Кралски работи и клюки - май 2019

• 181 963
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 165
Кейт е страхотна - винаги стилна и подходящо облечена за мероприятието, на което отива. Не залита сляпо по моди и не прави нелепи експерименти.
Рания пък такъв стил вади напоследък, че няма на къде. Летисия е добре, но и тя има доста неподходящи тоалети, като например панталоните със широк крачол и странна дължина, като на рибарче или там, където се виждаше белият сутиен.

# 166
Летисия е добре, но и тя има доста неподходящи тоалети, като например панталоните със широк крачол и странна дължина, като на рибарче или там, където се виждаше белият сутиен.
Или в коженото костюмче. Grinning

# 167
Летисия има много интервенции и модни гафове. Понякога е доста нелепа. Кейт може да е скучна, но в повечето случаи е безупречна. Много я харесвам. Уилям уцели абсолютно джакпот.
Градината на дядо е уау. Мечтая за такава, за такъв дом. Нищо чудно, че живеят по 100 години.

# 168
Да, точната дума е джакпот. Това вечно да си свежарка Laughing , да се радваш на всеки и всичко, да изглеждаш и да си безупречна, слаба. И вкъщи да те чакат 3дечурлига...
Четох, че бавачката им е само една (дългогодишна) и е до определен час. Баните на бебето те ги извършвали, не е като нонстоп някой да обгрижва.

# 169
Летисия има много интервенции и модни гафове. Понякога е доста нелепа. Кейт може да е скучна, но в повечето случаи е безупречна. Много я харесвам. Уилям уцели абсолютно джакпот.
Градината на дядо е уау. Мечтая за такава, за такъв дом. Нищо чудно, че живеят по 100 години.
Градината е като от рая, всеки мечтае за такава. Комай, че и там може да се крие разковничето за живот с костенурките Grinning
Не можеше да не покажат и кокошчиците на Чарли Smile

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 16:40 от Анонимен

# 170
3. Изненадана бях да науча, че един от първите източници за предполагаемата афера на Уилям е туитър/инстаграм "инфлуенсърка", блогърка и к'вото още се сетите, харвардска възпитаничка и пр. Никол Клиф. Тези дни е закрила туитър/инстаграм профилите си. Тук има "сълзливо" нейно обяснение. Другото обяснение е, че нечии адвокати са говорили с нея.
The ant is...
Благодаря за това инфо. Мислех да питам Тино дали знае от къде e започнала "кампанията", защото тя отделя най-много време на този вид новини.
За мен това, че Уилям е "скастрил" Меган след ексцентричния бейби шауър и огласяването в последствие на компромат за него, има някаква връзка.
Не натрапвам недоказаните си предположения на никого. Всеки има право да мисли, че са безумни. Simple Smile

# 171
Благодаря, че позволяваш 😂😂
Тотално безумни ми се виждат.

# 172
Хари ще посети Нидерландия на 8- ми и 9-ти Май.

# 173
Не трябва ли да си гледа бебето? Очаквах, че Мег и Хари ще си "скрият" първите 1-2 месеца след раждането.
При Уилям и Кейт как беше?

# 174
Благодаря, че позволяваш 😂😂
Тотално безумни ми се виждат.
second,
Съгласна съм с теб с една корекция - не позволявам.
Признавам правото на всеки да вижда нещата по свой начин и не се натрапвам на никого.

# 175
  • София
...Очаквах, че Мег и Хари ще си "скрият" първите 1-2 месеца след раждането.
...
Ами няма защо за се крият, най-малкото защото не са престъпници. Хари беше заявил някъде, че ще излрезе в отпуск само за една седмица.

# 176
  • Bristol
Бебето тогава трябва да се роди днес или утре, ако Хари ще си взима седмица отпуск и посещение официално обявено има на 7-8ми май 🤔

# 177
Скрият образно казано. 😂
Това за Хари не го знаех. Щом е една седмица, а той ще ходи в Нидерландия на 8, значи или се е родило или утре. Освен ако термина и не е след 9ти.

# 178
Странно е,че Мегън,която демонстрира бременността си още преди започването й,сега изведнъж зачезна.
Повечето бременни водят нормален живот навън до последния момент.Спомням си Пипа на сватбата на Южени,аз самата бях на крак и навън с огромен корем минути преди да се започне.Баба Дория отдавна дреме в Англия,кралската рода се отчете,бащата си прави работен график все едно,че не чака дете,Мегън не си подава носа навън.

# 179
  • София
Ами може пък да е родила вече.

Общи условия

Активация на акаунт