Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 819
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
Хора излагате се 😂

Кейт гонила Уил 10 години, той да не би пък да е бил много против? Никак даже 😂 дори през част от времето са живеели заедно и т.н, след като се наживяха и насладиха на младостта си се ожениха и си родиха дечица какво толкова....
Мегън и Хари  също са се наживели, само че по отделно....  Знаете ли колко много хора на възраст между 20 и 30 правят същите изцепки, като тях, с разликата че тях никой не ги снима... И проблема не е че са правили щуротии, а че хората биха направили всичко, за да гледат изцепки, а фотографите правят всичко възможно да ги заснемат... Мегън никога няма да бъде Кейт, нито Кейт да бъде Мегън. И двете си имат своите достойнства. Две съвсем различни жени, едната богата англичанка, захранена с златна лъжичка, макар и без титла израствала покрай деца със синия кръв в училище, университет и т.н Другата е дете на хора от средната класа родено в САЩ, с афро произход, което се е занимавало с актьорство, позьорство и скандали, за да се продава в Холивуд.

И някой каза, че са избрали първата хвърлила му се в обятията за снаха - ами не е така Хари доста дълго време излизаше с всички знайни и незнайни девойки в Англия. Даже се говореше че има шанс да се сгодят с Челси още преди Уилям и Кейт.

# 3 136
  • в сърцето на един мъж...
Честно, изтърка се това за двойния стандарт. Аз харесвам Кейт, Мери, Максима, нямам нищо против Мегън, нито веднъж не съм се изказала зле за нея - намерила принц, оженила се. Едно и също е за всичките в момента, нито една не е чистокръвна лейди. Но ми идва в повече всеки път това сравнение. Всяка си има нейните си достойнства, слабости, кофти моменти или облекла. И всяка от тях е имала някакъв живот преди да стане принцеса или кралица. Просто повтарянето на едно и също нещо не води до нищо хубаво, само изостря обстановката. Нито единия лагер ще захареса едната дукеса, нито другия - другата. И да, наистина приемам поста като провокация, защото веднага скочиха и двата лагера да вадят кирливи ризи. Някак не може ли да се съсредоточим върху дворци, принцеси, тоалети, интересни неща, без тези сравнения? Не са нужни мисля. Променят обстановката в темата и не водят до нищо хубаво.

# 3 137
Търсих за американската прабаба на Даяна, не намерих нищо, но попаднах на това:
 http://patepis.com/?p=75405
Предполагам, не всички са го виждали и ще ви е интересно Simple Smile
За мен беше изненада, че брат й е отказал тя да се върне в имението след развода! А сега мавзолеи прави...
И си обясних някои странности при нея.

# 3 138
  • София
Спомням си че преди време бях чела, че Даяна никога не е била близка с баща си и като цяло със семейството си, израснала е между постоянните борби и скандали на майка си и баща си след развода им, освен това никак не се е разбирала с мащехата си. Брака  и с Чарлз, бил нейният начин да се измъкне от имението Спенсър, без да знае, че ще попадне в по-голям ад между Чарлз, Елизабет, Камила, народа и нейната собствена лабилност. И когато е поискала да се върне в имението и било отказано, именно защото била слба и недостойна, като майка си и не могла да издържи. Та Даяна е продукт на едно разпаднало се семейство, което вместо да подкрепя децата си ги дърпа насам и натам, на своята нестабилност поради тази причина и постоянния натиск от страна на короната...

# 3 139
Диана е живяла в имението като малка. После в частните училища, после в скъпия апартамент, който татко й купува след като ставя ясно, че няма смисъл да се харчат пари в частните училища.
Не знам кога брат й е отказал да се върне в имението, но тя получава правото да живее в Кенсингтънския дворец след развода.

# 3 140
Семейството на Даяна е много дисфункционално, да. Освен изпълненията на брат й, който я отхвърля, майка й на свой ред я зарязва след развода. Отгледана е от баща си, който също много-много не се интересувал от нея. Да, образование, брак е уредил, но не е бил грижовен и топъл родител.
Та не й е било лесно и на нея.

# 3 141
  • София
Диана е живяла в имението като малка. После в частните училища, посве в скъпия апартамент, който татко й купува след като ставя ясно, че няма смисъл да се харчат пари в частните училища.
Не знам кога брат й е отказал да се върне в имението, но тя получава правото да живее в Кенсингтънския дворец след развода.

Тя самата дори говори, че ни е позволено да се върне в имението след развода, брат и който по това време вече е Граф Спенсър отказва всякаква връзка с нея, майка и също. Баща и още като дете почва да я праща възможно най-далеч, защото не иска да се грижи за малката Даяна, отдаден на мъжкия си наследник и многото любовници. Често свидетели казват, че принцесата не се е прибирала за празниците, ами оставала в интертната. Живота на Даяна е бил кофти, това я е направило слаба и лабилна, мислила си че Чарли е изход, дори си мисля че е била влюбена в него, но бързо са и попарили мечтите, след като тя е стояла като украшение и крава за разплод удома, докато той е обикалял с Камилка и други... Всички са гледали на нея като красивата аристократка, ама никой не се е опитал да прозре в душата и на едно тъжно, изоставено дете, искащо поне малко любов....

# 3 142
Хайде,бе!
Писах и пак пиша: Чарлз беше скъсъл с Камила. Неадекватна Даяна направо го накара да потърси отново жената с която се чувства добре.

# 3 143
Брат й казал ли е някъде,или писал,че й е отказал достъп до имението след развода?
Като го гледам как се старае да осребрява всичко,едва ли би отказал наплив към имението заради присъствието на Принцесата на сърцата там.
А и по това време баща им починал ли е бил,тъй като ако не,то Чарлз още не би могъл да се разпорежда кой да живее там и кой не.Тежко й е било на Даяна,нито с родителите,нито с роднините се е имала,с мъжа си и родата му-съвсем,но пък често се случва.Мегън също не е в перфектни отношения с родата си.По-скоро семейства като Мидълтън са рядкост,късмет по рождение за Кейт.Смятам обаче,че Даяна е щяла с времето да го превъзмогне,драмите да се уталожат и стихнат,но...е нямала това време.Това е гадното на живота.

# 3 144
  • София
Lilac - Баща и на Даяна умира някъде 92 година май, а развода е 96, брат и започна да я осребрява чак след като загуби много пари, някъде след смъртта и на Даяна.

# 3 145
Според писма между тях двамата, които са разкрити и четени по време на процеса след смъртта й, Спенсър й е отказал подслон:  https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1410870/Letters-reveal-b … a-for-a-home.html

# 3 146
Има нещо вярно.
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1410870/Letters-reveal-b … a-for-a-home.html

Отказал е по време на раздялата, не след развода. 

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 15:44 от The ant is...

# 3 147
  • Чужбина
Аз пък не мога да разбера, как така всички са се отнасяли зле с Даяна, а тя е била ангел небесен, света вода ненапита и не е имала абсолютно никаква вина за абсолютно нищо.

newsm78 newsm78 newsm78

# 3 148
Е, нали знаеш. За мъртвите или добро, или нищо.
Харесвах я като бях малка. Татко беше филателист и имам марки, посветени на годежа и сватбата й.  Принцесата, принцът и всичко останало - истории за малки момичета. Със сегашния акъл и опит, при никакви обстоятелства не бих я харесала. Незряла истеричка и манипулаторка.

# 3 149
Имаше док фикм за Даяна едно време и там иконом (май беше) на семейството разказваше за някакъв тел разговор с майка й как крещщяла на Даяна и я наричала с всякакви обидни имена, така, че не е била в добри отношения и с майка си. А двамата й родители са били в още по-ужасни отношения, ужас отвсякъде. Никое дете не заслужава такова семейство.

Общи условия

Активация на акаунт