Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли изискване за предварителна подготовка за деца, които се записват в немски паралелки в 8-ми клас?
Къде мога да намеря паралелки с изучаване на немски език? Има ли такива в Пловдив?
Как е строителният и архитектурен профил в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (PGSAG) в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли изискване за предварителна подготовка за деца, които се записват в немски паралелки в 8-ми клас?
Обикновено учителите по немски започват от нулата в 8-ми клас, без да изискват предварителна подготовка. Въпреки че повечето деца не са учили предварително езика, има изключения. Натоварването по немски език варира според преподавателя, но учениците, които учат редовно и се подготвят, обикновено се справят добре.
-
Къде мога да намеря паралелки с изучаване на немски език? Има ли такива в Пловдив?
-
Как е строителният и архитектурен профил в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (PGSAG) в Пловдив?
Според опитни родители, PGSAG в Пловдив предлага отлична подготовка по специалността. Учениците имат практически стажове и училището има партньорства с множество фирми, което улеснява намирането на работа след дипломирането. Освен това атмосферата е спокойна без агресия, а съоръженията са модернизирани.
-
Какво е мнението за ПГЕЕ в Пловдив?
-
Къде мога да намеря учебници за 9 клас ЕГ-Пловдив с първи език английски?