друго е губене на време и нерви.
Подкрепям.

Ти и да не го прежалиш, той като няма чувства, за какво ти е?!
Просто не разбирам как ей така ще прежаля за 2 минути мъж,който обичам и с който сме били години,да речем.

# 1 779
Всички жени ли трябва да живеем със способността един ден просто да превключим,когато някоя си непозната реши да ни краде мъжа?

# 1 780
  • Пловдив
Любовта е най-близо до омразата. За 2 мин така можеш да намразиш някой, че да го убиеш дори.

# 1 781
Е, повече време отнема, не става за две минути наистина Simple Smile Но това е правилния път, ако иска жената да е пак щастлива.

# 1 782
# 1 783
Радева и Илияна Йотова на 24 май обсъдихме ли:

https://static.dir.bg/uploads/images/2019/05/24/1735421/orig.jpg?

# 1 784
  • София
Дивна и Кристин са заедно в студиото на Cool...t. Така ли се пише, не знам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт