Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 427
  • 3 565
  •   2
Отговори
# 210
  • Bristol
Леле, Шарлот е одрала кожата на баща си!
Винаги ми е приличала на баба, но на тия снимки ми е.. бащинко.
Малко копие на Уилям!

# 211
Много е сладка Heart Eyes

# 212
Мисля си че ММ е родила. Предвид големия корем който щедро показваше и пъчеше от зачеването  смятам че края на 9 месец трябва да е огромна , крие се и е решила да остане в нелегалност  предполагам от женска суетност , знаете как е, подути крака,  петна по лицето  . И аз да съм  и аз бих се скрила ,  а тя в никакъв случай няма да се  покаже докато не се избели, процедури на лицето,  фризира да залепи миглите, смятам че това е причината от покриването в никакъв случай не търси уединение. Представям когато докара желания вид как  застава  гордо на прага на  семейната къща и вдига  новото бебе както от сцена от цар лъв  , ще има показност .Интересно ми е ще кърми ли ще има ли помощник би ли сменяла пелени .
Шарлот е прекрасна малка дама . Харесвам на Кейт децата и че ги пази далеч от медии и фотографи

# 213
  • София
Бижутата на Масако са великолепни, особено огърлицата.

# 214
  • София
Интересно дали и при тях са наследствени като при англичаните.

# 215
  • Някъде там
   https://www.tvevropa.com/2019/05/noviyat-yaponski-i … ona/   
Тук пише,че новия император е получил древен меч и бижута предавани от поколения.Явно са наследствени и при тях.
Страхотни са тези на новата императрица.

# 216
И на мен много ми допадат, много царствени. И тя е красива жена. За разлика от императора..Rolling Eyes

# 217
Nature Sparkles Новата императрица с  колко много и големи диаманти е  - огърлица,
тиара, обици,брошка..сигурно и пръстени и и гривни но не се виждат..
ще ми е интересно ако се намери инфо за произход и пр..  на тези прекрасни бижута
 точно кралски блясък
в случая императорски.

# 218
  • София
Не знам, дали е коментирано посещението на кралицата при ММ.Може и да е родила.

https://trud.bg/kralitsa-elizabet-ii-na-poseshtenie-v-doma-na-megan-i-hari/

# 219
Родила ще да е!  За какво ще ходи, да я гледа вече с възможно най-голям корем?

# 220
Не вярвам, че ще роди и няма да пуснат един прес на деня.. was delivered of a girl/boy.
Според мен, ако е трудно раждането и с оглед възрастта й ще направят секцио, няма да рискуват.

# 221
  • София
Аз катох гледам бижутата на жената на брата на японския император не са по-скромни от тези на императрицата.

# 222
Родила ще да е!  За какво ще ходи, да я гледа вече с възможно най-голям корем?
Нее.Твърде евтин номер би било.Може да е без пози и снимки,само някакво съобщение,но няма да го скрият.Макар и далечен,е все някакъв престолонаследник там...

Супер скучен е тоя японски двор.Аз не мога да различа коя е империатрицата,двете в еднакви бели рокли,еднакви прически,ръкавици,ленти,диаманти.Странна ситуация,едната е империатрица,другата-майка на император.
Шарлота изглежда много пораснала,сякаш по-голяма от възрастта си.

# 223
Доколкото разбрах преди малко от People, от Двореца са обявили, че ще съобщят, когато започне раждането, а бъдещите родители ще обявят новината в личния си профил няколко дни по-късно. Тъй като искат да запазят детайлите, свързани с това щастливо за тях събитие поверителни, няма да позират пред стълбите на болницата за разлика от Кейт Мидълтън и Уилям. Всичко това е официално обявено, мисля, че го превеждам правилно. Така, че явно не е родила още.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт