"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 233
  • 660
  •   1
Отговори
# 375
Илейн София е двуезична и затова, чувала съм че така става и после се отприщват да говорят. Моите дрънкат непрекъснато, страшна говорилня е 😀

# 376
  • В градината...
Тъкмо имахме гостенче от градината, на 4г. Говори малко повече от Ясен.

# 377
  • гр.София
Ели, как сте? Как е София, представям си с каква коса е сега Heart Eyes Като се сетя с каква се роди...
Амини и твоите сладкиши как я карат? Приличат ли си?
Аз никога, не си позволявам да съдя никого. За мен добротата е една от водещите сили, към намирането на ключа за повечето хора. Но става ли дума за дете, което и по света да е, виждам в него своето и ми става много мъчно. Перу, вие с тм имате нужда от помощ, за да промените отношението си към Я. Ще ти кажа, че отстрани погледнато звучи, че всичко е заради това, че той не усеща родителска обич. И между децата ви няма как да се получи връзката като брат и сестра. Може и за това да я хапе. Съжалявам, много съжалявам че го написах. Но това детенце заслужава най- доброто, както всяко друго.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 22:41 от mariq13

# 378
  • В градината...
ММ не ги дели.

# 379
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре сме Мимчв, Софи на градина ние на работа. Април чакаме да видим в кое училище е прието детето и наесен с песен Simple Smile
Амини тя бърбори и на двата езика, малко повече на английски но не достатъчно и предвид почването на училище през септември трябва да сме оправили нещата за да може тя да се чувства добре и да не се притеснява.

# 380
Ели, ама какво училище, не е ли малка 😯
А моите деца са добре, има от всичко при тях. Ходят на градина. Както дълго стояха на едни мерки изведнъж много дръпнаха, във фаза на растеж са 😀

# 381
  • В градината...
Амини, колко са високи?

# 382
При Бабет децата тръгват на 4 в училище.

# 383
Не са много високи, около 101 см, но преди дълго време сякаш не растяха.

# 384
  • В градината...
Добре са. Ида е 110 и е от високите.

# 385
  • Пловдив
Добро януарско утро!
Да ви поканя на кафе...? Капучино, ала италиано Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес преди година го пих в Рим, та...си припомних хубави моменти.

# 386
  • гр.София
Идваааам Kissing Heart
Днес като за събота сутрин, един багер ни събуди още в 8ч, а така се надявах да поспим...
И за мен са много малки на 4г за училище, но имам приятелка в Англия и тя ми разказва, че всичко е поднесено под формата на игри, и не само че не е трудно за децата, ами им е и доста интересно. Освен това подхождат и доста индивидуално, спрямо прогреса на детето, та Софи я чакат много забавление и нови приятелчета.
Амини Ц и Т приличат ли си?

# 387
  • Пловдив
Помня аз сладурите на Амини...от фейсбук групата. Ами прекрасни са Kissing Heart

# 388
Мария, не си приличат, освен че са приблизително еднакви по мерки и теглилки. Той е рус (вече потъмня малко, та може да се промени това), със сини очи, а тя си е кестенява.

# 389
Ей, че хубаво кафе.
Мария, ти беше питала за рисунки на моята щерка, пускам тук линк няколко http://mupa.snimka.bg/arts/risunki.5116035.39221170

Общи условия

Активация на акаунт