Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 837
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Някъде там
Това исках да кажа,че всички са били млади и са имали своите изцепки.Меган също.Максима,Летисия и всички останали така са се обличали.И всички те имат неподходящи тоалети и след брака с принцове,но са се научили постепенно как да се държат и обличат.

# 3 106
Максима сега ми харесва повече.

# 3 107
На мен някои от последните тоалетите ми харесват.😁 Бежавата дантелена рокля, бонбонено розовата и черната с тюлен гръб.

# 3 108
Кейт на кънки, диско скандал Joy

# 3 109
Харесва ми черната с прозрачния гръб, бих я носила (е, без прозрачния гръб, де Smile )

# 3 110
Щеше да е странно двайсегодишната Кети да надене палто-рокля и шапка с китки.Директно за лудницата...
Типична младежка мода за времето си.Потници,флорална,дантелена рокля...всичко съобразено с фигурата й и стилно за възрастта й.
Може би й помагат в избора на дрехи,но дори не смятам,че е била "обучавана".Просто с годините всеки си променя вкуса и стила за облекло.Смятам,че е близо до перфектно изглеждаща и държаща се.Само не знам как издържа всеки ден да избира дрехи-да се ръкува се със стотици-все да е озъбена за снимки.Да е няколко дена,даже ще е забавно,ама толкова години вече и с толкова години още пред нея....не бих издържала,честно.

# 3 111
# 3 112
Е то да не е всеки ден Simple Smile Не са чак толкова претоварени с графика, не ги жалете. А и в крайна сметка, това работят и за това им плащат. Добре Wink

Естествено, че на 20 години ще се облича (и държи) по един начин, на 30 или почти 40 - по друг. Но също така е и истина, че тя повече от 10 години се обучава на поведение и етикет, които да отговарят на настоящата й среда и обществено положение. 8 години брак, преди това годеж, още преди това със сигурност има поне няколко години на обучение... Вие да не мислите, че хващат за ушите първата мераклийка и я прибират за снаха Wink Те Даяна са обучавали, та това момиче от нуворишите ще го оставят ей така на самотек... Да не говорим, че тя си го е набелязала Уилям от доста повече години и като достатъчно умно и практично момиче, при това с родители с възможности, със сигурност сама е потърсила начин да се "пообучи". Затова ми е чудно прекалената критичност към другата снаха, чийто "стаж" е не повече от 5-6 години. Дайте й и на нея време! Да не говорим, че за нея нещата са много по-трудни - американка, с друго възпитание и разбирания, досегашен живот и опит, твърде далеч е от послушната малка Кейти.

# 3 113

Вие да не мислите, че хващат за ушите първата мераклийка и я прибират за снаха Wink
Гледайки Мегън, не съм убедена, че не правят точно това.

# 3 114
  • София
Меган все повече ме кефи не с личността си или "визията си", а реакцията, която предизвиква. Гоу, гърл! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 115
  • Някъде там
Птица стажа на другата снаха е една година брак и една преди това.За две години хората очакват американката да придобие английски стил на обличане и поведение,даже аристократичен такъв.
На Кейт и трябваше време да не прави и тя изцепки с поведение,като показването на гащичките при слизане от коли и такива тоалети след като вече бяха семейни от които се вижда всичко и разни други неща които просто свикна да не прави.

# 3 116
Може и да ви "кефи", ама това все пак не е "Keeping Up with the Kardashians".

# 3 117
Послушната малка  Кейт, която цял живот е преследвала Уилям  и се е самоубочавала за кралица... Joy  А другата, невинна с друг манталитет, дето едва ли не не е знаела за съществуването на Хари.. Cry
Сериозно?!?
И двете на по 20 са се обличали различно (купонджийски), но това е  нормално . Сега са към 40   и  гафовете трябва да се сведат до минимум.

# 3 118
Знаела или не знаела за Хари, факт е, че 15 години не е търчала подире му Simple Smile

Цитат
Сега са към 40   и  гафовете трябва да се сведат до минимум.
Ще ги сведе, успокойте се.

Всъщност, не е първата американка в кралското семейство. Знаете за жената на абдикиралия крал. Със сигурност знаете и че при Даяна има американска баба в картинката.
Та английските рояли Wink, както и други аристократични фамилии често са се обръщали към американските моми - къде за освежаване на кръвта и оправяне на визията, къде на финансите...

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 12:48 от птица

# 3 119
Послушната малка  Кейт, която цял живот е преследвала Уилям  и се е самоубочавала за кралица... Joy  А другата, невинна с друг манталитет, дето едва ли не не е знаела за съществуването на Хари.. Cry
Сериозно?!?
И двете на по 20 са се обличали различно (купонджийски), но това е  нормално . Сега са към 40   и  гафовете трябва да се сведат до минимум.
Ако не се лъжа, Меган се беше изцепила, че не знаела кой е Хари като са се запознали, а стаята и е била облепена с плакати на Даяна и снимката пред Бъкингамския дворец, но иначе не знаела кой е.....

Общи условия

Активация на акаунт