Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 392
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 260
  • на Мелмак
Ааа, Али, моите ме чакат някъде в някой магазин, но не ме дразни де Grinning Иначе щеше да ги има Grinning
Мари Joy

# 1 261
И на Али и на Ети прочетох первазите като презервативи......
Мислех,че само аз така съм го прочела, предвид факта,че съм младоженка 😁.Но,щом и ти,на този етап,така си го видяла, всичко е точно 😂!
Шугърита,стискам и се моля за вас!

# 1 262
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ааа, Ренко, как така младоженка? Новина ли има или сте с ТМ без детето? Stuck Out Tongue Winking Eye
Инак в полусън и на мен презервативи ми се видяха. Joy

Тути, Hug Нека нещата се развият по най-добрия за дядо ти начин. Хубаво е, че си успяла да го видиш. Gift Heart

Еййй, това малкото вампирче ме побърква сутрин. То е суетене, то е подбиране на дрехи, ама това не може, това не ми харесва, това не си ходи с онова, голямо чудене и маене. За едни къси гащи и тениска става въпрос, да не си помислите нещо, за градината ... Smiling Imp

Добро утро! Nature Sun With Face
Допивам кафето и тръгвам. Coffee

Спорен да е денят ви. Nature Sunny

# 1 263
Ренко и Зварте малко ме успокоиха.....

# 1 264
Зварте бе,ква новина още очакваш от мен 😆!?Изпратих детето вчера на зелено училище.Наслаждавам се на спокойствието и тишината,за които ще копнея след някой и друг ден 😆. Същевременно пазарувам за почивката и се опитвам да вкарам в ред къщата.

# 1 265
Зварте бе,ква новина още очакваш от мен 😆!?Изпратих детето вчера на зелено училище.Наслаждавам се на спокойствието и тишината,за които ще копнея след някой и друг ден 😆. Същевременно пазарувам за почивката и се опитвам да вкарам в ред къщата.
Доволна жена- подредена къща! Joy

# 1 266
При мен това не важи 😁! Всичко е с краката нагоре(само аз не 😂),дрехи,завивки и какво ли не още чакат или изпиране,или зазимяване.

# 1 267
Отивам да изчистя фризера. Това измислих аз за занимавка.

# 1 268
  • София
Стискам палци на нуждаещите се! На останалите-слънчев ден!

# 1 269
Добро утро!
И аз рано рано прочетох същото,ама щото ми е малко кафето сигурно ..Grinning А иначе преди точно десет години на този ден бях младоженка.
Шугър,стискам палци HeartHug
Тути,и на теб също Hug
Зварте,все едно описваш дребната. Днес например ме е срам да я взема от градина,защото ще ме помислят за куку. Облякла се е сама с рокля в Жълто патешко и с лилав чорапогащник Close с розова жилетка. Баща й я кара сутринта и ще го помоля той да я вземе Joy

# 1 270
  • Бургас
Добро утро!

Шугърита, стискам силно!

Тути, Hug

Гледай ги какъв лаф са заформили на ранина Joy
Марѝ, я сЕди мирно и събирай тен, стига си търси занимавки.

ММ е рожденик днес, а освен кутия бонбони, нищо друго нямам празнично. Малкото вчера беше супер криво и цял ден вися по мен, кака му и тя се прочиства няколко пъти и нищо не ми се мислеше/правеше. Лежа на предложението от преди дни да ни изведе някъде на вечеря, та дано не се отметне, щото ще ядат празничен омлет.
Следобед имаме връчване на свидетелство за първокласничката /боже, сякаш вчера беше 17.09/ и балетна тренировка, та днес ще е емоция и тичане накуп.

Хрис, няколко по десет да сте щастливи заедно! Модна икона си имаш вкъщи Joy

# 1 271
  • Germany
Селесте, честит да е мъжа ти! Здрав и усмихнат!
Днес е денят на бащата тук. Мъжа ми ще ходи с няколко приятели да карат колела. Малкото е канено на барбекю у един приятел, а с големият трябва да довършим презентацията му за другата седмица. Времето е чудесно от сутринта, а укенда го дават 30 градуса.

# 1 272
Честит да е ТМ,Селесте! Да те слуша и да се обичате. 🌺🎂☺
Честита годишнина на Хрис! 🌺

Благодаря ви на всички за съветите,ще я видя тази щитовидна жлеза,но да видим кога ще е.
Хич не спах добре. Въртях се,сънувах някакви щуротии... 🙄 Дано кафето помогне.
Хубав ден и от мен! 🤗

# 1 273

ММ е рожденик днес, а освен кутия бонбони, нищо друго нямам празнично.

Още преди месец ти казах, да си купиш едно стилето.....Що не ме послуша? И ти, и той щяхте да останете доволни?
Да ти е жив и здрав! Малките да спират с прочистването.

Хрис, честита годишнина. Стилето и на теб ще ти свърши работа за подарък!

Утре завършва и моя син. Ако не бяха капките за сестра му щях да откажа да я будя сутрин. Писна ми. Правя чай, сервирам бисквити, а тя кеси пред огледалата 45 минути и освен, че не закусва, и закъсняват и двамата.. И не, не се гримира.....

# 1 274
При мен това не важи 😁! Всичко е с краката нагоре(само аз не 😂),дрехи,завивки и какво ли не още чакат или изпиране,или зазимяване.

Начи, да си подредиш приоритетите правилно, викам аз 😁

Селесте, честит да е ТМ, а децата днес да са пушки!
Хрис, честита годишнина ❤

Общи условия

Активация на акаунт