Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 331
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Никога не са съобщавали термини.

# 286
При Мегън нямаше нужда  да обявяват, тя опъна корема.

# 287
Joy
Nature Sparkles Всичко е нормално* когато става въпрос за Мегън и Хари
до 22 юни все е пролет..
Ох, не мога JoyJoy
Joy..на 22 юни е РД на Уилям..още една дата отпадна..
последно най-подходяща ми се вижда 19 май
двоен празник..Joy Joy

# 288
Вчера го написах, ама да повторя пак - бебето НЕ е родено, от Двореца са обявили, че ще съобщят, когато почне раждането, М&Х няма да позират пред стълбите, ще обявят раждането на детето си няколко дни по-късно в офиц си профил. А, да и Меган не преносва, бременността е обявена чак в края на 3я мес, всеки може да сметне, елементарно е мисля. Но е факт, че много рано й пролича. Не разбирам защо са всички тия подмятания, човек ще рече, че тук не пишат жени, които са минали по тоя път

# 289
Снимките на Шарлот са навсякъде.
Прабабадядо, мама и тати честитят рождения ден на принцеса Шарлот.
Чичо Хенри и бременната леля Мегън - sussexroyal Happy Birthday Charlotte! 🎂🎈Lots of love, H and M xo

# 290
При Кейт не са съобщавали термин, но поне са съобщавали през кой месец се очаква.

# 291
  • София
И това е от някаква съществена важност? Може да лежи за задържане, да преносва, да е с прееклампсия и т.н. Бременност, не е като официална програма.

# 292
Същото е и при Меган. Хората си казаха: end of April, beginning of May.
Това, че бг мамите имат субективно усещане, че трябва да е по-рано е съвсем отделен въпрос....JoyGrin

Аз продължавам да си държа на 5 май.... ще видим.

# 293
Съгласна съм, бебето ще се появи, когато се появи, а не когато бгмамите решат, че трябва
Пп: в ОК има статия (не, че ОК е критерий за нещо, ама нейсе), че днес се е събрала тълпа пред Уиндзор, който е на 10 мин от резиденцията на Х&М, очаквайки новини за бебето. Доколкото разбирам Х&М са решили да не обявяват дори болницата, в която ще е раждането, за да няма тълпи и суматоха пред нея. Но от Бъкингам ще съобщят за започването на раждането, независими дали Меган иска или не да позира пред стълби след това.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 13:53 от Анонимен

# 294
  • София
Вчера го написах, ама да повторя пак - бебето НЕ е родено, от Двореца са обявили, че ще съобщят, когато почне раждането, М&Х няма да позират пред стълбите, ще обявят раждането на детето си няколко дни по-късно в офиц си профил. А, да и Меган не преносва, бременността е обявена чак в края на 3я мес, всеки може да сметне, елементарно е мисля. Но е факт, че много рано й пролича. Не разбирам защо са всички тия подмятания, човек ще рече, че тук не пишат жени, които са минали по тоя път

Мисля, че ще съобщят и при самото раждане, вече снимките ще са след няколко дни.
Не вярвам да кажат раждането почна и да чакат 5 дена за да кажат роди се.
Да минава днес и от утре вече да се почва Simple Smile

# 295
Nature Sparkles Лично мен не ме вълнува дали е родила вече или предстои и кога ще го обяват от двореца
или от където и да е..все ми е тая.. за нея се грижат най-добрите от добрите..интересно ми е пол и как изглежда.

# 296
Снимките на Шарлот са навсякъде.
Прабабадядо, мама и тати честитят рождения ден на принцеса Шарлот.
Чичо Хенри и бременната леля Мегън - sussexroyal Happy Birthday Charlotte! Lots of love, H and M xo

Само Her Majesty заслужи специална публикация и подборка от снимки. Що не ѝ честитиха в коментар, викам аз?

Аз харесвам най-много снимката в инста на Кенсингтън, чудесно дете.

# 297
Четох из разни жълти сайтове, че някои фенове намират за неуважително, че се обръщат към нея просто с Шарлот, а не с принцеса Шарлот при положение, че всички останали използват и титлата.
Аз все повече допускам идеята, че те наистина сами си поддържат профила.

# 298
Бременността е обявена по рано от края на трети месец, иначе досега да беше го родила.
На мен вече ми става досадно от тези теории на вероятностите - кога ще роди, как ще го роди - естествено или секцио, как ще го обявят. Да ражда, та да се свършва!

При бременностите на Кейт обявяваха, че е бременна по рано, защото тя страдаше от остра форма на токсикоза ( имаше си и термин, но не мога да го открия) и съответно се е налагаше да се отменят ангажиментите ѝ.

Четох из разни жълти сайтове, че някои фенове намират за неуважително, че се обръщат към нея просто с Шарлот, а не с принцеса Шарлот при положение, че всички останали използват и титлата.
Аз все повече допускам идеята, че те наистина сами си поддържат профила.
И аз подозирам същото от миналата седмица, когато Кейт и Хари присъстваха сами на онази църковна служба, в техния инстаграм профил това беше отразено с 2 снимки от тази година и 4-5 снимки с Меган от мин. година Joy да не забравят хората, чий е профила все пак.

# 299
Каква е тази тълпа* с коне и в гвардейски униформи..
прилича на стар клип от миналата година за сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт