Кралски работи и клюки - май 2019

• 181 866
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 150
ПРЕКРАСНА Мери! Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:28 от bubanka

# 151
  • Някъде там
Ако те появи с толкова дълбоко деколте /като Мери / от последния пост, на дневна визита, ще предизвика неодобрение.
Всяка ще получи неодобрение(за М да не говорим).Снимките на Мери не съм сложила за сравнение просто сега ми излязоха в Инстаграм и много ми хареса.
Момичета, аз предлагам да оставим Тино да си пише без да я отразяваме.
Нека си говорим приятно, както преди. На повечето от нас ни омръзна и аз едва се сдържам,но понеже тя няма да спре,може да я оставим да си пише сама и да си говорим.

# 152
Много странно това с отследването.
Кейт ми харесва, но ми си ще да я видя с нещо по-различно. Флоралните мотиви и стоят прекрасно.

# 153
  • Истински се вижда само със сърцето.
Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...

Дали е само на американския месец на психичното здраве........

# 154
А не знам защо пък аз си мисля, че ще е момче. Чудя се дали поне родителите знаят пола или нямат право преди да започне раждането. Странна е тази традиция да не се обявява пола.
Сто процента съм уверен, че знаят пола и даже и името, което ще носи.
Nature Sparkles Знаят пола но не го разкриват до раждането заради букмейкърските залози.

# 155
  • София
Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...

Дали е само на американския месец на психичното здраве........

Разбира се, не знаеш ли че UK са американска колония....още от 16-17 век Wink

Написали са, са че така искат да привлекат вниманието към каузата. Този месец за психичното здраве, следващия път ще е за нещо друго. Да кажа - не ми допада идеята, но в частта с отследването на профилите от фирмата/семействтото. Точно заради коментарите, които ще предизвика.

# 156
Оу, съжалявам. И английската седмица била спомената. Признавам си, след шизофреничния колаж изобщо не четох обясненията.

# 157
  • в сърцето на един мъж...
Страхотна Мери! Heart

Кейт ми е толкова елегантна и красива, че нямам никакви претенции към костюмите и роклите й. Всичко й стои страхотно и изобщо не ми е скучна. Харесвам я всякак. И всичко е премерено много добре, съчетано е прекрасно. Между другото вие нямате ли си любими дънки, любими рокли? Защо трябва да разнообразява, ако нещо й е удобно и може да понесе целия протокол с него без проблем?

Касинката, която на Мегън стоеше нелепо, тук е чуден аксесоар

# 158
И двамата са били сладки бебенца
https://www.instagram.com/p/Bw4sqfgnMA4/
Очаквам и тяхното да е сладур People Baby

# 159
О, да, били са абсолютни сладкиши. Предполагам и бебе Съсекс ще е такова. Хайде да се ражда вече Heart Eyes

# 160
  • На топло

2. Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...
Инстаграм е най-повърхностната, пълна с празноглави "красавици" и глупава реклама, социална мрежа.
Всяка седмица имам разговор с девойката да не отделя повече от няколко минути на ден. А когато възрастен човек само с това се занимава и мисли, че така ще си вдигне още повече акциите....пълен ужас.
Много са ми интересни японците, това е държавата която искам да посетя.

# 161
https://www.instagram.com/p/Bw6us1fHLfy/?utm_source=ig_web_button_share_sheet*
Крис Еванс жълтурко ли е ,къде е водещ?

# 162
Ето ви и малко Кейтови бръчки и несъваршенства.https://www.instagram.com/p/Bw6zuAWBR4O/ https://www.instagram.com/p/Bw6zpAdgPx7/

# 163
Скрит текст:

2. Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...
Инстаграм е най-повърхностната, пълна с празноглави "красавици" и глупава реклама, социална мрежа.
Всяка седмица имам разговор с девойката да не отделя повече от няколко минути на ден. А когато възрастен човек само с това се занимава и мисли, че така ще си вдигне още повече акциите....пълен ужас.
Много са ми интересни японците, това е държавата която искам да посетя.

Аз вече съм на възраст, в която всички тези неща ми се виждат повърхностни, но явно натам върви бъдещето. И кралското семейство "тича" след вълната, за да не изгуби контакт с младото поколение.
Повтарям се, но книгата на А. Мортън е много интересна. Обещавам като я прочета да пиша повече.

# 164
  • Някъде там
Инстаграм, отследва и сам.Има бъгове доста често.Много пъти съм писала да се извинявам, че съм отследвала някой.Последния път бяха 40 човека.
Аз пък си го харесвам,за разлика от фейсбук.Имам го Фейсбук, само защото ми се налага да комуникирам само чрез него с определени хора.
Разкошна Кейт дори с бръчки.
Моята забележка беше само към еднаквите модели рокли и палта напоследък,иначе има страхотни модели цветове и десени рокли тя.
Любимката ми дали ще я покажат утре?Мисля че на всеки рд ги показват.

Общи условия

Активация на акаунт