Звездни компромати - май

• 226 696
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 755
  • До морето
Никой не развежда никого, обаче аз гащите си пред женени мъже не събувам и не са ми приятни такива, които го правят, така по-ясно ли е? И всичките тези приказки, че нали той мъжът като е решил ще иде и с друга ще си легне, ми нека! Но не искам аз да съм тази, заради която някоя бременна или прясно родила реве вкъщи!!!
Има едни такива женици, тежко комплексирани, които се занимават само с ангажирани мъже, за да докажат на себе си, че са много по-красиви, желани и търсени.
Сега дали Раева е от тази порода не знам. Но прави впечатление фактът,  че мъжете й все са във връзка като се влюбят в нея и тя в тях!

# 1 756
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами явно са по-красиви,по-желани и по-търсени,щом получават това,което искат/търсят.

# 1 757
  • Sofia
Не, по-глупави са да вземат мъж, способен на такова предателство.

# 1 758
  • Бургас
Не, по-глупави са да вземат мъж, способен на такова предателство.

Точно!Винаги ще има по-млада и красива от теб!

Марго Роби е великолепна! Heart Eyes

# 1 759
Ами явно са по-красиви,по-желани и по-търсени,щом получават това,което искат/търсят.

Докато не заживеят с въпросният господин и не се превърнат от принцеса в  Пепеляшка.

# 1 760
На мен Марго Роби ми прилича все едно се е омотала в перде.

# 1 761
  • Варна
Ееееее, на Вики ОМВ е млад. Нищо,че му е втори брак

Ама вече не е Вики ОМВ, а само Вики. Wink И не е особено млад. 1971 е роден. А тя 79 г. Не е чак толкова фрапираща разлика. Дано е посъбрал парици, че след уволнението му.... Има да издържа 3 деца и Вики.
Защо е уволнен?

# 1 762
Мернах днес някъде заглавие, че Нана се е влошила в следствие на болестта. Дали са слухове като се има предвид, че тази седмица в Съдебен спор Кака Лара я замества? Много ми се иска да е поредната измислица на жълтур.

# 1 763
Ох това би било много гнусно ако е измислица,  нямат друго какво да коментира, та това го правят на новина!
Дано не е вярно.

# 1 764
Във фейса ми беше излязло нейно видео, в което казва че е добре, просто си е взела почивка.

# 1 765
Дано е добре и не се тормози от всякакъв род измишльотини по нейн адрес.

# 1 766
  • софия
Sylvester Stallone, Paz Vega
Скрит текст:
Heidi Klum ,Tyra Banks
Скрит текст:
Vanessa Lachey&Brooklyn
Скрит текст:
Sophie Turner
Скрит текст:
Gael Garcia Bernal Gift Heart
Скрит текст:
Milla Jovovich
Скрит текст:
Elsa Hosk
Скрит текст:
Olivia Culpo
Скрит текст:
Renee Zellweger
Скрит текст:

# 1 767
На първата снимка краката на Рене изглеждат странно.

# 1 768
Красиви Хайди и Тайра. Да, Ренето нещо много се "развали". Не знам защо.

# 1 769
Тук има по-добра снимка на новия мъж до Алекс Раева:
https://www.marica.bg/tova-e-novata-lyubov-na-bremennata-aleks-r … FYjSA2sMr2jKAkRcc

Общи условия

Активация на акаунт