Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 331
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 480
Ако не се беше скрила, нямаше да се обсъжда толкова.
Сега хем я няма, хем майка й е в ОК, гримьори, фризьори, програмата на Хари, линейки, тълпи, полиция и прочее. Толкова храна за размисъл и спекулации!!!
Ако се показваше нямаше е толкова интересно, приказките щяха да се въртят около дата, пол, име.

# 481
  • Някъде там
Даяна била родена,нали се сещаш какво чудо ще е.

# 482
Диана е родена на 1 юли.
Толкоз за достоверността на източника, но поне се посмяхме.

# 483
Ако се показваше нямаше е толкова интересно, приказките щяха да се въртят около дата, пол, име.

Тогава щяха да я засипят с хейт по инстаграма, че се навира и иска да е център на внимание.
И аз не искам да се измества фокуса на 6 май, тогава имаме годишнина от сватбата. Joy
До 5-ти да е родила, ако обича.
Тъкмо и аз щях да пиша, че Ди е родена на 1 юли и ме изпревариха.

# 484
Фокусът от 6 май и тризнаци да роди, няма да измести. Това си е национален празник Blush

# 485
  • Някъде там
Аз за това не вярвам на "достоверни приятели".
А аз съм на кръщене утре,само да е посмяла да ми измества фокуса от купона.

# 486
  • София
Обаче се оказало, че ескортът бил за Баба...или нещо покрай нея Simple Smile

# 487
Хахаха, влизам и гледам 156 мнения. Викам си, разгеле, РОДИХМЕ. Пък то...
Че сега  и екскортът се оказало, че е за баба. Въобще, не били компютри, били компоти Sad
Продължаваме с родилните мъки.

# 488
Ами не сме виновни ние, че изгубихме търпение. От Февруари разправя, че е много бременна и ени минът ще се пръкне. Корема го е застискала от цяла година. Една жена беше коментирала, че когато обявили бременността на Мегън тя била в 12та седмица. Каза, че родила преди две седмици Joy
Може и да преносва жената, а може и да си е съвсем на време, ама, както казах - кой да знае, че Март ще бъде Май.

# 489
  • Bristol
Те си казаха, че ще е края на април началото на май, но Тома неверник твърдеше, че ще е март, даже имаше спекулации, че е забременяла преди сватбата. Затова така изнервено стана.
Я, кои бяха предричащите по-ранно раждане, да не се крият сега, моля Wink

Аз си чета една статия за геноцида над християните и хоп, Чарлз прикачен там, държи реч 🤔 Аз си мислех, че се стараят да бъдат неутрални и да не се изказват по такива въпроси или само за кралицата важи? Ето линк, трябва да скролнете малко до неговата реч:
https://www.bbc.co.uk/news/uk-48146305

# 490
  • Някъде там
Кога Меган е казала, че ще ражда март, като на няколко събития каза края на април началото на май?Първия път беше на онова събитие с жените.
Корема и беше голям затова валя предложения, че или е изкуствен или ще роди март.
Това ми излезе в Инстаграм сега.
И на него не вярвам,защото в официалните страници няма такова нещо, но пък разсъжденията им са логични.
https://www.instagram.com/p/Bw-DiWsFzWQ/?utm_source=ig_share_she … ho1    

# 491
  • ВАРНА
 Може кралското семейство да е организирало "черно тото" със залозите за датата.Или сурогатната майка да е избягала и да я търсят сега,а Мегън да е взела назаем гумения корем от Бионсето(нали имаха заигравка със снимките преди).
Жалко,че Мегън не е нашенка,за да направи чудни комбинацийки от имената на бабите и дядовците.Например Чадория-Чарлз и баба Дория.

# 492
Не е казвала Март. Такива бяха предположенията на хората. Аз и за края на Април не съм чувала да е казвала, де.

# 493
Снимките на Шарлот са навсякъде.
Прабабадядо, мама и тати честитят рождения ден на принцеса Шарлот.
Чичо Хенри и бременната леля Мегън - sussexroyal Happy Birthday Charlotte! 🎂🎈Lots of love, H and M xo

Не виждам Чичо Хенри и бременната леля Мегън да честитят рождения ден на Шарлот или не гледам където трябва? newsm78

# 494
Последно раждаме ли или не?

Общи условия

Активация на акаунт