Кралски работи и клюки - май 2019

• 180 930
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 495
  • ENGLAND
Елеонора, филма беше за живота на Рейн, мисля по ББС 4, преди 2-3 седмици. Мен ми е инересна историята и по този канал и Канал 5 винаги има документални филми за историята на Англия и кралете ми.
В Англия по история когато имаме за Хенри 8 и жените му винаги учим децата да запомнят за съпругите му - разведена, екзекутирана, починала, разведена, екзекутирана, оцеляла.

# 3 496
Много са ми симпатични тези тримата - Александра Фредериксборгска с двамата си сина

Това чалга стара със слънчевите очила и изпълненията ли е?

# 3 497
  • Чужбина
Между другото, точно на днешния ден, през 1533-та, Ан Болейн е коронована за Кралица на Англия.

# 3 498
Този месец Съсексови подкрепят в Инстаграм ЛГБТ общността https://www.instagram.com/p/ByJ6k3LlSfE/
Има и снимка на Даяна.
Има доста критики, че подкрепят
предимно американскии организации и да се заемат да подкрепят кралски организации. Да не забравят, че са това, което са, заради кралското семейство и ако бяха просто Хенри и Рейчъл нямаше да са никои.
Сега ще пробият и сред тая общност. Лайкове, лайкове.

# 3 499
  • Чужбина
Не ми е ясно, как Кралското фемили позволява да се пишат такива неща за Мегън:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7093021/Meghan-Markle-s … Prince-Harry.html

Нещо съвсем са го подкарали през просото.

# 3 500
Коя е тази ЛГБТ общност, какви са тези хора?
Всъщност има ли значение наистина кого подкрепят тези? Аз поне си мисля, че това е празна работа, кого подкрепяли някои си....Може би там обаче не е така и наистина се държи на това Rolling Eyes

А може би кралското фемили няма какво да опонира на тези неща от Дейли мейл, защото са истина? Twisted Evil

В кралското семейство са търпеливи. Търпяха и на Даяна приказките много дълго. Накрая видяхме как свърши всичко.Имам предвид, че я натириха. За другите твърдения не мога да кажа колко са верни.
Този път заедно със съсексовата херцогиня може да бъде натирен и съсексовия херцог. Ако не го освестят, но не се знае. Умът му не е много.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 14:58 от bubanka

# 3 501
  • Чужбина

LGBT, or GLBT, is an initialism that stands for lesbian, gay, bisexual, and transgender.

ЛГБТ (или ГЛБТ) е акроним, от първите букви на думите и означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора.

# 3 502
Има нещо съмнително в цялата работа. Стават много дребните неща, които уж са/бяха теория на конспирацията. Разделиха дворците, социалните мрежи, сега каузите и кралските задължения. Ще взема да повярвам, че има някакъв раздор между братята или етървите.

# 3 503
То хубаво, че ги подкрепят, но наистина ще е добре и на кралските организации да обръщат внимание.

# 3 504
Имаше статия, че шест месеца след сватбата са се виждали само по събития, но не и неформално

# 3 505
  • в сърцето на един мъж...
Ще е жалко ако заради мадам Хари се е скарал с брат си и е изоставил общите проекти, особено тези за ментално здраве Sad

# 3 506
  • Някъде там
От двореца оповестили ли са официално че Хари и Меган се отказват от общата организация?

# 3 507
  • Sydney
Кейт, Максима и Летисия на едно събитие скоро:

https://apple.news/Agqlm7FdIRgqynvMN8KWbWQ

# 3 508

LGBT, or GLBT, is an initialism that stands for lesbian, gay, bisexual, and transgender.

ЛГБТ (или ГЛБТ) е акроним, от първите букви на думите и означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора.

ох, как не се сетих!  Joy Joy Joy
Разбира се, джендърите, педа@ите и всички останали уханни цветя в букета от човеци Twisted Evil Това е идея на новата херцогиня, със сигурност.
Боя се и аз ,че двамата братя ще се смразят сериозно преди да разкарат това недоразумение от стегнатите си редици. Другата възможност е съсексовите да потънат в дълбока нелегалност в къщицата си, наречена малко нескромно имение.
Вчера ми попадна някаква статийка, че си взели бавачка за бебето, но тя напуснала цели 2 седмици след постъпването си и сега си гледали сами детето.Явно бавачката е била със здрави нерви, щом е останала толкова дълго, но все пак не достатъчно, за да поотгледа малкия Арчи. Laughing

# 3 509
  • Чужбина
А това разделяне по отношение на фондацията се интерпретира от всички като доброволно оттегляне на Съсексови.

Ами ако не е доброволно?

Тази къщичка се нарича имение само от учтивост.

Общи условия

Активация на акаунт