Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са минималните балове за класиране в различни училища в Пловдив?
Има ли изискване за предварителна подготовка за деца, които се записват в немски паралелки в 8-ми клас?
Къде мога да намеря паралелки с изучаване на немски език? Има ли такива в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са минималните балове за класиране в различни училища в Пловдив?
Минималните балове за класиране в различни училища в Пловдив варират. Например, за ЕГ Пловдив с АЕ момичета минималният бал за второ класиране е от 435 до 436, докато за КГ в МГ балът за момичета е около 453,5. За момчетата в ЕГ Пловдив има спад в бала с по 15+ точки, като минималният бал за момчета в английската с немска паралелка е 393. Тези различия показват разнообразието от изисквания за класиране в различните училища на града.
-
Има ли изискване за предварителна подготовка за деца, които се записват в немски паралелки в 8-ми клас?
Обикновено учителите по немски започват от нулата в 8-ми клас, без да изискват предварителна подготовка. Въпреки че повечето деца не са учили предварително езика, има изключения. Натоварването по немски език варира според преподавателя, но учениците, които учат редовно и се подготвят, обикновено се справят добре.
-
Къде мога да намеря паралелки с изучаване на немски език? Има ли такива в Пловдив?
-
Как е строителният и архитектурен профил в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (PGSAG) в Пловдив?
-
Какво е мнението за ПГЕЕ в Пловдив?