Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви са симптомите и проблемите, които обсъждат участниците във форума?
Какви мнения и съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Темите за дискусия във форума обхващат различни въпроси, включително бременност, здравословни проблеми, извънматочна бременност, неуспешни опити за бременност и свързаните с тях преживявания, хомеопатични терапии, изследвания и лечение на заболявания като гнойна ангина, бронхит и инсулинова резистентност.
-
Какви са симптомите и проблемите, които обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни симптоми и проблеми, включително бременност, извънматочна бременност, съмнения за заболявания, кървене от матката, напрежение в яйчниците и неуспешни опити за забременяване. Те също така се занимават със здравословни проблеми като гнойна ангина, бронхит и потенциални проблеми с инсулиновата резистентност.
-
Какви мнения и съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните препоръки за жени, които планират бременност в по-късна възраст?
-
Какви са основните резултати от изследванията, които жената споделя във форума?

Надявам се да се получи,от този месец започваме с опитите
.АГ-то ми не ми даде големи надежди,каза че на тази възраст става трудно...Ще пробваме до края на годината и ако не стане бебче ще търсим специалист,така ме посъветва.Пожелавам на всички две чертички възможно най-скоро