Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 386
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Не е лош Луис Алфонсо. Наскоро му се роди 4 дете

# 511
  • в сърцето на един мъж...
Ох, реших, че сме родили наследник, а то се обсъждало кой колко е интелигентен. Само в България може да се сметне, че диплома по история на изкуствата те прави безработен некадърник, който да разчита на парите на родителите си... Все по-смешно става в конкуренцията за оплюване на Кейт Simple Smile И това при положение, че Мегън е тръгнала от момиче на късмета и е актриса Simple Smile

Съпругата на Орлеанския принц-претендент има много оригинална сватбена рокля, прилича на стара такава

# 512
  • Bristol
Все по-смешно става в конкуренцията за оплюване на Кейт Simple Smile И това при положение, че Мегън е тръгнала от момиче на късмета и е актриса Simple Smile
Вие сериозно ли виждате всичко черно и бяло и трябва задължително да се симпатизира на едната и да не харесваш другата?!?!
Явнo доста тинейджъри пишат в тази тема 😂

# 513
  • Sydney
Не, че не е родила Мегън заради залозите, а защото залозите започнаха още с дати Март... нали се очакваше пролетта, после пък съвсем “случайно” се разбра, че било края на Април, началото на Май... накрая се оказва, че са обявили бременността когато е била в шеста седма седмица...

# 514
За Кейт бих казала, че е с дълъг торс, от което краката изглеждат къси. И наистина като си сложи роклите не и личи..

Nature Sparkles На Кейт краката изглеждат къси, колкото на Мегън косата изглежда руса..Joy

# 515
Не, че не е родила Мегън заради залозите, а защото залозите започнаха още с дати Март... нали се очакваше пролетта, после пък съвсем “случайно” се разбра, че било края на Април, началото на Май... накрая се оказва, че са обявили бременността когато е била в шеста седма седмица...

Никой не ражда или не заради залозите. Баба има думата кога да излезе новината и кога не.
Заради залозите просто може да се крие. И аз имам чувството, че тая бременност продължи повече от 9 месеца.

# 516
Не, не са я обявили 6-7 седм, защото ако беше така щеше да има още цял месец до термина, а както стана ясно раждането се очаква всеки момент. Лесно е да се сметне

# 517
Много са хубави тези Луис Алфонсови. Не знаех за тях. В моите представи Франция никога няма да е монархия пак, та не съм се интересувала.

Тъпото на Мегън е, че е забременяла в средата на Август, а на сватбата на Юджийни на 12 октомври, се беше навлякла с огромното палто, разкопчана, като за 6 месец. Дори не успя два дена да изчака, да не разсейва вниманието от събитието. Ама сърце не трае. Че като се почна едно пъчене на тоя корем. И други са били бременни, знаят за какво иде реч, затова и и се смяха хората. Сякаш е първата, дето ще ражда и е направила нещо невероятно. При Мегън всичко е " кога стана циганин, кога ти посиня устата". Смята се за по-роял от хората, които са преки наследници. Нищо и никаква треторазрядна актриска, която се е събличала, че да пробие. Ами, аз не мога и не искам да я харесам. Изобщо не искам да и давам шанс да се учи, защото не считам, че заслужава такъв. И да, знам, че на нея не и пука за моето мнение, на мен това не ми пречи. Хубаво би било да и пука за мнението на хората в кралството, в което се намъкна обаче.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 07:37 от Анонимен

# 518
Nature Sparkles На Кейт краката изглеждат къси, колкото на Мегън косата изглежда руса..Joy

Кейт е доста висока и краката й не са “къси” в смисъла, който влагаш, поради височината. с токчета +рокля изглежда съразмерна. Но с равно или панталон се вижда добре че е несъразмерна. Идеално го прикрива, несъмнен успех на стилиста и нейн.
http://ladyshortlegs.blogspot.com/2011/04/princess-kate.html?m=1

# 519
Ще има лек натиск върху поведението и докато Бети е жива. После нищо не може да я спре в поведението и.

# 520
  • Sydney
Каквото и когато е, всичко стана супер споилд... комерсиализира се, вместо да бъде прайвит... кажи им на хората и журналисти потайност и прайвъси и всичко се настървява като лешояди!

# 521
Не мога да постна от мобилния, но имаше статия, че Меган се чувства ,,спокойна и заобиколена от хора, които обича,, а също и че очаква раждането в спокойна обстановка, без да (искат) да знаят за медийните истерии около бебето. Според мен това е най-правилното, което могат да направят, да осигурят спокойна атмосфера и подкрепа за нея в последните дни от бременността, а и по принцип е валидно за всяка жена в такова положение.

# 522
Каквото и когато е, всичко стана супер споилд... комерсиализира се, вместо да бъде прайвит... кажи им на хората и журналисти потайност и прайвъси и всичко се настървява като лешояди!

Именно. Това казах и аз. Знае как да привлича вниманието.  Добре я е научил Холивуд - лоша реклама - няма!

# 523
Аз не виждам никакви медийни истерии около бебето (сигурно са само в главата и). Даже цари някаква потайност. Никой не прави нищо. Просто всички чакаме.

# 524
Да бе!
Сутрин влизам да проверя пишейки “мегън маркъл” само в търсачките- излизат ми поне по 4 статии от последния час с едно и също съдържание. Че еди кой си предположил еди кво си.
Само в нейната глава ще да е...

Общи условия

Активация на акаунт