Кралски работи и клюки - май 2019

• 180 936
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Чужбина
Беше документален филм за Рейн, втората майка на Даяна. Но това не е от този филм.

Да не би да е за записите на касета, които самата Даяна е правила:

Или пък е в някоя от следващите части на доку-то.

Ето тук има статия за бутането по стълбите на Raine Spencer:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4778560/Diana-pushed- … l#reader-comments

Самата Даяна го е разказала.

# 3 481
  • София
Съсекс неофициално се оттеглят от общата фондация с Кеймбридж... фондацията е основана от Уили и Хари, през 2011 се присъединява Кейт, а след сватбата и Мегън... става дума за фондацията е Ройъл Фоундейшън...

Тези са мн жълти и изводите им са по-скоро авторска презумпция, не е ясно защо ще/се оттеглят:

https://apple.news/A6Mtdvh1YSeyhRcG21WUtAw

И по други таблоиди излезе...ще видим Simple Smile
https://www.express.co.uk/news/royal/1134299/Meghan-markle-lates … plit-royal-family

# 3 482
  • Чужбина
Да, в Дейлито има 3000 коментара под статията. Много негативно се възприема.

# 3 483
Имаше някъде и инфо, че Даяна разказвала, че била влюбена в някакъв женен мъж и се обаждала през нощта на жена му. Мълчала по телефона ... нещо такова беше.

Да, тя започнала да се обажда след като той я е зарязал. Чела съм, че стояла пред дома му и се обаждала от мобилен телефон, даже полицията разследвала случая.

edit - Обажданията били повече от 300, включително от нейни служители, които тя карала да звънят на домашния му номер и да затварят. Много влюбена била, четири години продължила аферата, от 92-та до 96-та. С близки приятели била споделяла, че мечтаела да избяга с Оливър Хор в Италия. В крайна сметка се разбрало, че той никога няма да зареже жена си, нито пък 3-те им деца.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 18:23 от Анонимен

# 3 484
Как няма да му е любима Джейн Сиймор, като тя е живяла с него толкова малко, а е родила и така желания принц. Да беше поживяла повечко, можеше и нейната глава да литне.

# 3 485
Много интересни подробности за жените около Хенри VІІІ и не само за него. Някои ги знаех, други -не. Научавам по нещо ново. Simple Smile

# 3 486
Няма как някоя от другите съпруги да е любима на Хенри, след като той всичките ги е обезглавил. При това положение се чудя на смелостта на Джейн да се омъжи за него, имайки предвид каква е била съдбата на останалите... Струва ми се, че ако беше поживяла повечко и на нея Хенри щеше да ѝ измисли за какво да я екзекутира, нищо, че е родила така чакания принц.

# 3 487
Едва ли е смеела да му откаже. Както не са смеели и любовниците, едва ли са горяли от желание, но всичко е сметка и политика.

# 3 488
Не ги е обезглавил всичките, макар че е намерил други начини да се отърве от тях. Катрин Хауърд например е била действително виновна в държавна измама заради изневярата си.
Иначе не смятам, че жените тогава са имали избор дали да кажат да или не. От една страна, как се отказва на крал, а от друга, как се противопоставяш на семейството ти, което мисли как да те използва най-добре за собственото си издигане и утвърждаване в двора.

# 3 489
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сегашните истории бледнеят пред едновремешните интриги 😂

Много ми беше интересно да прочета всичко Simple Smile

# 3 490
  • До сърцето...
Много са ми симпатични тези тримата - Александра Фредериксборгска с двамата си сина

# 3 491
Хубава Александра и симпатични момчета.

# 3 492
Ау, тази, която беше блъснала ръката на новата жена на мъжа си на завършването на големия си син. Grinning

# 3 493
За същото се сетих, но тук ми се вижда доста по-усмихната и позитивна, застанала до синовете си.

# 3 494
  • Бургас
Александра, разведе ли се и с вторият си съпруг? Скоро не съм ги виждала заедно

Общи условия

Активация на акаунт