Какво искаме от другите и какво даваме в замяна?

• 4 571
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
Потвърждавам, тежките катастрофи са предимно от мъже, с добър и дълъг шофьорски стаж. Професионално мнение.

# 76
  • София
Жените не гледат скоростомера на таблото. На електрически коли изобщо не усещат с каква (надвишена)  скорост се движат.

# 77
Да бе, да. Жените са олигофрени - жалка работа са вашите разсъждения и то по отношение на собствения ви пол. И после се чудите защо мъжете не ви уважават - няма как да стане докато има жени, които разсъждават така.

# 78
Жените не гледат скоростомера на таблото. На електрически коли изобщо не усещат с каква (надвишена)  скорост се движат.
Ясно. Аз съм мъж.

# 79
Тежките катастрофи не ме вълнуват. Дано и така бъде винаги!  Ежедневните женски тъпотии зад волана обаче ми "тровят спорта", затова си мечтая да ги няма по улиците... Simple Smile. От години не ми се е случвало мъж да не спре на пешеходна, но жени масово ще минат през мен...

# 80
Тежките катастрофи не ме вълнуват. Дано и така бъде винаги!  
Shocked

А, защо да те вълнуват? Хич да не ти дреме на трътката.  ooooh!

# 81
И аз ззбелязвам, че в София масово девойките НЕ четат пътните знаци, кара се наизуст...а гримирането на светофар не спира да ме потриса.
По-страшно е,карат и в насрещното и тропат с крак,що никой не им прави път..
Професията ми е свързана именно с шофирането,и ви казвам,че е страшен ужас!

На повечето шофьори, книжките  им са се паднали от Зрънчо

# 82
И аз ззбелязвам, че в София масово девойките НЕ четат пътните знаци, кара се наизуст...а гримирането на светофар не спира да ме потриса.
По-страшно е,карат и в насрещното и тропат с крак,що никой не им прави път..
Професията ми е свързана именно с шофирането,и ви казвам,че е страшен ужас!

На повечето шофьори, книжките  им са се паднали от Зрънчо

Тежките катастрофи не ме вълнуват. Дано и така бъде винаги!  ..

Бог явно чува молитвите ти.
Ликувай!
 Sick
https://www.google.com/search?q=%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B0+% … rome&ie=UTF-8

# 83
Тежките катастрофи не ме вълнуват.
Ето за това говоря. Докато продължаваме да мислим така, а не като общество, винаги ще сме зле. Защото жената, която не ти спира на пешеходна пътека си казва " изобщо не ме вълнува, че тази иска да мине". Стига да не ни засяга лично не се интересуваме от нищо.

# 84
Вижте сега мацки, какво е някаква си тежка катастрофа и някаква си там загинала персона пред неудобството, което Франсоаз изпитва, когато някой не ѝ спре да мине на пешеходната пътека? Ай молА ви сА!

# 85
Мисля, че една от най-тежките катастрофи миналата година (с автобус), беше предизвикана от млада жена. Пачата се опитваше да обвини шофьора, а родителите й я защитаваха. Беше грозно. Не съм следила случая, но подозирам, че няма да получи достатъчно тежко наказание. Пожелавам й да изгние в затвора.
Не знам защо трябва да защитавам някого само защото е от моя пол. 

След кратко търсене в Гугъл я намерих: https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/04/16/cveta-taskova-obvinen … a-v-aresta.373772

# 86
Вижте сега мацки, какво е някаква си тежка катастрофа и някаква си там загинала персона пред неудобството, което Франсоаз изпитва, когато някой не ѝ спре да мине на пешеходната пътека? Ай молА ви сА!
. Не казах Това. Но не очаквам да разбереш. Не се напъвай...

# 87
Петя, не знам защо трябва да се обвинява или защитава който и да е пол, след като катастрофите се причиняват от представители и на двата пола.

Франсоаз, пределно ясна беше. До елементарност, бих казала.

# 88
Франсоаз, пределно ясна беше. До елементарност, бих казала.
Явно не, щом ти е толкова трудно да схванеш... Но не мисля повече да обяснявам за неразбралите. Темата е "Какво искаме от другите... , отговорих!

# 89
Да бе, да. Жените са олигофрени - жалка работа са вашите разсъждения и то по отношение на собствения ви пол. И после се чудите защо мъжете не ви уважават - няма как да стане докато има жени, които разсъждават така.

Вярно ли има такива жени? Ужас! Не исках да пиша в отговор на "Франсоаз" (брех, че модерно име си е избрала тази кокошка!), че ще ме баннат. Не вярвах, че може да съществуват толкова проЗти жени, ама явно може! Потресох се, сериозно. Наистина се потресох!
А най-силно ме потриса факта, че форума толкова е изпростял, че МК се явява като един от най-разумните потребители. Не вярвах, че ще я докарат до там, но явно съм била в грешка.

Общи условия

Активация на акаунт