Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 376
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 375
За Хари мога да кажа със сигурност, че е най-умен и ерудиран от цялата рода. От него струи интелект на талази (като погледнем и каква жена си е избрал😂).

То това е заслуга на долната глава.  Mr. Green

# 376
Аз у Шарлот не го виждам това специалното, което някои виждат, така че май е само субективно.

# 377
Преди малко видях новина, че са забелязали частна линейка с полицейски ескорт около Уиндзър. Май ще има новина утре.

# 378
Преди малко видях новина, че са забелязали частна линейка с полицейски ескорт около Уиндзър. Май ще има новина утре.
https://www.newshub.co.nz/home/entertainment/2019/05/royal-baby- … eghan-s-home.html

Това ми попадна, но дали са слухове или не скоро ще се разбере.

# 379
И аз го видях и се зачудих. Дано да е за хубаво!

# 380
Въобще не мога да кажа, че Кейт е посредствена. Всичко друго, но не и посредствена. За мен тя е интелигентна, стилна, елегантна млада жена, която се справя чудесно със задълженията си.

# 381
  • Варна
Аз у Шарлот не го виждам това специалното, което някои виждат, така че май е само субективно.
И аз не мога. Едно обикновено момиченце. Като по малка ми беше симпатична. На последните снимки, не толкова.
Забелязва се дяволит поглед, но този поглед го имат твърде голям процент от обикновените деца, за да е нещо специално.

# 382
  • София
Да не сте посмели да кажете, че Кейт е посредствена. Виж, за Хари няма как да не сте сигурни, с какво си е избрал Меган. Нали сте си близки.

# 383
  • Някъде там
Разбира се че е субективно.Всеки гледа през собствения си поглед и разбирания.Поведението на Шарлот и закачливия поглед бих видяла и при обикновено дете.Ако тя не беше принцеса пак бих я забелязала и харесала.Симпатични ми са Джордж и Луи, но у тях ми липсва това това което виждам в нея.
Така е и с всеки човек.

Няма как всички да са умни, интелигентни и еродирани личности с поведение достойно за кралица. От тези които се изисква го притежават, както се вижда.Да се твърди, че единия е нелеп пък другия съвършен е несериозно.
За теб Меган може да не е умна и интелигентна за друг да е, същото се отнася и за Кейт.
Има си общоприети норми,от там нататък всичко е субективно и пречупено през погледа на съдещия.
Аз не виждам кофти поведения и в двете.Има грешки при Меган, но чак такива големи гафове няма. Такова кофти е например поведението на новата императрица на Япония.
Тя отказва ангажименти,не изпълнява задължения,не разговаря с поданиците си и много други действия.
Това е недостойно и  нелепо поведение,лично за мен.

Хайде дано днес или утре роди Меган.Леко да и е.

# 384
Те пък едни ЕнтЕлегенти всичките роялс. Не знам до къде щяха да стигнат, ако трябваше да се издържат сами, с уменията си. Но Кейт седи на място, изглежда зряла и стъпила на земята жена, която не се излага докарвайки се на палячо в опит да е интересна или дрънкайки простотии по вестниците, щото нали - принцесата на народа е неразбрана и недолюбена. Пред всички тия напъни да са интересни, предпочитам скучната Кейт. И аз искам да имам нейния скучен външен вид, скучни палтенца и рокли.

# 385
# 386
# 387
За издържането сами и уменията донякъде съм съгласна. За бабет и Филип нямам идея как би им протекъл животът, ако не бяха рояли, но и не ми се рови толкова назад във времето. Но изглежда, че ще ни надживеят всички тук, те са като костенирките Grinning Уилям и Хари имат военни чинове и могат да пилотират военни хеликоптери, те евентуално биха станали военни. Но е тези умения са придобити благодарение на титлите им, защото се очаква от тях. Кейт няма и един работен ден през живота си, англичаните й викаха уейти кейти, а се знае, че и кралицата е изразявала загриженост за липсата на посока у нея, докато ходеше с Уилям. Лейди Кити Спенсър е модел и мн красива, тя мисля може да се издържа сама, за Мегън знаем, че беше актриса и си е осигурила сносен живот, така че тя също. За Юджийн и беатрис нямам представа занимавалили/т се с нещо. За Сара Фъргюсън ако някой знае какво прави след развода да каже, май нищо не се чува за нея.
Пп: това горе Шарлийн от Монако ли е, малко различна ми се струва

# 388
Значи или скука или палячо.
Среден вариант няма Joy
Много ясно.

# 389
  • Разпиляна във въображението
Кейт няма и един работен ден, но ако поиска семейството й има бизнес и ще я даде местенце.

Общи условия

Активация на акаунт