Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 802
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Бургас
Не вярвам да са замесени. Умирайки толкова рано, тя се превърна в светица. По-скоро биха я замесели в нещо, с което да я опетнят завинаги и тя да трябва да живее с това петно

# 3 181
Кралете, кралиците и принцесите не са като обикновените хора, на които им почиват кокалите. Те се обсъждат, изучават, дискутират и така от време оно.
Когато тя се хвърля по стълбите, е била бременна с Уилям, който е роден през 82-ра май. Елементарната математика показва, че по това време нищо не и се е изигравало пред очите цял живот. Има още десетки начини да привлече внимание, можело е още тогава да излезе и да изговори всички скандални истории и с това да се свърши участието и в брака, но не, тя решила да се хвърли по стълбите, та да търси внимание. Не мога да оправдая такова действие, защото са пределно ясни последиците, които могат да настъпят. Кой щеше да е крив тогава?

# 3 182
  • Чужбина
Те нямаше нужда изобщо да си мърдат пръста. Тя сама се компрометира и потъна до ушите.

Тия работи с убийството ... човек се чуди, дали да се смее, или да плаче.

Какво значи да не говорим за починали хора?

Значи да спрем да четем история и исторически романи ли? Да спрем да четем за скандалните кралски семейства в миналото?
Морис Дрюон трябва да е бил много голям грешник. Че и всички зарибени по романите му.

# 3 183
Ева Кръстева, точно. Децата й я обичат много, а това е показателно.
Аз да вкарам малко конспирация: не смятате ли, че Бети и Фил все пак може да са поръчали смъртта й? Определено им дойде много навременна кончината й с тези постоянни скандали покрай нея.
Бях чела такава теория, убили са я защото е била бременна от мюсюлманин и в онези години е било немислимо бъдещият крал да има такъв брат/сестра.
Колко е вярно.. филип не мисля, че има властта, обаче баба - да. Нали и бащата на Доди беше правил разследване и натам биеха нещата - на убийство.

# 3 184
Да приемем, че е било поръчково убийство...
Как според вас е станало? Вербували са шофьора да лети с висока скорост и да се самоубие, заедно с поръчаните? Невидима ръка е откопчала предпазните колани на всички? Вербували са папараците да ги преследват?
Друго?

# 3 185
Тайните служби са много креативни. Защо да не е невъзможно?
Някъде да съм писала, че мистериозна ръка е разкопчала коланите? През 90те всичко живо се движеше без колани. 

# 3 186
Смъртта на известните хора, особено неочаквана и на млади години, винаги поражда съмнения и спекулации.

# 3 187
Именно. Те някои вярват, че М.Джексън е жив и живее вън от прожекторите на спокойствие.

# 3 188
  • Чужбина
Тайните служби са много креативни.
Принципно е така, но за такова сериозно обвинение трябват много сериозно доказателства.

А такива няма.

# 3 189
От къде знаеш, че няма? В крайна сметка, ако някой има достатъчно власт да направи нещо подобно, има и да го прикрие. Това, че не е стигнало до нас, нищо не означава.

# 3 190
  • Чужбина
От къде знаеш, че няма? В крайна сметка, ако някой има достатъчно власт да направи нещо подобно, има и да го прикрие. Това, че не е стигнало до нас, нищо не означава.
Ние не знаем за такива. Т.е. нямаме никакви сериозни аргументи за подобни твърдения. А твърдението действително е много сериозно. Не е просто някаква клюка за това, че някой си уволнил някого, защото му е занесъл твърде късно кафето.

# 3 191
Ева Кръстева, точно. Децата й я обичат много, а това е показателно.
Аз да вкарам малко конспирация: не смятате ли, че Бети и Фил все пак може да са поръчали смъртта й? Определено им дойде много навременна кончината й с тези постоянни скандали покрай нея.
Nature Zap От това което съм чела и гледала за Даяна,изключвам романите и игралните филми,
говоря за документалните,тя е била влюбена в Чарлс и като всяка жена си е повярвала че
може да промени даден мъж,в случая да остави Камила наистина в миналото и да обича нея по същия начин
че дори и по-силно..уви,насила хубост не става..Чарлс се е оженил за да изпълни дълга си и
да остави наследници..ако Даяна беше над 30-те тогава и с някакъв опит с мъжете сигурно е щяла да успее.. ако не да я заобича, поне да не ги оставя на спокойствие и пр..
но съвсем млада ,без опит и МАМА която да и стои зад гърба и дава правилни съвети както го прави и е правила майката на Кейт,нещата можеше да са други..това по повод Кейт че чакала* 10 год..но майка и е била достатъчно
властна да и каже и отстоява че за голямата крайна цел ,трябва и голямо търпение  и дипломатичност..в обикновения живот това сме го чували  в повечето случаи от бабите си..
..специално за смъртта на Даяна/както и за убийството на Кенеди/ истината ако излезе наяве ще е поне след 100 год. когато не са останали живи нито един от замесените..в най-приемливия за мен филм по NG* са я поръчали от най-високо място
заради сериозната връзка с арабина Ал Файед..просто бъдещия Крал на страната не е можело по никакъв начин
да има полу брат арабин/мюсюлманин..Hands V

# 3 192
Не знам точно как са го направили, но остава едно съмнение... И да, тайните служби могат всичко.
Аз съм здравомислещ тип по принцип, но ако има конспирация, в която съм склонна да вярвам, то това е точно тази

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 09:49 от Анонимен

# 3 193
  • София
За да се случи подобно нещо, трябва да има много, ама много хора замесени - включително във Франция. Не вярвам в тази конспиративна теория.
Доколкото си спомням връзката с Доди ал Файед е била, за да ревнува пакистанския лекар - тоест не чак толкова сериозна. Може и да бъркам де...

# 3 194
  • Чужбина
Имаме мотив, но никакви доказателства. Поради тази причина, нищо не може да се твърди просто така.

Най-силният аргумент бяха камерите в тунела. Това го знам от майка ми, защото тя е луда по Даяна (че й е и адашка) и чете всичко за нея. Майка ми е убедена, че има убийство, без да има никакво доказателство за това, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт