Кралски работи и клюки - май 2019

• 181 862
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 135
Ами...
Ето я същата рокля, но в друг цвят
https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/hbz … r,top&resize=*:1893
Според мен Кейт няма собствено мнение за мода и стил. Слуша какво ѝ казват и това облича.
Та тя дори само един модел дънки слага!

# 136
  • Бургас
Тино, бе може ли да напишеш пост без да споменеш името на Мегън? М? Защо ако някой каже нещо за Кейт, което ти не одобряваш веднага намесваш Мегън? Сравнявай бъдещи и настоящи кралици и виж кой как се обличат

# 137
Много синьо и зелено носи Кейт, това не ми харесва. По-свежите неща ѝ стоят по-добре, като това например. И тези палта-рокли също са ми леко скучни.

Тино, ти нали не вярваше, че Мегън е бременна? Според теб беше фалшива бременност. Значи няма как да роди нито утре, нито вдругиден. Smile

# 138
И аз мисля, че повечето й тоалети са откровено старомомински (е, като за стара мома преди 50 години). Определено изглежда без собствено мнение и усет за стил. Сравнението с Летисия, което дадох е показателно за мен.

# 139
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много синьо и зелено носи Кейт, това не ми харесва. По-свежите неща ѝ стоят по-добре, като това например. И тези палта-рокли също са ми леко скучни.

С този тоалет не бях я виждала, много ми харесва.

Със зеленото е хубава, скучно е, но пък и събитието не предполага да облече нещо по-шармантно да кажем Simple Smile

# 140
Точно пък за Кейт не може да се каже, че няма собствен разпознаваем стил. Няма собствен стил човек, който носи каквото е модерно към дадения момент, без значение отива ли му, отговаря ли му на фигурата и на събитието, на което присъства.

# 141
Тино, бе може ли да напишеш пост без да споменеш името на Мегън? М? Защо ако някой каже нещо за Кейт, което ти не одобряваш веднага намесваш Мегън? Сравнявай бъдещи и настоящи кралици и виж кой как се обличат
Ще сравнявам с която друга поискам! Какво да я сравнявам с Летисия, Максима, Мери като при тях е съвсем друго. Правилата не са толкова строги, нямат същият натиск от медии и народ, не са толкова популярни. Какво ще стане, ако Кейт си префасонира лицето като Летисия? Или Уилям си присади коса? Първо, че е почти невъзможно, второ, че ще има масово неодобрение. Защо това британското семейство е най-популярното кралско такова в света?
На скорошния рожден ден на някакъв член от датското семейство, има-няма имаше петдесетина човека публика, които ги чакаха като пристигат. Хората не се интересуват от тях. С коя да сравнявам Кейт тогава? С Камила, Софи, Беатрис, Южени? Меган е единствената, която се бори даже да е повече от Кейт като присъствие и популярност.

# 142
1. Катрин е хубава и много подходящо облечена за събитието.

2. Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...

3. Изненадана бях да науча, че един от първите източници за предполагаемата афера на Уилям е туитър/инстаграм "инфлуенсърка", блогърка и к'вото още се сетите, харвардска възпитаничка и пр. Никол Клиф. Тези дни е закрила туитър/инстаграм профилите си. Тук има "сълзливо" нейно обяснение. Другото обяснение е, че нечии адвокати са говорили с нея.

# 143
Кейт ми харесва много в наситено тъмнорозови тоалети, но това не е цвят за по-делови случаи. И една идея по-разкроени ми идват роклите ѝ.  Синьото и зеленото включват доста широка гама, нормално е да има и скучни, и свежи, и по-шармантни, и по-строги нюанси.

# 144
За разпознаваемост определено може да претендира, след като от години носи един и същи тип дрехи. За стил...хм. Стил имат Рания и Летисия, като имаме предвид, че те са и кралици и въпреки това са избегнали залитането по скуката, защото имат усет и мнение.

# 145
  • Някъде там
Напоследък е предсказуема просто,преди беше по-разчупена.Не че сега не ми харесва,на нея всичко и стои добре, но са еднотипни рокли и палта в различни цветове.Може малко да разнообрази кройки и модели.

Една прекрасна Мери.

# 146
Ако те появи с толкова дълбоко деколте /като Мери / от последния пост, на дневна визита, ще предизвика неодобрение.

# 147

2. Съсексовият инстаграм отново експериментира. Отследвал е (ако изобщо имаме такава дума на български) всички членове на кралското семейство. И посвещава усилията си на американския месец на психичното здраве...

Също така са последвали акаунти на някакви хора, които нямат нищо общо с кралското семейство. Изглежда ще правят профила личен, а не делови както е на другите от семейството. Да очакваме ли всекидневни снимки на бебето, както е при холивудските звезди? И без това има съмнения, че лично Меган пише от профила, другите си имат хора за тази дейност. Но за какво им е да отследват другите? Нов рев за внимание от медии и публика?

# 148
За разпознаваемост определено може да претендира, след като от години носи един и същи тип дрехи. За стил...хм. Стил имат Рания и Летисия, като имаме предвид, че те са и кралици и въпреки това са избегнали залитането по скуката, защото имат усет и мнение.

Особено Рания напоследък - такъв стил.

# 149
  • Бургас
Хаха, Тино! Тино! Направи ми деня! Браво, момиче! Спри да тропаш с краче. Най-популярни са английското кралско семейство просто защото хората знаят тях. От обща култура, не за друго

Общи условия

Активация на акаунт