Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 258
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 735
Те повечето азиатци си приличат като еднояйчни близнаци, така че не е от предпочитанията на братята Grinning

# 736
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Максима е зашеметяваща с този тоалет! Heart

# 737
# 738
Прекрасни руси коси и тиари Hands V И роклите са красиви, но от тях не се вижда много

# 739
  • София
Отдавна не съм писала, но ви чета неспирно и чакам бебето.
Чакам с нетърпение сватбата на 18 май. Дано Кейт облече нещо интересно, а не палто. Надявам се да вземат децата, защото те ме радват най-много.
Харесвам Кейт. Много. Като цяло вярвам, че не е лесно да си на нейната работа, която е като всяка друга с изключение, че всеки те гледа под лупа. Не мисля, че имат куп детегледачки и колкото и помощници да имаш - това са 3 деца. Не ми прилича на човек, който ги вижда през уикенда само. Мааалко само ме ядосва това, че вече не показва интересни дрехи. Не искам Валентино, но може нещо по-така да слага.
Мегън на моменти ми е приятна, на моменти - не. Но считам, че сега прави най-естественото за жена в последните часове на бремеността. Крие се и чака. Аз родих планово секцио поради 100 проблема, та не знам какво е да пренасяш, но моя приятелка роди в 42-ра 😅 и последните 3 дни беше нетърпима. Въпреки че аз нито един път не я попитах дали е родила, но бях единствена. А Мегън дори телефона си да отвори ще й лъсне лицето с въпрос : ще ражда ли.
Залагам на 9 май за раждане. Сутрин, до 13 часа и ще роди момиче. 😁

# 740
Аз залагам на дата 07 май, сутринта Simple Smile със секцио, най-вероятно.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 12:25 от Space_woman

# 741
  • Бургас
Виктория и Даниел са във Виетнам -ден първи от визитата

# 742
  • Countryside
Ух, този Даниел хич, ама хич не ми се нрави. Има някак психопатски поглед...
Мегън би трявало да е на финала, леко раждане и здраво бебе й желая! А какво им има на жените Телци, екстра са си па!

# 743
Не харесвам визуално Виктория особено, а тук първият й тоалет ми се струва твърде лелкински. Като, че ли по ми допада Мадлен

# 744
Ух, този Даниел хич, ама хич не ми се нрави. Има някак психопатски поглед...

На мен и двамата хич не ми харесват.

# 745
Ако помня добре той й е бил фитнес инструктор. Да, има особено излъчване

# 746
  • Бургас
Погледа му ми е малко страшен -като на сериен убиец Simple Smile Но, двамата изглеждат щастливи

# 747
  • Разпиляна във въображението
И аз не го харесвам. Струва ми се мазен, едно такона неприятно усещане.

# 748
  • София
Заради очилата и зализаната прическа.
Харесва ми как стои роклята със зелените шарки на Виктория. Долната с цветята ми е твърде инфантилна за нея.

# 749
Долната е като за момиченце-шаферка на 5 годинки. Би била инфантилна за всяка жена над тази възраст

Общи условия

Активация на акаунт