Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 386
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 255
Аз не смятам че е свръх силите на една нормално родила здрава жена да излезе за  една снимка ,  Аз също  почти веднага след раждането бях на крака  нямам спомен да съм  страдала.  Нито Кейт нито Даяна нито тези преди тях са свръх жени както някой иронично ги нарича . Народа се стича да ги види  англичаните си ги обичат и държат много на традициите   та  няма лошо  в позирането с новородено за една снимка . От друга  страна ММ  като иска да си  се държи по холивудски нека, да има за всеки фен модел на поведение  ,и колкото и грозно да звучи ММ никак ама никак  не ми се връзва с тези хора нито като държание нито като манталилет  нито като външност

# 256
Това със снимките е личен избор. Меган щом не иска - не иска. Никой не я задължава, както никой не е задължавал Даяна и Кейт.
Дано всичко да е наред с бебето. 😀
А ако е с планирано секцио, много ясно, че няма да се показва по стълби.

# 257
  • Истински се вижда само със сърцето.
Колкото и да искаш натурално раждане, ако се закучат нещата се отива на секцио даже и тук, никой няма да я остави така.

Шарлот е сладурана Simple Smile да и е честит рожденния ден.

# 258
  • София
Възрастта не е причина за секцио, пък тя не е и престаряла. Само медицинските бизнесмени тук го изтъкват, като причина. Заедно с всякакви други абсурдни причини.
Но предвид воденето на вагинално раждане(със сигурност не е естествено) си е избавление набързо да те срежат.
За щастие, в други страни не преобладават малоумници, та жените имат възможност да родят по естествен начин, с подкрепа на колкото искат близки или професионалист-дула.
Дано и се получи на Мегън, както на нея и се иска. Така или иначе, все ще бъде оплюта и ще има злорадстване...важното е тя да си е доволна.
Не ми е любимка, но в крайна сметка и аз, и тя сме жени-всяка жена заслужава да има щастлива и обгрижена бременност, удовлетворяващо раждане и след това леко отглеждане на детето.

# 259
  • София
Инфото за натуралното раждане официално ли е? Не ми се връзва нормална жена, освен Тоца Heart Eyes, да седне да се обяснява какво и защо.

Като любител на екзотичното много й се радвам на Меган и не ме дразни особено. Хари си я е избрал за съпруга, а не за кралица, то там и полъх от шанс няма. А и не знам дали искат. Ама аз и на Камила симпатизирах, а Даяна не понасях с вечно наведената глава и премрежени ресници. Та явно не си падам по мейнстрийма.
Кейт, Кейт вярно е като робот. Дано й понесе за по-дълъг период от време, че човек се уморява. Тя ми е много по-симпатична от Уили.
И защо го пишете някои като УЙлям? Само едно Х му липсва. Flushed

# 260
Не е официално това инфо, от статии в Пипъл и Експрес е. Същото важи и за инфото за джендър неутралното възпитание, което е изсмукано от едно феминистко изказване на Меган. Раздути балони на жълтата преса.

Като любител на екзотичното много й се радвам на Меган и не ме дразни особено. Хари си я е избрал за съпруга, а не за кралица, то там и полъх от шанс няма. А и не знам дали искат. Ама аз и на Камила симпатизирах, а Даяна не понасях с вечно наведената глава и премрежени ресници. Та явно не си падам по мейнстрийма.

+ 1 Нямам какво да добавя.

# 261
Естествено, че имат херцогините обгрижени бременностти. Някой въобще съмнява ли се в това?
Кейт според мен има много разпознаваем стил. В повечето случаи е безупречна.

# 262
И аз харесвам Камила повече, както и Кейт повече от Уили. Той не джакпота, ами не знам какво уцели с нея. А Мегън е екстра за забавление- току се омота нещо и направи някой гаф. Малко им е странно поведението с Харко, де. Да разчупват няма лошо, ама баш тъй ли с гаф след гаф и нарастващо неодобрение? Интересни са и ми е много забавно какви ги вършат.

# 263
  • София
Май само ние в темата си ги следим, както и други откачалки по сайтчета и форуми. Масата хич и не знае кога ще ражда Меган, Баба на колко години стана, Кейт най-най ли е след всяко раждане и коя Мери.

# 264
На възраст над 35 за първо раждане секцио се прави за да се намали риска за бебето. Няма да забравя случай разказан пи ТВ от жена, която на 35г. раждала естествено, но костите при таза не били достатъчно разширени заради възрастта й и бебето се увредило при раждането. Жената беше емоционално много зле, защото ако раждането е било със секцио бебето нямало да има никакви увреждания. И питаше защо преди раждането не са й обяснили това, а чак когато е станало непоправимото.

# 265
В Англия също знаят, че първо раждане на по-висока възраст е по-рисково от на млада възраст, но се стремят да намалят броя / разходите за секцио. Опитват първо нормално и ако не стане се минава към секцио. Просто ако правят на всяка над 35 години секцио разходите сравнени със случаите на спешно секцио са огромни. Има някои рискове, но са ги поели. За Меган няма да пестят, зависи тя какво иска. И всъщност в Англия също може секцио без медицински причини, пише си го в официалните документи на NHS как се процедира в такива случаи, аз съм го цитирала преди документа защото всички мислят, че няма начин.  

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 11:13 от Анонимен

# 266
  • Истински се вижда само със сърцето.
Има начин да, но винаги съветват, ако няма медицински показания, а възрастта не е такова да се приложи нормално раждане, но пак казвам че никой няма да те остави ако възникне проблем, това от личен опит Simple Smile

А че Меган е обгрижвана и следена това е ясно Simple Smile

# 267
Дано Мегън има леко раждане. И не смятам., че всичко зависи от нейните желания. Ако има проблеми, застрашаващи нея или бебето ще направят каквото трябва (напр. секцио) и изобщо няма да я питат.

# 268
Малко настрани от Мегън и раждането и.
Освен че на днешния ден е родена дъщерята на Кейт и Уилям, Шарлът, през 1536 година на 2 май, Ан Болейн, кралица-конзорт на Англия и маркиза на Пембрук, е арестувана и отведена в Тауър. Първоначално тя дори не знае какви са обвиненията срещу нея, нито, че брат и Джордж Болейн, виконт Рочфорд, също е арестуван. 15 дни по-късно я екзекутират, макар че повечето историци днес твърдят, че всъщност не е била виновна в обвиненията в кръвосмешение, магьосничество, прелюбодейство и планиране на смъртта на краля. И всичко започва с това, че не родила правилното дете и не могла да роди повече...

# 269
Дано не се напъне да роди днес, точно на рожд.ден на Шарлот Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт