Звездни компромати - май

• 226 651
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
За Сталоун в първия момент помислих, че е восъчната фигура от музея Тюсо.

# 1 816
  • Варна
Снимка от старта на турнето на Spice girls в Дъблин. Явно е било фиаско, защото публиката е започнала да напуска стадиона по време на концерта, а Мел Б в свой стил е почнала в вулгаризмите. Гери, откакто стана госпожа Хорнър, много posh и аристократично взе да го раздава, явно и тя се надява на слаба памет в хората...
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 817
Снимка от старта на турнето на Spice girls в Дъблин. Явно е било фиаско, защото публиката е започнала да напуска стадиона по време на концерта, а Мел Б в свой стил е почнала в вулгаризмите. Гери, откакто стана госпожа Хорнър, много posh и аристократично взе да го раздава, явно и тя се надява на слаба памет в хората...
Скрит текст:

Скрит текст:
Сега разбирам защо Вики Б. отказа да участва. Едва ли иска името й да се намесва с това турне. За протокола аз я харесвам. Показва характер, издръжливост, упоритост.

# 1 818
Мина им времето на групата, затова не иска да участва, а и защото не може да пее и вече е "модна икона".

# 1 819
Именно, тя поне го е осъзнала и не иска да се излага (пак).

# 1 820
Ума Търман е със супер рокля,а Gary Lineker лелелелелелелелеле Heart

# 1 821
Направила си е сметката, че не печели нищо от такова участие. Тя вече си има друга известност, колко хора в момента знаят коя е В. Бекъм, и колко - коя е Спорти спайс или някоя от другите.
Доколкото съм чела, навремето те не са били особено любезни с нея, та сега тя да им прави услуга.

Паз Вега винаги много ми е харесвала, и на снимката от предишната страница е супер.

# 1 822
Адам Лавин напуска стола на "Гласът на Америка". Много ми е кофти, той и Блейк правеха шоуто наполовина. Интересно сега кой ще го замени.

# 1 823
  • До сърцето...
Докато чакаме да раздадат наградите в Кан, малко снимки от снощи
Скрит текст:
Мила Йовович

Стейси Мартин

Патриша Аркет и дъщеря

Основните награди: вече са раздадени...
Best actress - British actor Emily Beecham for Little Joe
Скрит текст:

Best actor -  ... Antonio Banderas! Heart for Pain and Glory

Best Director - the Dardennes brothers (Luc and Jean-Pierre) for Young Ahmed („Младият Ахмед” )
Скрит текст:

Jury Prize - !! ... Les Misérables and Bacurau, jointly!
Бре, журито явно се изплаши, щом дава една награда за два филма
Скрит текст:
Екипа на социално-реалистичната драма Les Misérables

Кадър от филма Bacurau

Grand Prix - Atlantique на сенегалската режисьорка Мати Диоп
Скрит текст:

Златната палма (the Palme d'Or) - ... Бонг Джоон Хо / Bong Joon-Ho!
за „Паразитът” - успех за южнокорейско кино
Скрит текст:

Тарантино без награди, май.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 21:50 от Радика

# 1 824
Ей, Патриша каква хубава жена е, а в последните й два сериала е като чудовище. Особено много я харесвам в Boyhood.

# 1 825

Андреа отново с гнусна снимка... Close

# 1 826
То щеше да е чудно, ако беше тя, ама ТоВа е фотошопската идея на горепосочената за секси опечено тЕло.

# 1 827
Константин и семейство
Скрит текст:
Райна
тук ми харесва
Скрит текст:
тук се смея
Скрит текст:
Дебора и бебе
Скрит текст:

# 1 828
Андреа е откачила вероятно. Снимката е ужасна.

Константин не знам как си прилъга жената, майстор е той явно Simple Smile Много хубави дечицата и жена му Simple Smile

# 1 829
Андреа супер гнусно си търка частите на публичното стълбище, ако не вземе да хване нещо. 😖

Райна ми е много хубава, но какъв е тоя пръч с телешки поглед до нея.

Общи условия

Активация на акаунт