Спам тема (И кой каза??? 1,2,3,4,5...) от 01.05 до 31.05

• 36 537
  • 2 317
  •   1
Отговори
# 2 070
Видох малката количка - кат фолксваген костенурка мий изглежда. Grinning
На Янчето съвета ми се струва по-надежден - за без лак.
И аз никогаж не съм успявала да си направя на кок, а косата ми е по-скоро светла, както и не е от най-буйните. Просто си е измъкваща се, най-малкото ще се смъкне кока. (така ми се смъкват и конските опашки, че после и глава ме заболява ... ай, мерси; сплетена на рибена кост ми е ок; обаче все има косъмчета дет ме гъделичкат) Таквоз чудо - кок - само при фризьорка - с хилядите му там фиби и фибички.

# 2 071
  • SHOOT ME 10 $
Браво Ина

# 2 072
Миде, аз тъкмо щях да кажа - нема кола и тогаз я видех. На жокера обаче.

# 2 073
  • На Марс
Нищо не е в състояние да ми съсипе петъка, дори и факта, че е сряда ... Пънч отива да колелира па може и да биролира Simple Smile

# 2 074
  • над кукувичето гнездо
Добре сте си вий. Имате си понеделници, имате си и петъци, после и почовни дни. Моите са едни и същи от 4 години и 4 месеца.

# 2 075
  • SHOOT ME 10 $
Как така. Нямаш почивен ден?
И аз съм така. И в събота и в неделя съм на тръстиката до 23.30 ч. И тъстиката си ми е пред къщи. Но когато кажа пък, тогава ми е почивен ден

# 2 076
миденце мило, тези с децата нямат почивен ден

# 2 077
  • SHOOT ME 10 $
миденце мило, тези с децата нямат почивен ден
Хм...верно. Туй с дисата го забраих вече. Мойту го ритнах отдаавна на вън. Сами сме с мама му.
И в тоз контекст за дисата, кратък семпъл виц с ваше позволение.
Прибира се манго от шопинг държи ръце зад гърба си и пита:
- Айши, пузнай ко купих.
- Салам! - със светнали очи тя
- Не маа, се салам пък искаш тии. Дуруго, кажи дее
- Ихляб! ...изпълнени с надежда очи.
- Истигаде нимужа да си нахараниш пъкти.
И вади зад гърба си точилка.
Айшето със силно разочаровЕн и тъжен поглед:
- Хм...дисата гланни, пък той мебели купуа...

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 15:35 от midkoо

# 2 078
  • Варна
Имам и още как. По закон един ден от уикенда е при баба си. Двечките се кефят, безчинстват в кухнята, лятоска се киснат в басейна, че и на комшиите басейните налазват, нямат срам. А на мама това й е деня за мързел и кафета с приятелки. Баба и внучка биха изкарали и целия уикенд заедно ама на мен ми се свиди, искам и аз да си видя детето на спокойствие.

# 2 079
И аз моята я пускам така при бабите. Малкия обаче още не, нищо де, ще доди и неговия ден 😁

Юле, бих те защитила в темата, ама като не ме каните на тия срещи как да съм сигурна, че ти си си ти 😜

# 2 080
  • Варна
Пак съм на салата от прясно зеле. Не мога да му се нарадвам, втора зелка опатках вече.

# 2 081
май ми се счупи прахосмукачката
това е чудесен повод да не чистя

# 2 082
  • Варна
Това е чудесен повод да ти купят робот Simple Smile

# 2 083
Пък аз видях охлювски групов секц и се юрнАх да слагам червени точки

# 2 084
  • Тра-ла-ла
Юле, бих те защитила в темата, ама като не ме каните на тия срещи как да съм сигурна, че ти си си ти 😜
Не бих го изисквала от теб, щом дори и аз не знам коя съм. Джулая ли, Юлия ли. Даже се чувствам повече мъж, отколкото  жена. Значи горните 2 варианта коя съм - отпадат Joy

Общи условия

Активация на акаунт