Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 345
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Чужбина
Много я харесвам София. С по-светла коса още повече я харесвам.

Зъбите са й напълно ОК, дори в това й е чарът.

Страхотно излъчване има.

# 602
  • Разпиляна във въображението
Много красиви снимки имат в инстаграма. Където танцуват валс все едно са на финала на Красавицата и звярът.

# 603
  • София
Аз живея в Швеция и София е много харесвана от народа след като стана принцеса.  

Pure, моля те, кажи ми как се произнася името на принцеса Madeleine на шведски? Толкова различни варианти се чуват, че ме загложди каква е истината Simple Smile

# 604
  • Бургас
Статията за Летисия не ми се отваря. Може ли накратко да я преразкажете

# 605
Аз живея в Швеция и София е много харесвана от народа след като стана принцеса.  

Pure, моля те, кажи ми как се произнася името на принцеса Madeleine на шведски? Толкова различни варианти се чуват, че ме загложди каква е истината Simple Smile

На шведски се произнася Маделейн Peace

# 606
  • София
Много благодаря! Така и най- красиво ми звучи Simple Smile

# 607
  • София

Много добра подборка...като изключим някои обувки, всичко ми харесва Simple Smile

Кралицата, придружена от членове на кралското семейство, ще присъства на сватбата на лейди Габриела Уиндзор, дъщерята на братовчед й принц Майкъл от Кент
https://www.hellomagazine.com/royalty/2019050372681/queen-to-att … -windsor-wedding/

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 21:23 от Lana

# 608
Статията за Летисия не ми се отваря. Може ли накратко да я преразкажете
В общи линии казва, че тя е една от най-добре облечените и най-заети роялс в Европа. Има ангажименти всеки ден, дори по няколко на веднъж.

# 609
Страхотна Летисия, прави са хората.

# 610
Страхотна Летисия, прави са хората.
Така е!

# 611
Не приемам мъкненето на малки деца по погребения. Особено на хора, които не са им близки роднини. Мери можеше да вземе само двете си по-големи, но не и близнаците.

# 612
  • в сърцето на един мъж...
Малко снимково разнообразие

# 613
  • София
Крал Маха днес май го коронясаха окончателно. То не бяха церемонии, не бе чудо, на тая жена й се протъркаха колената вече Joy Но му е хубава кралицата, де.

Скрит текст:

Не приемам мъкненето на малки деца по погребения. Особено на хора, които не са им близки роднини. Мери можеше да вземе само двете си по-големи, но не и близнаците.

Може пък да са били близки семействата, предвид състоянието и общественото положение на Поулсен. Не е баш по кралската тема - видео от погребението на трите деца. Изключително достойно поведение на семейството, да не дава Господ! Прави ми впечатление, че присъстват много деца. Накрая има кадри и с Мери и децата.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=0KRfbQ8uRus

# 614
Second може и да ти е много подредено мнението, но сравнението със София не е в полза на дукесата, ама никак даже. София е жена, която от снимки със змии се превърна в ефирно, нежно, прекрасно и скромно създание.

София е потвърдила връзката си с Карл Филип през 2010, сгодила през 2014, омъжила през 2015, а вече сме 2019 година.
Имала е време бол да се превърне. Шведите са й дали шанса, вероятно без хейт. Извън Швеция сигурно почти никой не е разбрал за нея и не я следи на всяка крачка.

И да ти кажа, въобще не държа някой да ми дава оценка за подреденост или нещо друго на мнението. Моето виждане за нещата е такова и го споделих, който иска да се смее, който иска да го критикува. Както всички тук казват-свобода на словото✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт