Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 409
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 315
Идеята е, че децата получават специално внимание от близките си на рождения си ден. Ако две братовчедки например имат на една дата рожден ден как ще се случват празниците им? Първо едното семейство отива на гости, после всички вкупом отиват на втория купон. Изобщо не е както при близнаците. И двете деца ще се чувстват по някакъв начин ощетени от съвпадането на рождените дни. Ако дете се роди на рождения ден на възрастен роднина, то празника на възрастния винаги ще е в сянка, но ще го приеме без драма, докато между деца такава ситуация може да помрачи празника на някое от децата.

# 316
Тайландският крал беше много колоритен в потничето. Но най-интересното ми беше да видя предишната претендентка за кралица да пее ЧРД на пудел, просната на земята само по прашки до краля и после да яде от кучешката паничка. И на такива им лежат в краката.

# 317
  • Бургас
Тайландският крал беше много колоритен в потничето. Но най-интересното ми беше да видя предишната претендентка за кралица да пее ЧРД на пудел, просната на земята само по прашки до краля и после да яде от кучешката паничка. И на такива им лежат в краката.

Astonished може ли линк

# 318
https://vimeo.com/101336844
Видеото е дългичко и неприлично! Все пак е РД на пудел. Надявам се да не го изтрият

# 319
Ами аз пък не разбрах частта с "защото не се знае в бъдеще какво ще се случи на своя собствен ден. Имам лични впечатления." Това пък какво точно трябва да значи?
Хубаво е детето да има свой празник. Какво точно не се разбира?
За мен всяка една дата е подходяща за празник на дете. И какво като някой друг се е родил/женил в същия ден?Това няма да направи празника на близките по- малко специален. А през годините ми няколко рождени дати са били последни дни за много близки мои хора. Тогава вече близките не приемат празника на детето като специален в хубавия смисъл.... Та, никой не разполага с това кой кога ще се роди или отиде от този свят. Хубав ли е повода- всяка дата е хубава.

# 320
  • Бургас
За теб да, ти си възрастна. Ама едно дете едва ли ще мисли така

# 321
И какво толкова ще му се случи на едно дете, ако разбере, че и друг може да има рожден ден на същата дата Grinning

# 322
Ще се цупи. Ще се сърди защо и друг ще получава подаръци. Например.

# 323
  • Бургас
Ами да кажем не е приятно за детето. като стане възрастен просто се примирява. От личен опит говоря и аз

# 324
За теб да, ти си възрастна. Ама едно дете едва ли ще мисли така
Ами, не, не бях възрастна. Cry

# 325
Каква е тази разсъблечена жена (така да го кажем) до ,,принца,, в края?

# 326
Каква е вероятността аристокрацията в ЮК да празнува детските рожденни дни като традиционните малки български сватби, че да се тревожим дали родата до девето коляно ще успее да се яви на два РД в един ден.

# 327
Каква е тази разсъблечена жена (така да го кажем) до ,,принца,, в края?
Съпругата му, третата.

# 328
Ама какви неща обсъждате само - на детето и родителите им е все тая дали РД ще се застъпва с нечий друг, стига само то да е живо и здраво. Така или иначе тази дата ще е специална за близките и детето

# 329
Е, Чоу Юн-Фат в ролята на крал на Сиам беше далеч по-величествен и царствен. Чак не ми се гледа сегашния.

Дъщеря ми е родена сред поредица от семейни и големи християнски празници. Категорично исках да се роди на свободен от други поводи ден.

Общи условия

Активация на акаунт