Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 70 708
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Ем, честита годишнина! Все по силно да се обичате и искате, тепърва да изживявате най-щастливите си мигове❤
На мен ще ми е интересно да разкажеш за конференцията.

Фонс, дано не е сериозен проблемът със зъбите.

Щерката на кумицата днес е рожденичка, та довечера ще ходя да вися с нея в детския клуб. Че и тя е една общителна... точно като мен 😂 Майката де, щерката няма проблеми с комуникацията  😃

Чакам да отвори агро аптеката и магазина за бои. Розите ми имат листни въшки и трябва да напръскам срещу кърлежи. Не съм виждала дома, обаче вчера кумицата карала вампира в спешното да му вадят, та ще се застраховам.

Спорен ден, банда!

# 106
  • тук...при моите момчета
Здравейте,момичета!Писах за кратко преди време при вас,а днес виждам,че Селесте е по моя край😊. Добре дошла😜!Надявам се,че ще останете с хубави спомени от малкия ни,но богат на история град.🌞😊.Ние по принцип не пропускаме Оборище,но тази година не се „качвахме”.

# 107
  • на Мелмак
Добро утро!

Честито на празнуващите!

Хубав ден от мен!

# 108
  • Бургас
Морген банда!
Ем, бъдете заедно дълги години! Много любов, хармония и щастливи моменти!
И аз се нареждам за конференцията.

Фонс, нещо сериозно ли има със зъбките? Бързо да минава!

На ЕлиТ и Стейси, да са им честити и здрави близките!

На Тути, не успях да видя госпожицата, но от преди си я знам, че е хубавица!
Тути, за съжаление нямам много време за форума, и гледам да ви чета, щом мога, че ви мисля много. Липсвате ми всички. Времето не ми стига за нищо.

На мен ми е добре тази седмица. Де да можеше всички да са такива.... Ще мине и днес и после пак у дома. Много обичам да си седя у дома.
Обичам много, влюбена съм в люляка и момината сълза. Пред терасата имам люляк, но тази година май късно ще цъфне, ако цъфне изобщо, че комшийката ми го беше окастрила до листенце и сега още пуска клони и листа, но цвят-няма....
И преди два дена, не се стърпях и си дръпнах 3 коренчета момина сълза, но се измъкнаха без грудките. Набучих ги в една саксия, свежи са, дано се захванат. Много й се радвам. Току ходя да я душа 😍

# 109
  • Germany
Добро утро!
Мрачно и дъждливо е при нас и такова ще е следващите 10 дни... Големият има класно днес, стиснете му по едни палци.
Честита годишнина, Емели! Още дълги години любов и щастливи моменти! На мен също ще ми е интересно да разкажеш за конференцията.
Фонсе, айде да си взела две години за една и да се свършва с трудният период вече!
Хубав ден на всички!

# 110
Добро утро!
Ем, честита годишнина. Много ми хареса как сте се запознали и как романса е прераснал във връзка. Още много годишнини заедно да имате и все хубави изненади да получаваш от ТМ. Я, кажи на колко години завъди гадже, че да имам едно на ум за щерката. Брат ѝ само я засрамва с въпроса дали е била с гаджето, като се прибере от разходка.
Али, да е честита малката рожденничка.
Честити празници и на Стейси.
Мони, стиснах палците.
Фонсе, що не ги оправи зъбаците в българско?
Селесте, по- лежерно я карайте, де.
Децата днес не са на училище. Имат патронен празник.

# 111
Привет!
Карз, любими са ми момините сълзи и на мен. Засях си в градината и тази година имаше много.  Много, много ги обичам ♡♡♡ специално за теб Hug
Скрит текст:
[\spoiler]

# 112
  • Бургас
Оооо, Хрисииии, прободе ме право в сърцето ❤️😍 Усетих им аромата даже! Много ти благодаря!

# 113
Страхотни момини сълзи. Те и зюмбюлите са ми любими.

Честита годишнина на Емели - щастливо и безоблачно да е съвместното ви бъдеще. Разказвай всичко, тук сме все любопитковци.

Фонсе, ти си наясно, че петилетката се взима за три години така, че от сега слагай край на несгодите.

Мони, палци за голямото ти момче и за всички с изпитания днес!

# 114
Член на семейството претърпя тежка операция. Това е. Не питайте повече, не мога и не искам да говоря. Благодаря за палците. Който има желание, да ги стиска още, предстои дълго възстановяване.
Не зная кога, някога ще пиша пак.
Бъдете здрави Hug Heart

# 115
Шугър Hug Леко и безпроблемно възстановяване!

# 116
  • югозапад, под "Марков камък"
Шугър, Hug

Емили, честита годишнина, да се обичате и да сте щастливи заедно дълги години!

Мони, стискам палци за детето!

Усмихнат ден на всички!

# 117
  • София
Шугър, да минава бързо и без усложнения! Ще ви мисля с добро!

Мони, стиснала съм палците! Ще се справи детето!

# 118
Шугър, стискам и дано всичко бъде наред Hug пожелавам ви здраве!

# 119
Шугърче, настръхнах. Пълно и бързо възстановяване желая от все сърце!
Мони, стискам и за твоя ученик.
Пак имам много задачи, но ви нагледах;)
Хубав ден, усмихвайте се!

Общи условия

Активация на акаунт