Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 317
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 525
  • Sydney
Нюз Фийда показва друго, поне трийсет нови статии за кое как и защо... да не говорим истерясали фенове в Инстаграм, които само се ровят и припадат все едно Супермен ще ражда...

Честно казано не помня при други раждания да е било чак такава истерия... имаше хора пред линдо седмици наред, но нещата се знаеха, Т.е. Бяха казали по-точни данни... сега - пролетта, но пролетта започва Март и завършва Юни... чисто и просто е правене на ПР и то Холивудски ПР... защото както ни е известно Хари и брат му не са любители на журналистите. Помнят какво е било, когато имаше Даяна истерията...

Бягането от твърде голямата публичност настървява още повече за това...

# 526
Голямо бягане.  Усетила мига на славата, който като артистка никога не би достигнала.

# 527
Nature Sparkles На Кейт краката изглеждат къси, колкото на Мегън косата изглежда руса..Joy

Кейт е доста висока и краката й не са “къси” в смисъла, който влагаш, поради височината. с токчета +рокля изглежда съразмерна. Но с равно или панталон се вижда добре че е несъразмерна. Идеално го прикрива, несъмнен успех на стилиста и нейн.
http://ladyshortlegs.blogspot.com/2011/04/princess-kate.html?m=1
Да, Кейтито има нормални крака, просто като сложи панталон с ниска талия, изглеждат къси. Това имах предвид.

# 528
Колко да е висока Кейт?
Уилям е по-нисък от мъжа ми, а застанала до него и аз изглеждам така, а пък изобщо не се имам за висока
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/07/19/article-2016286-0D105 … 8-389_468x771.jpg

# 529
Мислех че е към 1,80, оказа се че 1,75.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 09:30 от second

# 530
Любопитно ми е тези които харесват ММ защо я харесват ? кое в нея е толкова чаровно че с такъв плам я идеализират?До момента в който  я обявиха като претендентка за ръката на Хари не знаех коя е . Първо видях огромната  самоуверена усмивка, жестовете с  които тя щедро демонстрираше че е хванала златната рибка , имаше нещо много хитро и просташко в цялата демонстрация,  След това огромната помия която се изля върху роднините и и от които тя се отказа с лекота  щото я посрамвали , бащата който е плащал за образованието и и при когото тя е живяла който я е вкарал в средите от които тя е трупала връзки и изкачване в по стълбичката на успеха тук не отричам и личната и амбициозност.Човек който зачерква хора които не са и вече полезни не мога да харесвам.  Когато видях приятелите и съвсем ми опротивя,  Серена, Приянка  все ерудирани млади интелигентни дами само Бионсе липсваше  и целия този холивудски блясък  и държание  на фона на една аристократична и стара монархия. Влиза в семейство които си  знаят родословието до девето коляно а  даже не се опита да разбере защо  как и кога .Определено не я харесвам,  затова ми е любопитно Защо е харесвана ММ

# 531
За семейството я разбирам донякъде, моето също е дисфункционално и отстрани изглежда зле, но не ми пука. За това може да няма вина, няма как да знаем. За ръката ми беше смешно Joy , а тоалетите след сватбата са потрес, чудно защо. Интересно ми е какво ще стане. Кейт е винаги точна и скучна. Юджени и сестра й пълен ужас. Мегън пък има шанс да е по средата. Експерименти и блясък Simple Smile

# 532
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ако се абстрахирате от съществуването на Меган кой бихте коментирали  Grinning защото преди появата й в тази тем едвам се пишеше  Thinking Сега личността й дава поводи за постоянни писания и в жълтури и форуми, жената осигурява забавление за масите  hahaha

# 533
Твърдят, че Кейт иска четвърто дете https://www.thesun.co.uk/fabulous/9001798/kate-middleton-fourth- … -markle-pregnant/
Ако се случи, ще е доста умно решение от нейна страна поради няколко причини.

# 534
  • София
На мен не ми е любимка, но не виждам всички тези, глупости, за които се говори.
Начин на мислене е. Но за мен е обратната връзка 😉
Който по принцип си търси под вола теле и в собствения живот, го търси навсякъде.
На мен ми става симпатична, заради всички фантасмагории, които се измислят за нея. Пък жената си живее с мъжа си, бебе очакват...вдигнала си е краката на хубавата табуретка, тъпче си сега някой малък сандвич с авокадо към сутрешния чай и и дреме за абсурдите наоколо.
Всички останали дружно друсат бузи по неин адрес.

# 535
Ами аз тук чух за Тайланд, Бутан, даже Гърция... интересни са ми. Тоалетите на европейските аристократи също, но това е по скоро дъвка. Кити Спенсър.
Само не и Даяна. Joy
Последвах в Инстаграм няколко профила. Имаше корони, бижута, сега пишат за децата и внуците на Виктория- женени за принцеси и принцове от цяла Европа... интересно е.

# 536
  • Sydney
Преди Мегън се пишеше също много, основно Кейт, Уили и Сие... сватбата им беше много коментирана...

# 537
  • София
Преди появата и се пишеха нормални неща в темата. Пиша в нея от преди сватбата на Кейт и Уилям. И години наред си беше приятна и нормална тема. Но не Мегън е виновна за целия този спам. Преди просто се появяваше някоя кукувица да плесне мнение за световния заговор, рептилиите, Сорос и подобни.

Кити не я харесвам 😂 Ако може без нея.
Кейт още си има бебе, надали и се ражда пак. Иначе е нормално при вълненията покрай бременност и раждане, да ти се прииска да го изживееш отново. Но не го определям, като желание за истинско реално дете.

# 538
  • Майничка
Короната (ако е корона) го докарва на капаче на ибрик, но папуците са уникални!
Скрит текст:

# 539
  • Истински се вижда само със сърцето.
Точно де, пишеше се, но не толкова често и не 100 коментара с Меган къде си е позиционирана ръката например Wink
Много често се подхващат интересни теми и винаги и в тях бива намесва на тя ей така за сравнение 😂

Аз също научих много интересни неща тук за други фамилии и традиции.

Общи условия

Активация на акаунт