Звездни компромати - май

• 226 581
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 040
много го харесвам Лео ди Каприо, но започва да ми олеква с тея дечурлига-гаджета.
Споделям мнението.
До едно време е УАУ да си мъж, заобиколен с харем 20 годишни русокоси манекенки.
Но да вървиш към 50те и целият ти личен живот да е само това...за мен е малко тъжно...
Лео всъщност имал ли е известна дългосрочна връзка с някоя сериозна мома?

# 2 041
  • София
мисля, че с Жизел Бюндхен се задържа най-дълго. май и сгодени бяха.

# 2 042
Бях пускала преди една инфографика за Лео,  от която излизаше, че когато девойката стане на 25 години, той я сменя, и не гаджува с жени над 25:

https://i.redd.it/jtmyrtyqmcl21.png

# 2 043
С Бар Рафаели беше също доста време, тя преди няколко години се омъжи и вече има две деца.

# 2 044
Майката я познавам покрай работата ѝ в нашия град
Разкажи повече, няма са те оставим така лесно Joy Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 045
Няма какво да разказвам. Всичко е лично впечатление. Това, че аз не я харесвам, не означава , че други не я харесват

# 2 046
Ива Екимова и Дара гостуват в НОВА ТВ и анонсират предстоящият концерт:
https://www.youtube.com/watch?v=v87f3bUzaRk

# 2 047
Сашо Диков ще се кандидатира за шеф на БНТ. Да залагаме ли дъщеря му къде ще е водеща, след майчинството?  Laughing

# 2 048
Ива Екимова и Дара гостуват в НОВА ТВ и анонсират предстоящият концерт:
https://www.youtube.com/watch?v=v87f3bUzaRk

В момента, в който Дара Екимова "засече" единия от водещите и хвърли нравоучителен и възмутено-високомерен поглед косо към него и след това встрани към камерата, а майка й смутено прие "поправката" с почти наведена глава, ми напомни защо не харесвам двете Екимови. И всъщност... гледах дотам. Пропуснах края...
С майката съм имала и срещи на работното ми място, на едно събитие, на което с тогавашната й много близка приятелка Наталия Димитрова ни направиха забележка, че безплатните уелкъм чаши с вино са свършили... а те са се редили на опашка за тях.

# 2 049
  • Sofia
Преди години все двете с Наталия бяха по събития и тв...не са ли вече с общ бизнес?

# 2 050
Преди години все двете с Наталия бяха по събития и тв...не са ли вече с общ бизнес?

Не искам да давам храна на жълтурите, но има известна промяна в отношенията им.

# 2 051
Божинката от резервната скамейка, с влизането си, вкарал гол и класирал Левски за нещо си, днес. Не чета за футбол, даже не знаех, че с Н. Михайлов са съотборници. Изскочи ми новината и се зачетох Grinning

# 2 052
Поздравявам ви с титана на мисълта, Божинката. Трудно ми е да повярвам, че някой толкова глупав може да оцелее до такава възраст...
https://www.facebook.com/170315589442/posts/10157165145544443/

Ралица и на мен ми е адски противна. На снимки е много нежна и сладка.. На живо...мм..много шумна, кряка, една такава бурсучеста..

# 2 053
  • София
доспа ми се. исках да си лягам. рефрешнах, ей така, по навик. Захир дойде и преобърна атитюда ми.
'що ли ми трябваше?
от училищна възраст не ми се е искало толкова много искрено и лично да подсказвам. мъка, страшна мъка...
трепна ми сърцето от жал, а котките...котките избягаха...

# 2 054
  • софия
                            29 май
John F. Kennedy /1917-1963/
Скрит текст:
La Toya Jackson, 63   /цялата им фамилия е сбъркана/
Скрит текст:
Ted Levine , 62
Скрит текст:
Annette Bening, 61
Скрит текст:
Rupert Everett, 60   Sparkling Heart