Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 386
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Което е прекрасно, но не означава, че я бива за нещо да работи. Не означава и, че не я бива. Значи само, че има добър старт.

# 391
  • в сърцето на един мъж...
А къде го четохте това, че няма работни дни? Защото е помагала в семейната фирма с маркетинга. И има доста голямо участие в напредъка й. Заедно с Пипа и Джеймс.

# 392
Някъде, където са нужни основно софт скилс ще се справи блестящо - някой кол център, като начало, да натрупа стаж Joy

# 393
  • Пловдив
Юджийн работи в някаква арт галерия на пълен работен ден - бях чела по време на сватбата. Беатрис също работи в офис на "Сони пикчърс".

# 394
А с Фърги какво се случва? Имаше слухове, че се замесила в някакъв скандал, но не зн повече

# 395
Скрит текст:
За издържането сами и уменията донякъде съм съгласна. За бабет и Филип нямам идея как би им протекъл животът, ако не бяха рояли, но и не ми се рови толкова назад във времето. Но изглежда, че ще ни надживеят всички тук, те са като костенирките Grinning Уилям и Хари имат военни чинове и могат да пилотират военни хеликоптери, те евентуално биха станали военни. Но е тези умения са придобити благодарение на титлите им, защото се очаква от тях. Кейт няма и един работен ден през живота си, англичаните й викаха уейти кейти, а се знае, че и кралицата е изразявала загриженост за липсата на посока у нея, докато ходеше с Уилям. Лейди Кити Спенсър е модел и мн красива, тя мисля може да се издържа сама, за Мегън знаем, че беше актриса и си е осигурила сносен живот, така че тя също. За Юджийн и беатрис нямам представа занимавалили/т се с нещо. За Сара Фъргюсън ако някой знае какво прави след развода да каже, май нищо не се чува за нея.
Пп: това горе Шарлийн от Монако ли е, малко различна ми се струва

Точно Беатрис и Южени са хората с професии, естествено пак подходящи за изтънчени млади дами - едната се занимава с изкуство (по-скоро го продава, отколкото създава), а другата беше в някаква корпорация (ще проверя). Майка им пък има някакви фирми, занимава се с медии и благотворителност, но дали се издържа от това, или от парите на Андрю, се питам аз?

# 396
На снимките с класическите сака фотографът е изкарал Кейт късокрака.

# 397
На снимките с класическите сака фотографът е изкарал Кейт късокрака.

Не е от фотографа. Тя си е късокрака.
Просто има дълъг торс и спрямо него краката изглеждат къси. Затова и по-рядко носи панталони.

# 398
  • София
Да, така е. От талията до чатала е доста дълга на фона на краката. С рокли чудесно го скрива. Иначе краката са и с хубава форма.

# 399
Кейт щеше да работи във фирмата на родителите си. Правят го много деца, чиито родители имат собствен бизнес. Аз не разбрах обаче те последно с маркетинг ли се занимават или с организиране на партита? Тук се пишат все различни неща.
Уилям и Хари не ги знам какви щяха да станат, ако не бяха принцове. Особено единият с разните си прояви, признак на така дискутирана интелигентност в темата. Обикновените сираци без синя кръв всъщност никой не ги жали като станат на по 35, трябва да са се стегнали.
Аз предпочитам да обсъждам Мегън и Кейт отколкото бебетата им. Какво да им обсъждаме на тях? Каквито се родят, такива, най-много да се поклюкарства за името. Ако се каже нещо за някое родено или пък особено неродено дете, в темата избухват пламъци, тъй че освен възклицания колко е сладко новото бебе, друго не виждам да е допустимо да се напише без да бъде разбрано като омраза и най-вече расизъм.
На мен Шарлот ми е симпатично детенце, както и останалите. Още е рано да се каже какви хора ще станат.
От кралските деца на външен вид харесвам испанските инфанти. Много хубави деца, само се надявам в ежедневието да не ги обличат в тези костюмчета от туид. Много ми допада как изглеждат, личи им, че са с кралско потекло и не са обикновени момичета, но се надявам да им остава свободно време от задълженията.

# 400
На първите снимки изглежда адекватно за времето си, но не й стоят кой знае колко добре. Може би и затова все се опасва с тея колани като щангист, който внимава да не се изсипе Grinning
Пп: а за заниманията на роялите говорехме евентуално какво щяха да правят ако разчитаха само на двете си ръце. Така, че мама и тати дето щели да дадат на отрочето работа да не е капо не се брои. Става въпрос за това как биха се справили сами, разчитайки единствено на себе си

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 10:04 от Анонимен

# 401
На първите снимки изглежда адекватно за времето си, но не й стоят кой знае колко добре. Може би и затова все се опасва с тея колани като щангист, който внимава да не се изсипе Grinning
Пп: а за заниманията на роялите говорехме евентуално какво щяха да правят ако разчитаха само на двете си ръце. Така, че мама и тати дето щели да дадат на отрочето работа да не е капо не се брои. Става въпрос за това как биха се справили сами, разчитайки единствено на себе си
Ако баба беше мъжка...

# 402
https://www.dailymail.co.uk/debate/article-6987093/JAN-MOIR-want … -Baby-Sussex.html

За Техни кралски височества, уединението, Опра и 80 милиона субсидия.

# 403
Ми така де, статията тоя път е добра. Никой не иска да навира камера между краката на Мегън, ама и това затъмнение. Хората ги интересува има ли или няма бебе, детайлите да си ги спестят. Пък и да, може да искаш прайвъси, ама си от бритиш роял фемили - ми няма сто процента прайвъси. Иначе беше добре да се показва с корема в тоалети на безбожни цени, сега да не питаме и да не се интересуваме и, когато принцесата реши - тогава ще ни удостои с честта да чуем има ли бебе или не. Нейна си работа, но такова отношение оставя горчив привкус и не те прави любимка на народа. Колкото и да жали онази скучната, дето се показва на стълбите, нейното държание е далеч по-адекватно.

# 404
  • Sydney
Благодаря за темата, хубава е Simple Smile

Дочетох старата, тази още не...

Кейт от онзи ден е хубава, с зеленото...

Шарлът е Страхотна Simple Smile

После още...

Общи условия

Активация на акаунт