Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 306
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 540
Е какво, като се коментира Мегън много. Ми забавно ни е, пишем. Няма да умре темата без нея, ако това се чудите. Аз пък искам да коментирам това недоразумение и шантавия му съпруг. Смешни са ми, забавлявам се и да, следя къде какви прояви имат и дали и колко ще се изложат. Интересно ми да разбера как ги приемат хората и защо. Харесват ли ги, мразят ли ги, ще разклатят ли монархията, ей такива неща. Това е много далечно от изключително сериозният ми и натоварен живот и да, забавлява ме. Рядко си позволявам да обиждам, поне според моите представи и  искам да мога да коментирам това, което ми е интересно по темата. Няма да седна да пиша за монакското семейство, защото са ми скучни до смърт, не ги харесвам и не се интересувам. И не желая някой да ми държи сметка защо коментирам Мегън. Защото така искам - всеки е свободен да ми прескача постовете.

# 541
  • Истински се вижда само със сърцето.
Че кой ти забранява Simple Smile всеки да си пише каквото си иска тя така или иначе темата отдавна е Меган, кралски работи и клюки 😂
Аз чета избирателно, като не ми е интересно нещо го прескачам.
Факт е просто че тя дава повече поводи за писане Точно поради факта че не е стандартната кралска снаха Wink

# 542
  • Bristol
Аз и преди го бях написала, четох някъде, че Хари бил любимец на журналистите/папараците, както и майка му. Непрекъснато го следвали и пишели за него, независимо положително или отрицателно и сега с Мегън интересът им бил още по-голям. Много повече се говори и пише за тях двамата. Дори и една не представителна извадка от този форум потвърждава това явление 😂

Аз не вярвах, че Кейт и Уилям ще имат дори трето дете, даже го бях писала в една от темите тук или имаше анкета и бях избрала тази опция. Въпреки, че не познах, упорито по същата причина си мисля, че няма да има и четвърто.

# 543
Мисля че англичаните още се чудят какво е това птиче  пуйка ли кукувица ли паун ли но много дипломатично  не казват твърдо не на новата снаха,по скоро не ги интересува много.  Виж зад океана ММ е олицетворение за  Пепеляшка , голямата част от инстаграм феновете и са  американци и  то тъмнокожи  там  агитката е жестока е може да прочетеш страхотни фантасмагории

# 544
https://videos.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/02/24/5033986001 … 6001262560631.mp4

Тук много странно се вижда някакво движение, доста по-високо, отколкото би трябвало да бъде.

# 545
  • Sydney
Вятър е това...

# 546
Меган - чисто визуално е хубава жена. Като и гледам стари снимки и видеа- симпатична е и стила и е по - хубав. След Хари какво и стана не знам. Влезе в някакъв режим на срамежливата снаха - ръцете все в косата или на корема или на Хари😂😂😂, някак приведено ходи. Излъчването и тотално се промени и не ми допада.
А дрехите - или широки, или тесни или тъмно сини. 🤣 В Австралия много ми хареса.
Забавна ми е. Прави по някой гаф от време на време - с банани, обгръщане на кореми и т.н. Имаше някаква снимка от едни награди. Беше в черна рокля и наедрял корем. Позата и беше като на Дева Мария. Не знам с каква цел от нейна страна, но на мен си ми беше смешна случката.
От друга страна не го разбирам целия този хейт към нея. Ако се държеше като Кейт щеше да е по - зле. Всички щяха са я обвиняват, че я копира. Жената си живее живота, няма да стане перфектната херцогиня от раз, а може и изобщо да няма такава амбиция.😀

# 547
  • Countryside
Аз също мисля, че ММ си живее живота и й дреме на шапката за хейта по нея. Чат пат облича смешни рокли и слага касинки, за да се впише в картинката. Забавна ми е, според мен грам не се старае. Иначе е хубава жена, особено с пусната коса и сресана настрани. Харито определено е много влюбен, за нея не мога да преценя. Но пък мъжа й е хубав, все ще го харесва поне. Чак дете се излъга да му роди.

# 548
Чак дете се излъга да му роди.

Е, как да не роди. Да си влезе в ролята.

# 549
Наистина е хубава жена, но е истина и че стилът й се промени и то според мен не към по-добро. Преди беше едновременно шик и секси, беше себе си, а след като се омъжи започна да се облича по-заушено и от бабет - рокли и поли дълги или доземи или под коляно (това преди да забременее). Имаше някои изключения, които мн харесах обаче - черната къса рокля-сако, която откриваше доста от краката, червената (с етикета), пак в Австралия черно бялата на Оскар де ла Рента (бих убила за нея, макар да няма къде да я нося). При нея е обратното - преди имаше стил, все пак е близка приятелка на Джесика Мълруни, имаше собствено мнение, беше независима и self made, занимаваше се с хуманитарни каузи, изобщо имаше пълноценен живот, а сега е като в клетка и се опитва да свикне, макар да вярвам, че обича Хари и дано това да е достатъчно. А сега ще имат и бебе и вярвам че поне е щастлива

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:50 от Анонимен

# 550
https://www.dailymail.co.uk/news/article-5428533/Meghan-Markles- … -baring-blog.html

Стил? Едновременно шик и секси? Други думи има за това...

Игнорирайте статията, ако ви идва отгоре. Снимките са достатъчни.

# 551
Доколкото виждам това е фотосесия и са я облякли за нея, а роклите, колкото и да са предизвикателни трябва да призная, че добре й стоят. Забавно би било ако се появи с някоя от тях на кралско събитие Laughing А за статията май пак е ЕЖК, защото никъде няма доказателства, че е имала ,,таен дневник,,.

# 552
Е, дневникът нямаше да е таен, ако има явни доказателства. Косвените са достатъчно.

# 553
  • София
Нищо предизвикателно не видях в тези рокли...просто са къси, и да секси и шик. Предизвикателна рокля е това https://i.pinimg.com/originals/01/89/bf/0189bfc8ba2d13284199045f4bb663e3.jpg, даже и с други думи може да се опише.

# 554
Хич не ми харесва как стоят (в случая на ММ) по-голям номер обувки. Грозно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт