Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 835
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Някъде там
Послушната малка  Кейт, която цял живот е преследвала Уилям  и се е самоубочавала за кралица... Joy  А другата, невинна с друг манталитет, дето едва ли не не е знаела за съществуването на Хари.. Cry
Сериозно?!?
И двете на по 20 са се обличали различно (купонджийски), но това е  нормално . Сега са към 40   и  гафовете трябва да се сведат до минимум.
А не са ли?Какви точно са големите гафове?

# 3 121
Ам, не е търчала 15 години подире му (10 ако говорим за Катрин).
Само от 2013 е търсела англичанин, какъвто и да е. Даже и футболист е щял да свърши работа...

# 3 122
Как да е знаела кой е Хари?! Разбрала, след като са й опряли пистолен и са я завели да се запознае с него...

А в действителност точно обратното...

# 3 123
Едно е да дадеш време на някой на 20-30. Друго е на някой към 40. На тази възраст вече трябва да си се "обучил". Но пък Мегън няма никакво значение за короната, че да я подбират.

# 3 124
Значи си има бъг жената на тема "англичанин", английски акцент и пр.

Даже и футболист, ако е като Бекъм, кво му е лошото Joy

# 3 125
  • Някъде там
Говорех за съвсем различно нещо аз като качих снимките на Кейтините тоалетчета.И едната и другата,както и всички са имали своите младежки изцепки и тоалети.Никоя не е идеална...
А тя какво всъщност е виновна че към 40 в е взел Хари и преди това е била свободна американка.Плюс това от тоалетите които показах личи че се е обличала много по-добре отколкото в момента.
Говоря само за дрехи аз,не за кой кого чакал и преследвал...

# 3 126
Ако ще говорим за аристократизъм,ама автентичен такъв,нека обсъдим снимките на принц Харко по гол задник.
Това е то синята кръв.Обучен по рождение!Корав!
Мегън и Кейт и на 90 да станат,не могат да го стигнат!Тук гащи,там паласки показали....слабо,херцогини,много слабо!Да гледат и да се обучават!
Как пък Уили не показа нещо по-така,престолонаследническо....с единия тампон на Дед си останахме...

# 3 127
 Ашли Коул, даже и риалити звезда е била навита да става във Великобритания само и само да пробие и там.
Меган не полага усилия да се впише в английската обстановка, а иска да е по нейн американски начин. Стигат и холивудските звезди, с които изведнъж откакто стана близка с Хари и станаха приятели, за какво са и тъпите английски аристократи. Щом тя не иска да се впише, защо хората да и дават време като тя не го иска.

# 3 128
Оф, сега и нравствената полиция се намеси Joy
Хари да не си е снимал сам голия задник. Или сам показал на всички. Млади мъже и жени, какво са правили, си е тяхна работа, щом е било със съгласието на всички участници. Със сигурност не е първият, нито последният с подобно участие. Виж, този който е снимал и после разпространявал (срещу пари, най-вероятно) мен повече ме възмущава.

# 3 129
Някой по-горе написа, че Кейт на млади години била стилна... Вие сериозно ли? Боли ме корема от смях... Kissing Heart
На какво ли не са готови някои, за да я изкарат идеална. И не, не я плюя, тя е красива, стабилна, земна. Но не е перфектна.

Птица, + 1 за всичко написано от теб.

И аз имах плакат на Даяна преди години, като бях млада. И снимка пред Бъкингам имам. Това значи ли, че съм искала да се оженя за някой Уиндзор? BowtieAnimal Smiley Cat

Аз никъде не виждам признаци, че Меган не иска да се впише. Напротив, старае се, с дрехи, поведение, с всичко. Има грешки, има притеснение и гафове, но всеки от тях ги има.
Понякога се чудя едни и същи неща ли гледаме?

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 21:58 от Анонимен

# 3 130
Меган все повече ме кефи не с личността си или "визията си", а реакцията, която предизвиква. Гоу, гърл! Stuck Out Tongue Winking Eye

Някои и Сузанита ги  кефи. Въпрос на вкус.

# 3 131
20-годишната Кейт не я виждам като стилна, само някои тоалети и харесах. То и модата тогава е била една.😂😂😂
А на младата Мег почти нищо не видях, като визия. Повечето и снимка бяха от преди най - много 10 години. Ще потърся от времето и на колежанка.😄

# 3 132
Кейтито в едно интервю беше казала, че Уил е изкарал късмет с нея, а не обратното.😉 И аз така мисля.😁

Намерих. Много е симпатична Мег тук.
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/femail/article- … uation-party.html

А тук мисля,че е много млада.

# 3 133
  • в сърцето на един мъж...
daviz, риъли? Не изглеждаш глупава. Не беше нужен тоя цирк тук, честно Sad

Леле, тия хора как ходят на тия токчета по снега???

Мери и Кейт с еднакъв тип рокли - явно това е модното сега

Леле

# 3 134
  • Някъде там
Гея, пуска се линк с коментар за картината струваща колкото хиляди думи и това, не е цирк за едната.За другата е?И за едната е нужно всичко да се каже и покаже, за другата просто не може и защо?
Качих снимките и обясних и написах какво показвам.Къде точно е цирка и защо минали неща не могат да се покажат?

Общи условия

Активация на акаунт