Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 267
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 645
  • Истински се вижда само със сърцето.
Когато Даяна почина беше същото, хората плачеха все едно са загубили близък роднина, аз също не го разбирах тогава и сега не го разбирам всъщност. Би ми било тъжно просто.

# 646
  • Бургас
Тайландския крал почина през 2016. Чак сега синът му се качва на престола официално.

# 647
  • Sydney
При тайландците мога да го обясня - за тях смъртта е най-голямото събитие и цял живот събират пари за погребението... ако няма пари покойника не го погребват докато не съберат... дори в Тайланд има такава туристическа атракция, да присъстваш на погребение...

# 648
Ами баба кралица е на 93, освен ако не иляди...  те повечето хора в Англия не са имали друг монарх.

# 649
На мен София ми е много симпатична, както Мери и Максима. Вписали са се чудесно в кралските семейства.
Мери и съпруг изглеждат много хармнонично, но пък има много негативни коментари и за нея - как търпи изневерите му, документирани със снимки от медиите.
Максима ми е шармантна дама. Не съм чела за нея извън темата, но има толкова положително и зареждащо излъчване, че не искам да знам повече. Simple Smile

# 650
  • Бургас
В Тайланд лазят в краката на Краля, защото го смятат за божество. Вие за плаченето се изненадвате. Ще реват, къде ще ходят

# 651
Максима и Вилем вчера на мемориалната церемония за жертвите от WW II.

Много странна шапка е сложила, но не намерих близка снимка, за да я разгледам по-добре.

# 652
  • в сърцето на един мъж...
Гея ако не те затруднява би ли преразказала какво ти е казал за церемониите, на ме лично би ми било интересно.

Ще проверя какво точно е писал. Помня, че разказваше, че доброволците работят абсолютно безплатно, носят жълти тениски и има 24часови дежурства пред мавзолея. Но ще погледна мейлите, за да пиша повече.

На коя Мери мъжа изневерява? И къде има снимки?

# 653
  • Бургас
На Мери от Дания

# 654
Много са ми интересни Хари и Мегън Simple Smile Откакто гледах сериала Тюдорите, не спирам да ги оприличавам като двойка с крал Хенри Осми и Ан Болейн. Той е бил рижав, а Ан - мургава, доста сходни по външност като Хари и Мегън. Много любопитно ми беше, когато се ожениха на 19 май - датата на екзекуцията на Ан Болейн. Съвпадения или кой знае...Simple Smile

# 655
  • в сърцето на един мъж...

Фредерик? Че той изглежда абсолютно влюбен в нея и все едно не съществува друга жена за него. А и като гледах речта на Мери за годишнината му, тя също много го обича. Интересно е това, което пишеш.

# 656
  • Бургас
Попадала съм на такива статии. Снимки, като доказателство не съм виждала, обаче. И на мен ми стана интересно да ги видя. Дано mar4ela ги качи

# 657
Чудно, че се изненадвате на масовата скръб по тайландския крал, историята помни и по-крайни случаи. Когато умра Ким Чен Ир психозата беше в пъти по-голяма, макар че те не са кралство, ама все пак.
И на мен ми е симпатична Мери, сега разбирам за предполагаеми изневери на мъжа й, дано не е вярно...

# 658
В сайта royaldish  има доста коментари, когато имам възможност ще потърся това, което съм чела и разглеждала.
Помня само, че бяха пуснати връзки към сайт, на който бяха публикувани няколко снимки на Фред, който купонясва с непозната жена преди кръщенето на близнаците ( затова съм запомнила самата статия). Статията беше от 2010 или 2011, така че не знам дали все още е така. Може и да се е кротнал.
Но пък коментарите за Мери са от 2018/2019г.
Надявам се да не е вярно, защото ги харесвам като двойка.

# 659
  • Sydney
В Северна Корея хората са ужасно репресирани и живеят в страх и подчинение... ще плачат не, ами и дрехите си ще късат, в противен случай отиват в лагер или ги убиват... сега излезе статия, че Ким намалява дажбите им за ориз на ден... там нещата са много тъжни и лично аз не виждам как тези хора, могат да променят режима... дажби храна на ден! В 21 век!

Общи условия

Активация на акаунт