Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 432
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 180
Ами може пък да е родила вече.

Все си мислех, че днес ще изнесат онова листче пред двореца на което пише: Хари и Мегън станаха родители на 25 април на бебе ..... едисикое. Ама не. Ей голямо раждане, голямо чудо. Наистина много странно таткото да има толкова ангажименти, все едно не чака бебе.

Последно в къщи ли ще ражда или в болница?

# 181
Въобще не се замислям за Хари и ангажиментите му. То и обикновените мъжа са си с редовни ангажименти.

# 182
  • Варна
Докато чакаме бебето може да разгледаме градината на дядо, където сигурно ще играят братовчедите Simple Smile
https://artsandculture.google.com/exhibit/igLSEOWqhVHoJw
Разкошна градина!
Красота! Наслада за очите!
Но, не искам повече да я гледам, защото ме е Яд, че не е моя!
И на онази Камила много ме е яд, заради перлените огърлици.

# 183
Според тази статия на сайта на роял фемилито имената Артър, Джеймс и Александър били заети...обаче с принц отпред, което бебето Съсекс няма да е
https://www.express.co.uk/news/world/1120720/meghan-markle-princ … e-date-gender/amp
Според пресата в ЮК, ще е принц Артур. Пак според тях имало изтичане от кралският уебсайт

# 184
  • в сърцето на един мъж...
То се е родило вече и Мегън като една съвестна бг мама ще го скрие за 40 дена, и дрехи няма да простира навън, че току виж някой вампир ги полази Simple Smile

# 185
Дано всичко е наред
Наистина странно заглъхна
Необичайно за нея

# 186
То се е родило вече и Мегън като една съвестна бг мама ще го скрие за 40 дена, и дрехи няма да простира навън, че току виж някой вампир ги полази Simple Smile
Не знам дали е чела да го маже малко и с мас😂😂😂

# 187
Айде да е на 6 май, че да е Гошко или къдрава Герганка. Simple Smile

# 188
Дано всичко е наред
Наистина странно заглъхна
Необичайно за нея

Съгласна съм. Не вярвам, че роднините ходиха да ги видят как са се настанили в новата къща. А и майка и преди колко време дойде ....

Нещо са ми съмнителни.

# 189
Айде, без такива мисли, моля!

# 190
  • Bristol
Според тази статия на сайта на роял фемилито имената Артър, Джеймс и Александър били заети...обаче с принц отпред, което бебето Съсекс няма да е
https://www.express.co.uk/news/world/1120720/meghan-markle-princ … e-date-gender/amp
Аз видях тази новина и тамън да я пусна тук, когато се усетих, че второто име на Джордж е Александър, а второто на Луи е Артър,може за тях да са запазени 🤔
За Джеймс нямам обяснение 😁

# 191
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали е чела да го маже малко и с мас😂😂😂

И с малко сол Simple Smile

# 192
Изобщо не вярвам да скрият раждането. Поне бележка ще сложат. Иначе Мегън наистина голямо показване на тоя корем и зачезна. Ама не за седмица-две, цял месец се крие, като мишка. Това ми е странно, да не говорим, че аз очаквах края на Март да се роди, а не Май. Ама, както и да е. Явно ще се роди съвсем скоро щом баща му има ангажименти за след седмица. То и няма на къде вече да се бави. Пък ако наистина е родила и така солидно са се скрили - не знам как да коментирам. Освен и това да е зор за внимание, да тръпнат плебеите днес ли е, утре ли... То пък и тва не е нормално. Може, като Пипа - без фанфари и фойерверки, но не беше и някаква топ тайна.

# 193
Иначе Мегън наистина голямо показване на тоя корем и зачезна. Ама не за седмица-две, цял месец се крие, като мишка.
Според мен не иска да се показва в 9тия месец, че тя и преди това си беше бая подпухнала и с голям корем. Като знае, че подаде ли носа и веднага я снимат....
А и как ще излезе без 12см ток. Wink

# 194
Нови снимки на Шарлот по случай рождения и ден утре https://www.instagram.com/p/Bw7McgLHabv/ Пак същата работа с изтичането на снимки. Също така семейните снимки по случай 70- годишнината на Чарлз също са били изтекли преди да бъдат официално публикувани. Изглежда така ще е вече.

Общи условия

Активация на акаунт