Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 367
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 555
Е, не е скучна жената- то това е стил и секси.Simple Smile
Не знам как на някой му хрумва изобщо мисълта, че една Мегън може да бутне монархията, вече в сферата на фантастиката отиваме някак..
Темата си беше много хубава преди новата херцогиня, ама се появиха върлите привърженички и стана....
Залагам за днес да се роди бебето.
Може да ме докладвате вече.

# 556
Роклите и обувките може и да не са нейни, но сластния, премрежен поглед и провокативните пози са си лично нейни. Запазената ѝ марка са по времето на актьорската ѝ кариера - и в сериали и в филми, и по фотосесии и премиери. Тя сега затова изглежда малко притеснена и не на място, защото и е пределно ясно, че в кралския двор не подхожда такова поведение.

# 557
Хич не ми харесва как стоят (в случая на ММ) по-голям номер обувки. Грозно ми е.

Хм, и аз не харесвам по-голям номер обувки, но имаше спекулации, че обуват големи номера, защото краката отичат и по средата на събитието вече е мъчение да стоиш с тях. А това са си неудобни обувки (поне на мен биха ми били)

# 558
Роклите и обувките може и да не са нейни, но сластния, премрежен поглед и провокативните пози са си лично нейни.
Аз не съм виждала на фотосесии моделки или актриси, или други известни жени да зяпат в камерата като телета и да стоят като монахини. Фотографите диктуват как, защо и къде да се стои. Освен ако целта не е да се покаже именно депресарско изражение или нещо подобно.

Допълвам с няколко корици, вкл на принцове Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 12:42 от second

# 559
Ууу, я Уили какъв 'убавец е бил.
Мегън е залагала точно на секси визия. Това е и май единственото, с което е завладяла Хари. Не блести с поведение или стил, а тия хуманитарни каузи, с които се слави... хайде да замълча за тях.

# 560
Стил? Едновременно шик и секси? Други думи има за това...
Евтина,скучна,безидейна сесия във всяко отношение.
Долнопробна като за каталог за момичета на повикване или ескорт,нали имаше такива слухове.
Но и по-зле е изглеждала на разни събития,пак в този стил,явно си е неин.
Харесвам снимката с кученцата,повече заради кученцата,отколкото заради драмата в погледа й тип "пишка ми се,ама не мога да мръдна".Каквато като актриса,такава и като модел.
Мегън е залагала точно на секси визия. Това е и май единственото, с което е завладяла Хари. Не блести с поведение или стил, а тия хуманитарни каузи, с които се слави... хайде да замълча за тях.
Мацката не е нищо особено нито в лице,нито в тяло,,много по-изваяни и млади жени се въртят около принц.Друго ще е било,според мен.Не всичко опира до визията.Или му е дошла сляпата неделя...

# 561
Секси са рокличките, ама не са шик и стилни.

# 562
На мен Мегън ми прилича на Вики Бекъм. С тия крака и като цяло. А Вики е много харесвана и успешна, наложи се. Мегън може да носи от нейните тоалети, такъв стил ще й подхожда.

# 563
Викито има много студено излъчване и дрехите и са едни строги. Меган да се облича в топли цветове - червено, жълто, оранжево. Зеленото и лилавото също и ходят.

# 564
Хайде сега ново двайсе - слухове за момиче на повикване Laughing Ма тия слухове сега ли си ги измисли?
А Вики Бекъм ми е антипатична и не мисля, че ставаше за певица, но гледам се е наложила като дизайнер... Доста известни жени се носят с нейни дрехи, не съм се заглеждала мн да си съставя мнение дали защото наистина има усет или защото е женена за Бекъм.
И за да сменя темата да попитам как мислите е най-вероятно да кръстят бебето - аз залагам на Филип за момче и Александра за момиче. Лошото е, че повечето имена са заети от децата на У&К и ще има повторения
Пп Боже, сега видях снимката на Уили като млад левент с коса и като го гледам сега - ами голяма промяна и то заради една коса

# 565
  • в сърцето на един мъж...
Все по-смешно става в конкуренцията за оплюване на Кейт Simple Smile И това при положение, че Мегън е тръгнала от момиче на късмета и е актриса Simple Smile
Вие сериозно ли виждате всичко черно и бяло и трябва задължително да се симпатизира на едната и да не харесваш другата?!?!
Явнo доста тинейджъри пишат в тази тема 😂

Ами не, не виждам всичко в черно и бяло и не е защото симпатизирам само на едната, а другата ми е безразлична. Просто ми прави впечатление с каква страст се оплюва ту едната, ту другата. И с каква жар се говори, че видиш ли ако не си била хванала принц едната, нямало да си намери работа. Досадно е вече, честно казано, това е за 10та тема сигурно вече едно и също. Крайно време е тук в темата определени хора да приемат, че Мегън не е златото, дето се опитват да го продадат, а Кейт е това, което е. Всяка си има слаби и силни страни и толкова. Няма нужда да се изтъква едната и да се плюе по другата и обратното.
Искрено я съжалявам в момента, спомням си как ме питаха мен нон стоп дали съм родила, но пък тя си постла така с това държане непрекъснато на корема и показване на бременността. Нормално жените крият повече време преди да проличи, а тя от началото се разкри, та сега всички истерясват.
Леле, Уилям какъв е хубав на тая корица!!!
И Мадлен Heart
Честно казано преди да се появи ММ тук се пишеше и разказваше и за другите монархии и доста по-интересни неща имаше. И за замъци, и за бижута, и за монархическите семейства. На мен нито ми е интересна тя, нито ми се чете за нея. Другите и родиха, и се жениха, и почти никой не разбра. А има толкова интересни неща за останалите.

# 566
Роклите и обувките може и да не са нейни, но сластния, премрежен поглед и провокативните пози са си лично нейни.
Аз не съм виждала на фотосесии моделки или актриси, или други известни жени да зяпат в камерата като телета и да стоят като монахини. Фотографите диктуват как, защо и къде да се стои. Освен ако целта не е да се покаже именно депресарско изражение или нещо подобно.

Допълвам с няколко корици, вкл на принцове Simple Smile

И къде от така показаните корици някой докарва нейния премрежен поглед!? Може би Уили, хм... Точно сравнени с тях се вижда огрооомната разлика ....между загатнат сексапил и нещо евтино и пошло.
А и аз във второто си изречение на същия постинг, който цитираш, съм написала, че тя има същото поведение и в филми и по премиери, от което човек може да се направи извод, че това си е типичното за нея. Явно е смятала, че със сексапил ще бъде по-забелязана. То не е лошо по принцип, но за да не се минава границата и да отиде към вулгарното се изисква да има мярка и умереност.

# 567
  • Бургас
Твърдите,че не харесвате Мегън ,обаче и отделяте много време. Прекалено много. Направо не ми се мисли какво щеше да стане ако я харесвахте.
Темата си вървеше много добре, на моменти скучно. Обаче къде я намери ония лигльо това момиче на повикване? Нямаше си друга работа!
Останалите кралски семейства не са скучни. Те са непознати.

# 568
Сравнения не обичам, но:
Симпатизирам и на двете, защото определено с това вторачване в едва ли не всяко тяхно вдишване, са подложени на сериозен стрес.

Не харесвам Кейт, защото всичко ми идва прекалено-прекалено подредено, прекалено кукленско, прекалено отработено и прекалено протоколно. Това че някои я наричат машина в добрия смисъл, аз го приемам в лошия.

Харесвам Кейт в неофоциални снимки с децата, там изглежда най-истински.

Не харесвам ореола който тук се поставя, защото поведението й е маска, а се приема за даденост. Реално никой от нас не знае какво се крие отзад.
Харесвам Кейт когато прави муцуни-тогава също излиза от роля.
Не харесвам Кейт с рокличките с якички от изписванията на бебетата и не припадам по старовремската количка от кръщенето на Шарлът.
Харесвам Кейт когато е по-пухкава. Не я харесвам като скелет и измъчена на вид. Считам че определено трябва нещо да направи за да освежи вида си.

Симпатизирам на Мегън защото посмя да поеме тази роля-ясно беше че тоновете хейт ще се изсипят. Неслучайно няколко момичета преди нея се отказаха.
Миналото й какво да коментирам, в щатите да пробиеш е трудно и пътя трънлив. Опитала е, намерила е начин за себе си - добър или лош, всеки има право да оцени. Доколко е успяля-тя си знае на база на собствените си цели. Не е единствената с разголени снимки ( София от Швеция има купища снимки по бански, топлес, със змии..-просто техните рояли са си там известни само)
Симпатизирам й, защото ми изглежда приятно и мило, не е грозна,  не откривам ехидни усмивки и прочее, каквото там бива обвинена.
Гафове несъмнено има, както и Кейт обаче, но те биват увеличавани многократно, и считам това за ненужно. Бананите бяха един от тях. В облеклото за мен единствените неподходящи бяха бялата саксия на главата й и прозрачната синя пола плисе в Австралия(която би била много хубава, ако беше плътна). Не ми харесва с късо от предишни снимки, краката й са доста клечкави надолу и не е моя тип в това отношение.  С по-дълги неща ми харесва.

Харесват ми и двете по начина по който се държат със съпрузите си-различно всяка от тях, но и двете показват обич и взаимност. Снимките на М&Х от Австралия под чадъра са прекрасни. Снимките на К&У от някакви спортни събития където се прегръщат-също.

Приемам избора и на двете да си родят децата както искат, и да ги покажат както искат. Децата са си техни:-)

Виви, 😉

# 569
Е, как къде я е намерил - на Сънсет булевард при другите момичета на повикване, не си ли гледала ,,Хубава жена,,? Ето, че и цял сценарий за филм измъдрха ССФ
Сериозно тази тема ми втръсна, подадох идея за нова, но никой не ме отрази и отново си останахме на вълна Меган, май така трябваше да кръстят и темата, а доколкото помня заглавието й е Кралското бебе. Ще ми се да обсъждаме имена и пол

Общи условия

Активация на акаунт