Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 386
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Е, Чоу Юн-Фат в ролята на крал на Сиам беше далеч по-величествен и царствен. Чак не ми се гледа сегашния.
И аз си ги помислих!

# 331
Тайландският крал беше много колоритен в потничето. Но най-интересното ми беше да видя предишната претендентка за кралица да пее ЧРД на пудел, просната на земята само по прашки до краля и после да яде от кучешката паничка. И на такива им лежат в краката.
Каква е тази разсъблечена жена (така да го кажем) до ,,принца,, в края?
Съпругата му, третата.

И защо за бога е в този вид на масата по време на официална уж вечеря. Те да не са първобитно племе аборигени, където дрехите са непознати

# 332
Рекламира държавата вероятно.

# 333
  • Бургас
Матилде

# 334
Направи ми впечатление колко хора снимат по време на "празненството" на тайландците. Не са срамежливи явно.

# 335
  • Бургас
Мери-снимки от статия в списание

# 336
На мен също леко ми е обикновена Мери, но в тази фотосесия е невероятна! Има обаяние.

# 337
Ама какви неща обсъждате само - на детето и родителите им е все тая дали РД ще се застъпва с нечий друг, стига само то да е живо и здраво. Така или иначе тази дата ще е специална за близките и детето
Да, но ако и двете деца са с общи близки няма да получат същото внимание, което биха получили ако на тази дата празнува само едното. В случая с бебето на Мегън се коментираха датите на първите му братовчеди - Луи и Шарлот. За самите деца не би било приятно да са с общ рожден ден   докато са малки и празнуват в семеен кръг. Когато започнат да празнуват само в приятелски кръг вече ще е без значение.

# 338
  • София
Мери е симпатична. Винаги усмихната и излъчва ведрост.
Моите деца са родени през два дни(различни години). Заченати са на една и съща дата и бяха с еднакъв термин на раждане 😂 Та всеки си има дата, но им празнуваме РД заедно. Малки са, малкото още не разбира, но голямото да. Не се е сърдил и цупил, нито някое дете страда от липса на внимание. Някой ден ще са големи, ще си празнуват РД с приятелските си компании или пък пак заедно. Не ми дреме особено дали ще се цупят, че някой друг получава подаръци. Ще го преглътнат и ще се научат да делят. Та въобще не виждам проблем в съвпаденията. Всяко семейство може да си направи личен празник за едното дете, а да се организира нещо общо и за двете. Английското кралско семейство надали има финансови притеснения баш за детските рождени дни, ще го измислят.

# 339
Кейт има ли снимки с подобно класическо сако като на Мери?

# 340
Английските рояли май не се изявяват във фотосесии за списания?
Май само Даяна е имала лични фотосесии сама и с тоалети? Поправете ме, ако бъркам.
И интервюта не съм чула да дават. (Пак без Даяна)

# 341
# 342
Отегчаващо скучна, дори и на страниците на Воуг!
Това май само Катрин го може...
Поне е разчупила с модела на дънките  и палтото Joy

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 21:09 от Meraviglia

# 343
Мерси! За първи път виждам присъствието ѝ на страниците на Вог.

# 344
  • София
Уилям сподел, че ще има парти с много деца за РД на Шарлът https://www.hellomagazine.com/royalty/2019050272640/prince-willi … m_source=facebook

Общи условия

Активация на акаунт