Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 70 709
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 120
  • дядовата ръкавичка
Шугърче, не знам какво да кажа, много ми е мъчно за вас, за теб. Дано всичко е наред  Praynig.

# 121
Шуги, дано най-лошото да е зад гърба ви вече. От тук насетне леко и безпроблемно възстановяване и само хубави неща да ви спохождат.

Ем, деца, внуци и правнуци да отгледате в любов и разбирателство с твойто момче.

Фонс и това ще мине, а ти ще си победител.

Перманентно си стискам палци, ей така, за всеки случай, ако някой има нужда.

# 122
И аз ви мисля и стискам палци и специално за Шугърчето! Дано вече всичко е наред.
Честити да са всички празнуващи! Здраве им желая,другото както дойде. 🌺
При нас нищо ново.
Сънувах един сън... много реален и цял ден ми е едно никакво. 😔😓
Поне времето е хубаво,та малко компенсира. Сях пак семена на цветя и се мотах по двора. Две от трите нови рози май не са се хванали,добре че най-хубавата е ок за сега. Вече не мога да се ядосвам и за това,каквото ще да става.
Момини сълзички имам и аз,само една цъфна,ама пак е нещо. Люляк на три години още е само на листа,кога ще цъфти не знам.
Хубав ден на всички! 🌺

# 123
  • Canada
Хрис, разкошни момини сълзи Heart

Мони, и не само, стискам ви Hug

Ем, и аз ще чакам да разкажеш, обожавам да научавам нови неща Heart Eyes

Благодаря ви, момичета, за подкрепата Hug

Според стоматолога венците са започнали да се отдръпват. Препоръча дълбоко почистване с лазер, необратим бил процеса. Дълбоко се шокирах защото винаги съм имала хубави и здрави зъби/венци и изрядна орална хигиена 😞

Ще трябва да се образовам и по този въпрос явно... Ще редувам и известно време паста за зъби със/без флуор, ще сменя гумените стикове за почистване с конец и ще пробвам да натискам по малко при четкането. Това е, което мога да направя за момента... Е, успокои ме, че няма да си загубя зъбите веднага, а след 20 години примерно 🤣

Простете за мрънкането, но ми дойде в повече след удара по главата и това Blush

Шугърита, мисля ви Hug Ти си боец, вярвам че всичко ще се подреди Heart

# 124
Шугърче, ще минете и през това. Много положителна енергия, а на теб много сила.
Фонсе, аз съм против това дълбоко почистване. Мъжът ми беше с парадонтоза и съм виждала какво е. Добър зъболекар ти трябва и ако приемаш съвети воден флос. Най-доброто, което съм виждала е https://www.amazon.com/Philips-Sonicare-Rechargeable-HX8211-03/d … 7376241&psc=1
Не махаш и нормалният флос, но с това и сутрин и вечер. Има и едно хапчета дето оцветяват районите дето не са добре почистени ( идея си нямам как се казват, но при нас ги даде зъболекаря на Калин).

# 125
  • Бургас
Шугър, от сърце ти пожелавам скоро да си спокойна, усмихната и радваща се на целия джурасик около теб!

Нормал, много ни хареса вашият край. Днес си останахме в Копривщица, че имахме непосетени места. Не ни се размина ходенете де. Вече засядаме в басейна, стига толкова култура.

Мони, стискам!

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 18:54 от selleste

# 126
Шугър, мисля те, макар и да не пиша. Много силно стискам палци и изпращам положителна енергия.
Преди години изживяхме подобен ужас с дребси и ако имаш нужда от отдушник - насреща съм Heart

# 127
Леко възстановяване, Шугъре!

# 128
Малко да ви зарадвам:

На последната има и щъркели,но бяха доста високо и не се виждат. 🤗

# 129
  • Canada
Тит, благодаря Hug

Но от години ползвам воден глас, плюс почистване с нормален или гумен стик след всяко хранене.

Подозирам, че силното натискане при четкане и гумените клечки са донякъде причината... ще го мисля.

# 130
Ще помоля да пазите личното пространство на списващите тук, като не изпускате волно и неволно частици информация, получени извън форума.  Ако може, редактирайте постовете си от днес, които са по-обстоятелствени.  Благодаря за разбирането.

Фонсе, с хронични проблеми с венците съм, по наследство. 2 пъти съм правила дълбокото почистване с лазер. Много неприятна процедура е, но много ефективна. След първия път, здравето на венците се запази 6 години. Втория път беше преди 2 години и за сега положението е добре. След този процедура, за запазване на здравите венци нашите зъболекари препоръчват професионално почистване на всеки 4 до 6  месеца, специална вода за уста след всяко миене на зъби и ползване на конец и четковидни свределчета за почистване на междузъбието всеки ден. Ако искаш още подробности,  може да ме питаш на лични.

# 131
  • Canada
Mößbauer-Effekt, благодаря Hug

Всичко препоръчано, без водата за уста, го правя. Както споменах - от години. Именно затова бях шокирана от новината. Точно свределчетата подозирам, че са травмирали венеца. 
Като си посъбера мислите и главата и проуча нещата ще ти пиша Hug

# 132
Шугър, дано всичко мине бързо и възможно най-добре.
Много сили и кураж!

# 133
  • На брега на реката
Шугърче, и аз ви мисля с добро и ще стискам палци, колкото е нужно.  Hug

# 134
Шугър, стискам палци за бързо възстановяване и всичко лошо скоро да е в миналото! Hug

Благодаря ви за пожеланията на всички!

Мари, тъкмо бях навършила 14, но интересът към момчета се беше появил от по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт