Спам тема (И кой каза??? 1,2,3,4,5...) от 01.05 до 31.05

• 36 446
  • 2 317
  •   1
Отговори
# 75
  • Тра-ла-ла
Аз съм в Пловдив и още не  мога да се видя с местните спамъри Rolling Eyes За което аз съм за бой и ....

# 76
  • Euskal Herria
А аз когато се прибера, сигурно никой няма да има. Simple Smile

# 77
  • над кукувичето гнездо
Ного е рано. Не мога. Sleeping

# 78
  • Агент под прикритие
Оффф, пак на работа...
Добро утро и хубав ден!

# 79
Аз съм в Пловдив и още не  мога да се видя с местните спамъри Rolling Eyes За което аз съм за бой и ....

Абсолютно!

А аз когато се прибера, сигурно никой няма да има. Simple Smile

Има, има!

# 80
Ще взема и аз да дода на тоз Пловдив 😁 С влака. Ей така да се повозя.

ДУ!

# 81
  • Тра-ла-ла
Лятото....направо едно pool party у Майната Sunglasses

Бел, лудница ми е някаква. Не мога да отделя една вечер за пиене, че следващият ден трябва да го отпиша в такъв случай Joy А и не бях постоянно в Пловдив. Ей сега паля към Перущица. Ако знаеш колко хора чакат да ме набият, че не сме се видяли?! Joy Запиши си ред на опашката Joy

# 82
  • София
ДУ!
Обичам Пловдив,

# 83
  • София

Бел, лудница ми е някаква. Не мога да отделя една вечер за пиене, че следващият ден трябва да го отпиша в такъв случай Joy А и не бях постоянно в Пловдив. Ей сега паля към Перущица.
Да беееее, повервАх. Simple Smile Миткаш налево=надесно, изтягаш се по градинки и езерца, па немаш време да видиш другарчета. Simple Smile
То....Прущица, Батак, Брацигово са на един х..върлей.

# 84
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 85

Бел, лудница ми е някаква. Не мога да отделя една вечер за пиене, че следващият ден трябва да го отпиша в такъв случай Joy А и не бях постоянно в Пловдив. Ей сега паля към Перущица.
Да беееее, повервАх. Simple Smile Миткаш налево=надесно, изтягаш се по градинки и езерца, па немаш време да видиш другарчета. Simple Smile
То....Прущица, Батак, Брацигово са на един х..върлей.

Точно това ѝ пишех, че се приближава все повече към мен Grinning

# 86
  • над кукувичето гнездо
Пфффф, вече започвам да се притеснявам Rolling Eyes

# 87
Исе, стискам палци! Hug

# 88
  • Тра-ла-ла
Бел, ти нали бачкаш у Майната?!

[/quote]
Ей, клюкарчо Joy Съчетах полезното с приятното. Приемното време на Община Стара Газора започва от 13:30ч. От там до 17ч въртях като идиот по Агенция по вписвания, Поземлена комисия, пак Общината, Агенция по кадастър. И пак трябва да ходя по тия места, че някои чиновнички бяха дъждовни, а други ме хвърлиха в голям тъч Rolling Eyes А след 17ч пък се провирах през трънаци да диря един имот.

Рапорт даден.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
  • над кукувичето гнездо
Благодаря!
Вече се поуспокоих, чакам нов приток на адреналин като дойде изпитващия.

Общи условия

Активация на акаунт