🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 785
  • 947
  •   1
Отговори
# 630
  • Пеликания
Ех исках Николай да спечели ама се вижда, че Радка ще е. Голямо хвалене голямо нещо. А през цялото предаване беше на косъм да си ходи ама си личи, че много я бутаха. Много слаб сезон.

# 631
  • Испания
Лора с всичките си претенции стигна до... грис-халва.

Торстен праща "една цельувка".

# 632
Ух, отвратително ми изглежда тази грис-халва.

# 633
Не вярвах, че ще го кажа нооо, Радка е фаворит до момента!

# 634
  • Sunshine state
Радка от презентациите на две наденици наподобяващи фалоси, изведнъж праска Мишлен чинии, видиш ли. 😂 Блажени са вярващите.

# 635
  • Испания
Грис-халвата е с цвят на килотите на баба ми.

# 636
Радка от презентациите на две наденици наподобяващи фалоси, изведнъж праска Мишлен чинии, видиш ли. 😂 Блажени са вярващите.

На мен не ми е толкова странно, все пак всички са чели и са упражнявали до откат рецептите. Според мен на никой не му е авторско менюто, а оттук взето малко, оттам допълнено...

# 637
  • Пловдив
Десерта винаги е най важен. А Радка нЕмА късмет явно. Да видим.

# 638
  • Испания
Чинията на Лора става хубава.

Радка закъса, май.

# 639
  • Варна
Голяма драма с този десерт при Радка, да видим с парчетата успя ли пак да завърти някоя магия. 😊

# 640
  • Sunshine state
Магии колкото щеш при нея. 😆

# 641
  • София-Младост
Чинията с десерта на Лора изглежда разкошна. На Николай така и не я видях. На Радка въпреки фала също е много красива. Труден избор ще бъде.

# 642
Десерт със свинска кожа, докторът направо ме разби, едва ли ще е вкусно.

# 643
  • Пловдив
Между другото, аз аплодирам идеята НА Лора. Трудно е да направиш от обикновени неща шедьовър, но е и смело. Също и като доктора. Рискуват много. Грис халвата е изключителен риск. Но, явно и на финал, добре е човек да играе и маалко на сигурно, защото в изгъзъците има ли вкус? Подобен на десерта на Радка СЪМ яла в Пловдив в Хемингуей, шеф Чакъров, шоколадова сфера, бонбони, Брауни, трохи, ако намеря снимка, ще покажа. Успех и на тримата, свърши!

# 644
  • София
Роу ще удари едно рамо на Радето. Няма един десерт да й се опре. До финал я добутаха, не вярвам накрая да потъне.

Презентацията на десерта на Лора ми хареса. Определено много се постара.

Общи условия

Активация на акаунт