Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 810
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Не говорим за всички, но много неща наистина са измислици, това пише дори Мортън в книгата си. Хвърлянето е реалност, прави го защото Чарлз за пореден път отказва да я изслуша и да я чуе въобще и тя го прави за да привлече вниманието му, което аз определям, като истинска глупост, но тя най-вероятно си е имала причина - нейна да го направи. Пак казвам  Даяна си е имала проблеми с психиката, които не са останали невидими за публиката, не е била идеална, но все пак Даяна не е била и това чудовище, което я изкарват. Уил, Кейт, Хари и Мегън се занимават точно с психическа помощ именно и точно в памет на Даяна, а и за да покажат на другите че трябва да се борят. По време на едно интервю свързано имено с тази кампания 16/7 Уили, казва че му е отнело почти 20 години за да може да говори за майка си и да не таи в себе си скръбта и мъката си,

# 3 166
“When I was four months pregnant with William I threw myself downstairs, trying to get my husband’s attention, for him to listen to me,” Diana said, according to the Daily Mail, which is currently serialising the book. 

“I had told Charles I felt so desperate and I was crying my eyes out. He said I was crying wolf. ‘I’m not going to listen,’ he said. ‘You’re always doing this to me. I’m going riding now.’

“So I threw myself down the stairs. The Queen comes out, absolutely horrified, shaking — she was so frightened”.

Ами истерично си е. Имала е и други изпълнения.

# 3 167
  • Чужбина
Не й е било лесно на Даяна, но никой не споменава, дали на Чарлз му е било лесно с нея. Ще се хвърля бременна по стълбите, за да му привлече вниманието! Това е деяние на ненормален човек.

# 3 168
Даяна е зодия рак.
А ние раците сме изключително справедливи, едни такави утописти и не на последно място много семеен тип хора.
Влизам ѝ в обувките за всички циркове, които е правила.
Не е борба за привличане на внимание.
Според мен е борба срещу несправедливостта.
Несправедливо е да даваш всичко от себе си, хората да го оценяват и да получаваш любов от непознати, а червендалестият бъдещ крал Чарли, който ти е съпруг, цял живот да ти навира една любов с неговата Камила.
Накрая им е теглила една и ги е прежалила, за да си живее живота, както иска, ама те пък и тогава, че и досега не могат да я преглътнат.
Гроздето е кисело...

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 18:34 от Meraviglia

# 3 169
  • Чужбина
Яснооо, от зодията е значи.

Направо падам!

# 3 170
А къде е справедливостта за бебето при този протест срещу несправедливостта?
Добре че е имало късмет да не пострада. Ако беше пострадало то щеше да страда най-много, след него майка му, а Чарли пак щеше да си е влюбен в Камила и безкрайно ядосан на жената увредила бебето.
Щом това е считано за истински биографичен факт, то няма никакво смекчаващо обстоятелство за такава постъпка.

# 3 171
Май по-скоро те са и теглили майната.
Много жалка беше,като си разправяше семейните истории,а още по-жалка беше с ококорените влюбени очи към хирурга по време на операция. Но за нея жертва в името на семейството и децата е немислимо,половия нагон по-важен.

# 3 172
Много жалка беше,като си разправяше семейните истории,а още по-жалка беше с ококорените влюбени очи към хирурга по време на операция. Но за нея жертва в името на семейството и децата е немислимо,половия нагон по-важен.
Бе жената е покойник бе!
Имайте поне малко възпитание!
Отвратена съм!!!

# 3 173
Тук отношение и значение нямат зодиите, това да застраши своя живот и този на нероденото си дете може да го направи само един нестабилен човек. Нали тя се беше също и самонаранявала за да му привлече вниманието, имала е и булимия.
А къде е справедливостта за бебето при този протест срещу несправедливостта?
Добре че е имало късмет да не пострада. Ако беше пострадало то щеше да страда най-много, след него майка му, а Чарли пак щеше да си е влюбен в Камила и безкрайно ядосан на жената увредила бебето.
Щом това е считано за истински биографичен факт, то няма никакво смекчаващо обстоятелство за такава постъпка.
А де, и аз се питам къде е справедливостта в случая! То всеки човек на тази земя, независимо от зодията ще се определи като искащ и търсещ справедливост.

# 3 174
  • София
Бе жената е покойник бе!
Имайте поне малко възпитание!
Отвратена съм!!!

Публичните личности рядко почиват в мир.

# 3 175
Nature Zap Сигурно достатъчно се е жертвала в името на децата, след като синовете и я боготворят
и до ден днешен, вече мъже говорят с изключителна любов за нея.

# 3 176
Ева Кръстева, точно. Децата й я обичат много, а това е показателно.
Аз да вкарам малко конспирация: не смятате ли, че Бети и Фил все пак може да са поръчали смъртта й? Определено им дойде много навременна кончината й с тези постоянни скандали покрай нея.

# 3 177
Бети - не, но Филип - нищо чудно и  да е замесен.

# 3 178
Мерси.
Дай да линчуваме Чарлз и Камила,защото са живи.
И заради липсата на моите първи 7 години не си е слижила колана в колата.
Всичко което казвам даваха подробно по телевизията (френската си пада по клюки),но аз не си падах по Даяна и не си правех труда да гледам. За съжаление някои неща просто не може да се избегнат и щеш не щеш ги научаваш.
Всяко семейство има от време на време проблеми,които се решават от двамата и вината е на двамата

# 3 179
Не вярвам, че са тръгнали да я убиват. Твърде жестоко ми се вижда да оставят собствените си внуци без майка.

В самия поглед на Даяна винаги съм усещала несигурност и лабилност.
Не мога да и оправдая нарочното хвърляне по стълби, нито пък изкарването на кирливи ризи на Чарлз пред медиите. Каквото и да е преживявала тези неща после нейните деца са ги гледали и те са страдали най - много.

Общи условия

Активация на акаунт