Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 794
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 240
И аз вярвам в убийството на Даяна.

# 3 241
За мен смъртта на Даяна си е чисто ПТП. Никой не е застраховане.  Не смятам че тя е имала сериозни намерения към Доди. Даже и икономът и твърди че е излизала с него да събуди ревност от хирурга (той я отблъснал защото семейството му не я приело). И нейни приятели също го твърдяха (Стара съм и помня).
Даяна беше жена която изключително обичаше лукса, парите и титлите (плакала при отнемане на титлата НКВ).
През 98г побликуваха част от условията при развода.  Ако  Даяна се ожени втори път е щяла да загуби родителските права над синовете си, да върне половината от обезщетението, правото да живее в двореца и ще е развенчана като принцеса на Уелс.
Не вярвам че щеше да рискува всичко това заради Доди. Просто е търсела медиен интерес.

# 3 242
Животът на Даяна и трагичната й смърт винаги са били обект на множество коментари, спекулации и т.н. Животът на извесните винаги е обект на коментиране. Ако на някого не му харесва - жени се за кравар от село и живее само под зоркия поглед на селските клюкарки и/или...  не чете форуми. Simple Smile

п.с. Не смятам, че биха й "отнели" децата, ако се е била оженила повторно. Много добре знаят колко е важна майката за правилното емоционално развитие на децата. Особено любящата майка.
Имоти и титли - да, но пък и тя не е била във връзка с конярчето, а с един от най-богатите мъже в Англия, нямало е да остане без лукс. Wink

# 3 243
  • На топло
  Грейс Кели също умира вследствие на катастрофа.

# 3 244
  • София
Нямало е да и отнемат децата, все пак те по това време не са били бебета, a големи момчета на по 13 и 15 години, които са обожавали майка си и я обожават и до днес, а и самите те не биха били съгласни да се отделят от нея според мен.

# 3 245
Дори да е имало убийство, в което аз не вярвам, не мисля, че някой от кралското семейство е замесен в това. Дали са си отдъхнали - неминуемо. Тя им беше трън в очите и разваляше имиджа на Фирмата.
Но такива неща не се решават от баба. Нали не си представяте Елизабет да вдигне телефона, да пожелае да я свържат с Ми-5 и да каже, че иска да се отърват от бившата и снаха. Или да подхвърли на личния си секретар и той да организира покушението. Абсурд е кралицата да се компрометира по този начин.
Тези неща се решават на много по-високо ниво, от хора с власт. Елизабет няма власт, тя е една представителна фигура.
Нелепи инциденти се случват ежедневно, с известни и обикновени хора. Ако си беше сложила колана в колата, сигурно щеше да е жива, шофьорът им оживя именно защото е бил с колан.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 15:36 от Анонимен

# 3 246
  • Бургас

Ако правилно си спомням, Грейс получава сърдечен удар, докато шофира. Стефани е била в колата също. И Грейс е била нещастна в Монако, ако има някакво значение

# 3 247
  • Пловдив
И там има слухове, че е шофирала Стефани.

# 3 248
Нали не си представяте Елизабет да вдигне телефона, да пожелае да я свържат с Ми-5 и да каже, че иска да се отърват от бившата и снаха. Или да подхвърли на личния си секретар и той да организира покушението.

Ами... баш така си я представям. Flushed
Освен това, тя може да няма власт по конституция, но връзките и влиянието си ги има, те не са разписани никъде.
Не гледайте само фасадата на нещата, тя е една, но отдолу какво има ние не знаем.
Спирам аз по темата, имам си мои разсъждения, никого не карам да се съгласява с тях. Пък и взех много конспиративно да звуча.

# 3 249

Ако правилно си спомням, Грейс получава сърдечен удар, докато шофира. Стефани е била в колата също. И Грейс е била нещастна в Монако, ако има някакво значение

О, и там имаше конспирации - че не Грейс е седяла на волана, а дъщеря и; че нарочно е предизвикала катастрофата, защото била мн. нещастна и пр и пр.

# 3 250
  • София
Вчера са обявили, че и Шарлот, както и Джорджи ще посещава Thomas’s Battersea School от септември.

# 3 251
Аз пък съм уверен, че Уйлям и Хенри вече знаят всичко за смъртта на майка им.
Четох преди време, че Уилям е поръчал разследване на причините за смъртта на майка си, от което да му бъде предоставен доклад (мисля, че на МI6). Не мога да се сетя кога точно го беше поръчал, но може би около 10-тата годишнина от смъртта й. До сега не съм срещнала никаква цитирана информация от неговото съдържание. Единствено, че е лично поръчан от Уилям и че му е предоставен.
Дядо хаджия,
 ако това имаш предвид и се сещаш повече от мен, моля дай инфо. Явно ще бъде интересно и полезно за някои потребителки. Имаше и един филм за хронологията събитията от фаталния 31.08.1997 г. до края на разследването, но не си спомням как беше озаглавен. В него се изброяваха несъответствията в официалната версия. Дано някой го е гледал и се сети за заглавието.

# 3 252
Стига, бе, хора! Те Едуард VІІІ, кралят на страната и в началото на 20 век (!) само са го абдикирали Wink И едва след заигравките му с Хитлер около войната (!!!) са предприели по-сериозни санкции, но пак не го убивали, а само зачеркнали от семейството и забутали през девет земи в десета, та в мирно време и в края на 20век ще посегнат на една бивша снаха, заради любовните й авантюрки с конярчета, градинарчета, доктори и натурализирани вече араби... Лазила им е яко по нервите, заради недискретността си и глупавото поведение, но повече, не... На Фърги някой да е посягал! Знаем, че и самата кралица Виктория е имала заигравка с коняра си, пък си доживяла жената до 80 години и никой не я е убивал, само после децата й са унищожили дневниците и писмата й Simple Smile

# 3 253
  • До сърцето...
Ау, птица, ти разби всички конспирации.... Laughing

Малко "кралски" снимки с намигване

Зара Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Маргрете ІІ
Скрит текст:

Филип
Скрит текст:

Чарлз
Скрит текст:

Хари (заден план)
Скрит текст:

Кейт Wink
Скрит текст:

Максима
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 16:08 от Радика

# 3 254
Вчера Нейно величество, граф Уесекс и лейди Луиз Уиндзор присъстваха на неделна служба в църквата Балморал

Серена Уилямс постила Съсекс във Фрогмор и видяла за първи път Арчи.

Мелания и Мегън в една и съща рокля

Рания

Общи условия

Активация на акаунт