Звездни компромати - май

• 226 645
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 860
Скоро не съм виждала новини за Стрина в темата. Може ли линк към инстаграма й?
Ирина си кара както винаги - гледа да не остане винце, да не вкисне, и разсъждава за нещата. Иначе инстаграмът й не е личен, irinatencheva май

# 1 861
  • Варна
Ето го на Мара гаджето
Скрит текст:
Помислих, че Мария певицата е забила Среброто Joy

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 20:38 от Не се сърди, човече

# 1 862
Мн слаба Деса Ц., хем бременна. Преди беше по - шишкава.
Мн ми е гадна, сигурно пие и пуши, въпреки бременността.

# 1 863
  • Viena
Тоя ако прилича на Сано, аз съм Алла Пугачова. 😂

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 19:44 от janaa777

# 1 864
  • софия
Значи не е Караджов, както ревностно те твърдеше тук.

# 1 865
Скрит текст:
На тези снимки вече си личи коремчето на приятелката на Тото, а може и аз да си въобразявам. 😂😂😂

Прежали я Янчето..
Вече ще съм друг, друг, но за друга..
Но пък може и наистина да се е примирил, че връщане назад няма и както казваше в едни интервюта завинаги ще му остане специална, но в крайна сметка животът продължава.
Познавам хора, които по същия начин са били много искрено влюбени, с дълги връзки и после при следваща връзка много рязко бебе, сватба.
Късмет им желая, дете ще имат все пак.
Обаче и тази девойка не си поплюва, аз май бих се поколебала в истиността на чувствата му, ако толкова бързо скочи при мен след силна връзк с друга, че и бебе веднага да се направи.
Ама разни хора, разни идеали.

Съжалявам за двойния пост, но да ви пусна щастливата кукувичка 😁
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 21:17 от Не се сърди, човече

# 1 866
  • Viena
Пуснах сълза. 😂

# 1 867
Значи не е Караджов, както ревностно те твърдеше тук.

За Караджов четох, че е с продуцентката на предаването "Бригада Нов дом", но колко е истина не знам.

Владимир Караджов, набрал популярност от предаването "Бригада Нов дом", най-накрая показа жената до себе си. Това е продуцентът на предаването Цветелина Димитрова. Преди това го обвързваха и с  водещата Мария Силвестър. Двамата са заедно от няколко месеца, но едва сега събраха смелост да афишират връзката си, като се отбелязаха като обвързани във Фейсбук. Статусът им бързо събра стотици лайкове, а приятелите им пожелаха да бъдат все така влюбени и щастливи. В началото били просто колеги и приятели, но с течение на времето двамата се сближили и между тях пламнала любовта. Доскоро медиите приписваха връзка на Караджов с екранната му партньорка Мария Силвестър, която също наскоро показа младия си приятел в социалните мрежи, пише Галерия. Цветелина също като Влади има дете от предишна връзка.

Скрит текст:

# 1 868
  • Варна
А аз сопол. Joy

# 1 869
Тая шантавата с оня арестувания ли е?
Той нали писма писА от затвора, сега я целува 🤔
Нещо се объркАх 🙄

# 1 870
  • Пловдив
МегЗ много “достоен” път извървя Joy

# 1 871
Мегз и Мегинин са като дядо и внуче. Тото много погрознял.

# 1 872
  • София
Мегз не е първа хубавица, но тоя до нея какъв е гнусар.
Доста време се двзерих на снимката на Мария, защото и аз я обърках с дамата Мара Отварачката. Щях да падна, че е имала връзка със Среброто. Joy Рекох, че рязко е паднала от дядовци на чичовци.

# 1 873
Как бе? Дамата никога не е имала връзка с дядовци.

# 1 874
  • Варна
Принц Албърт, принцеса Шарлийн и Хамилтън на Гран При в Монако. Много фамилиарно си е сложил ръката на рамото и. Много ми е неприятен поначало. Голямо леке.
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт